- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 78
- 34
ne kadar arada bir şey değilmi saçama bir ay olmuşAynen bitsin bu hafta da hiç sevmedim bu Şubatı çok boş geçicek gibi anca iş güç
Günaydın kızlar
Evet Allahtan kısa 28 günne kadar arada bir şey değilmi saçama bir ay olmuş
İyiyim şeker sen nasılsın iyi yapmışsın bende dağa çıkar gibi giyindimNaber şeker?
Ben dışarda olcam yine bugün 5 kat falan giydim
günaydın mutlu bir gün olsungünaydın
Günaydın şekerimGinaydın kızlar aklima ne geldi nişanımda ortalikta hic cocuk yoktu ben de mrrak ediyordum niye acaba diye megersem palyaco tutmus bizimkiler palyaco cocuklari baska yere goturmus
Tavsiye ederim yani ortalikta cocuk olmamasi cok iyi oluyo
Ginaydın kızlar aklima ne geldi nişanımda ortalikta hic cocuk yoktu ben de mrrak ediyordum niye acaba diye megersem palyaco tutmus bizimkiler palyaco cocuklari baska yere goturmus
bizim tuttuğumuz salonda varmış,fiyata dahilmiş,çok iyi olduGinaydın kızlar aklima ne geldi nişanımda ortalikta hic cocuk yoktu ben de mrrak ediyordum niye acaba diye megersem palyaco tutmus bizimkiler palyaco cocuklari baska yere goturmus
bizim tuttuğumuz salonda varmış,fiyata dahilmiş,çok iyi oldu
günaydın cağğğğğğnımBoncuğum, günaydın
günaydın cağğğğğğnım
naber,napıyosun
ehehhe:)Ne yapayım yine bir takım fikirler uçuşuyor kafamda onları savmaya çalışıyorum
Sen neyapıyorsun?
ehehhe:)
bende kapı süslerine merak saldım, 2 tane yaptımdekoratif bişiler arayışındayım öylee
sen inst.yok musun?orda var
sen inst.yok musun?orda var
ne güzeeeel olmuşşşşşşş,renkler harikaaaa
1 tane daha ekledim ona bak o kalpliGördümm çok beğendim ama bi tane kalp simgesi var
girmişken bazı fotolarına kalp bıraktımGördümm çok beğendim ama bi tane kalp simgesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?