2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne güzel yaaa mutluluk aklını başından almış.Maşşşaaallaaah.

Ne giydin mesela?Kurdeleyi kim kesti?Müzikler nasıldı?Çok oynadın mı

Turkuaz yeşili rengi uzun tüllü bir elbise giydim :) kurdeleyi de babamla k.peder beraber kesti :)
Muzikler slowdu cunku davet seklindeydi sadece dans ettik oynama yoktu :)

Maşallah çok güzel olmuşsun
Allah tamamına erdirsin kuzuum
Hoşgeldin nişanlılar kervanınaaa

nişanlandım :)

Turkuaz yeşili rengi uzun tüllü bir elbise giydim :) kurdeleyi de babamla k.peder beraber kesti :)
Muzikler slowdu cunku davet seklindeydi sadece dans ettik oynama yoktu :)

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim bir anda geliyor geçiyor değil mi ama resimlere baktıkça yeniden yaşıyorsun o anları mutluluklar dilerim

Hmm tesadüf demek ki canım. Bildirim geldi 'nehirnil seni takip etmeye başladı' diye ben de sen sandım tanıdığım tek nehirnil sen olduğun için
Sonra bildirim sayfasında göremedim. Vazgeçmiş her kimse
Yok canım ben değilim zaten instagramım olsa nehirnil diye açmam kendi ismimle açarım

Eksik kaldım evetKonuştum canım annemlerde çok beğendiler ama bir gelinliği halledelim sonra bakalım dediler ne olur ne olmazmış bakalım artık

Hadi hayırlısı olsun bakalım,
Gelinliğe ne zaman bakacaksın?
Benim bu sabah aklıma düşen şey takı töreninde kullanılacak iğnelikler oldu
Sabah sabah
Ekleyim bi kaç model;

Bir kere aklıma gelmişti aman normal olsun demiştim nereden geldi aklına sabah iğnelik önemli bak Gelinlikçilerde varsa alırız onuda ben gelinin elinde tuttuğu şey neydi ondan da istiyorum takılarını falan koyuyorsun içine

Bana belli olmuyor yaa her gün yeni bi fikirle uyanıyorum
Gelin torbası mı diyorlar ona, takıları koyduktan sonra elinde taşımıyorsun di mi?

Bana belli olmuyor yaa her gün yeni bi fikirle uyanıyorum
Gelin torbası mı diyorlar ona, takıları koyduktan sonra elinde taşımıyorsun di mi?
Gelin kesesi taşırsın herhalde ne olacak ki zaten bileziklerin setin kendinde duruyor kolunda boynunda falan ee biz nakitleri de düğün salonuna bayılcaz bir kaç çeyrek yarımda kesede dursa ne olur ki

Gelin kesesi taşırsın herhalde ne olacak ki zaten bileziklerin setin kendinde duruyor kolunda boynunda falan ee biz nakitleri de düğün salonuna bayılcaz bir kaç çeyrek yarımda kesede dursa ne olur ki

Kız boşuna yük ya ver annene annende dursun, ya da güvendiğin birinde. Bizde genelde babannemde durur hep, canını verir altınları vermez

Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin herşeyin güzel geçmesine çok sevindim bir anda geliyor geçiyor değil mi ama resimlere baktıkça yeniden yaşıyorsun o anları mutluluklar dilerim

Sagol canim benim evet resimlere bakip bakip o ana tekrar tekrar donmeye calisiyorum :)

Kız boşuna yük ya ver annene annende dursun, ya da güvendiğin birinde. Bizde genelde babannemde durur hep, canını verir altınları vermez
Zaten oynarken falan verilir canım ama sonra alınacak mecburen poşette mi taşıyayım
Sagol canim benim evet resimlere bakip bakip o ana tekrar tekrar donmeye calisiyorum :)

Çok güzel özel anlar bir kere yaşanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…