- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Zaten oynarken falan verilir canım ama sonra alınacak mecburen poşette mi taşıyayım
Çok güzel özel anlar bir kere yaşanıyor
Evet ya bi de herkesin gozu onunde olmak cokkk fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten oynarken falan verilir canım ama sonra alınacak mecburen poşette mi taşıyayım
Hmm tesadüf demek ki canım. Bildirim geldi 'nehirnil seni takip etmeye başladı' diye ben de sen sandım tanıdığım tek nehirnil sen olduğun için
Sonra bildirim sayfasında göremedim. Vazgeçmiş her kimse
Yok canım ben değilim zaten instagramım olsa nehirnil diye açmam kendi ismimle açarım
Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalarEvet ya bi de herkesin gozu onunde olmak cokkk fena
Günaydın canım nasılsınGünaydın herkeseee
Bana da aynı bildiri geldi
Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim Günaydın kuzumGünaydın Hanımlar
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimseDüğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar
Günaydın canım nasılsın
Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim Günaydın kuzum
Bana da aynı bildiri geldi
Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar
Günaydın canım nasılsın
Allah Allah biri benim nickimimi kullanıyor niye yapsın ki şuanda şok içindeyim Günaydın kuzum
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse
Evet kuzum resim rengi o an dikkatimi çekti hatta ona göre olan profillere baktım ama bulamadımAynen ben de baktım hatta nick NEHİRNİLL'di di mi?
Düğün günüde çok özeldir herkes sizin için hazırlanıyor size özel oradalar
Günaydın canım nasılsın
günaydın kızlarrr
Günaydın herkeseee
Günaydın Hanımlar
yaa benim daha çokk var ekim ayı nasıl gelcek kafamda delisorularrGünaydin kizlarr , iyi haftalar diliyorum herkese
Biraz daha yaklasiyoruz hayalimize çok sükür
yaa benim daha çokk var ekim ayı nasıl gelcek kafamda delisorularr
insan oğlu iste istedikçe daha çoğunu istiyor. daha 1 hafta öncesine kadar düğün tarihim diye yok diye söyleniyorum simdi zman nasıl gececek diye bi de ekim olsun diye ben istemişken simdi de çok var daha yine mız mızlanıyorumZaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz
yaa benim daha çokk var ekim ayı nasıl gelcek kafamda delisorularr
Zaman su gibi akıyor :)
17 sinde nikah saatimizi alcaz
insan oğlu iste istedikçe daha çoğunu istiyor. daha 1 hafta öncesine kadar düğün tarihim diye yok diye söyleniyorum simdi zman nasıl gececek diye bi de ekim olsun diye ben istemişken simdi de çok var daha yine mız mızlanıyorum
ayyy çok az kalmış çok heycanlıVallah öyle bir geçiyorki hiççç anlamiyor insan .... Baksana ben 4 nisan'da evleniyorum, hala inanamiyorum
Yola devam
Bence de önemliHe tabi ben o şekilde düşünmemiştim
Anneme söyleyim de diksin bi tane.
Bilemiyorum kuzum. Ama bu tarz takip işlemleri için kullanılan programlar var aynı anda bir çok kişiye gönderilebilen. Sonradan baktım ben o isimle çıkmadı kimse
Canım bence de senin nickini biri kullanıyor ve muhtemelen forumdan biri bu. Büşrayla beni tanıyor üstelik.
Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmakEvet kuzum resim rengi o an dikkatimi çekti hatta ona göre olan profillere baktım ama bulamadım
İyi canım sen nasılsın?
Benim de faceimin şifresini kırmaya çalışmışlardı ben de bi daha açmadım hesap
Senin gerçek adın nehir değil mi:)
ayyy çok az kalmış çok heycanlı