How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hmm tesadüf demek ki canım. Bildirim geldi 'nehirnil seni takip etmeye başladı' diye ben de sen sandım tanıdığım tek nehirnil sen olduğun için :KK70:
Sonra bildirim sayfasında göremedim. Vazgeçmiş her kimse :KK70:

Yok canım ben değilim zaten instagramım olsa nehirnil diye açmam kendi ismimle açarım :rolleyes:

Bana da aynı bildiri geldi :KK57:

Evet ya bi de herkesin gozu onunde olmak cokkk fena:oops:
Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar :KK23:
Günaydın herkeseee
Günaydın canım nasılsın:KK68:

Günaydın Hanımlar :KK54:
Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim :KK57:Günaydın kuzum:KK19:

Şafak 80 En Büyük TÜRKİYE

Osmaniye'ye Selam Olsun En Büyük TÜRKİYE
slide-4.jpg

Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar :KK23:

Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim :KK57:Günaydın kuzum:KK19:
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse :KK64:

:KK57::KK57::KK57:
Canım bence de senin nickini biri kullanıyor ve muhtemelen forumdan biri bu. Büşrayla beni tanıyor üstelik.

İyi canım sen nasılsın?
Benim de faceimin şifresini kırmaya çalışmışlardı ben de bi daha açmadım hesap
Senin gerçek adın nehir değil mi:)

Zaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz
insan oğlu iste istedikçe daha çoğunu istiyor. daha 1 hafta öncesine kadar düğün tarihim diye yok diye söyleniyorum simdi zman nasıl gececek diye:KK45: bi de ekim olsun diye ben istemişken :KK48: simdi de çok var daha yine mız mızlanıyorum:KK45:

yaa benim daha çokk var ekim ayı nasıl gelcek kafamda delisorularr:KK49:

Zaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz

insan oğlu iste istedikçe daha çoğunu istiyor. daha 1 hafta öncesine kadar düğün tarihim diye yok diye söyleniyorum simdi zman nasıl gececek diye:KK45: bi de ekim olsun diye ben istemişken :KK48: simdi de çok var daha yine mız mızlanıyorum:KK45:

Vallah öyle bir geçiyorki hiççç anlamiyor insan .... Baksana ben 4 nisan'da evleniyorum, hala inanamiyorum :KK57::KK57:

Şafak 80 En Büyük TÜRKİYE

Osmaniye'ye Selam Olsun En Büyük TÜRKİYE
Eki Görüntüle 1406917
Yola devam :nazar:En Büyük TÜRKİYE

He tabi ben o şekilde düşünmemiştim :KK70:
Anneme söyleyim de diksin bi tane.
Bence de önemli:KK59:
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse :KK64:

:KK57::KK57::KK57:
Canım bence de senin nickini biri kullanıyor ve muhtemelen forumdan biri bu. Büşrayla beni tanıyor üstelik.

Evet kuzum resim rengi o an dikkatimi çekti hatta ona göre olan profillere baktım ama bulamadım :KK64:
Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak :KK57::KK17::KK62:
İyi canım sen nasılsın?
Benim de faceimin şifresini kırmaya çalışmışlardı ben de bi daha açmadım hesap
Senin gerçek adın nehir değil mi:)

Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey :KK57:

Back