2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hmm tesadüf demek ki canım. Bildirim geldi 'nehirnil seni takip etmeye başladı' diye ben de sen sandım tanıdığım tek nehirnil sen olduğun için
Sonra bildirim sayfasında göremedim. Vazgeçmiş her kimse

Yok canım ben değilim zaten instagramım olsa nehirnil diye açmam kendi ismimle açarım

Bana da aynı bildiri geldi

Evet ya bi de herkesin gozu onunde olmak cokkk fena
Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar
Günaydın herkeseee
Günaydın canım nasılsın

Günaydın Hanımlar
Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim Günaydın kuzum

Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse

Canım bence de senin nickini biri kullanıyor ve muhtemelen forumdan biri bu. Büşrayla beni tanıyor üstelik.

İyi canım sen nasılsın?
Benim de faceimin şifresini kırmaya çalışmışlardı ben de bi daha açmadım hesap
Senin gerçek adın nehir değil mi:)

Zaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz
insan oğlu iste istedikçe daha çoğunu istiyor. daha 1 hafta öncesine kadar düğün tarihim diye yok diye söyleniyorum simdi zman nasıl gececek diye bi de ekim olsun diye ben istemişken simdi de çok var daha yine mız mızlanıyorum

yaa benim daha çokk var ekim ayı nasıl gelcek kafamda delisorularr

Zaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz

Vallah öyle bir geçiyorki hiççç anlamiyor insan .... Baksana ben 4 nisan'da evleniyorum, hala inanamiyorum

Şafak 80

Osmaniye'ye Selam Olsun
Eki Görüntüle 1406917
Yola devam

He tabi ben o şekilde düşünmemiştim
Anneme söyleyim de diksin bi tane.
Bence de önemli
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse

Canım bence de senin nickini biri kullanıyor ve muhtemelen forumdan biri bu. Büşrayla beni tanıyor üstelik.

Evet kuzum resim rengi o an dikkatimi çekti hatta ona göre olan profillere baktım ama bulamadım
Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak
İyi canım sen nasılsın?
Benim de faceimin şifresini kırmaya çalışmışlardı ben de bi daha açmadım hesap
Senin gerçek adın nehir değil mi:)

Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…