2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sanırım öyle yaptık ama neden aramıyor anlamış değilim neyse , senin sorunun daha ciddi canım seni konuşalım , sen cvp verdin mi ki

Harmony cevap verdinmi tatlım?

verdim canım...
dedim ki ben zaten burada tekm seninle konuşmadan nasıl haberleşice dedim.. uzun uzun da konuşmuyoruz 10 dk. sadece dedim... o da demiş ki tamam güzelim o zaman iyi gecler sana deyip gülücük koymuş... ben de bişeyler yazdm sana da iyi geceler falan... evt aşkm aynen öyle yazmış bana yaa odunluğun bu kadarı

kzlar diyorm arayp sorsam mı derdi ne gerekirse kavga edelim ama bana ben çağrı atana kadar arama dedi :26:

kzlar diyorm arayp sorsam mı derdi ne gerekirse kavga edelim ama bana ben çağrı atana kadar arama dedi :26:

Canım bence ara sor sesinden de anlarsın hem açık açık söylesin neymiş sorunu,böyle diken üstünde olmaz ama dimi

Canım bence ara sor sesinden de anlarsın hem açık açık söylesin neymiş sorunu,böyle diken üstünde olmaz ama dimi

canım ben onu bi 1 saat önce aradm.. dedim ki derdin ne senin neden bana böyle davranıyosun dedim... dedi ki canını sıkmana gerek yok aşkm sadece dedi şu an arkadaşlar yanımda müsait değilim ddi ben araynca konuşuruz dedi... dedim ki ne zaman konuşucaz ben aradığım zaman dedi... görüşürüz dedi bu... bu kadar konuştuk... şimdi bir daha arasam çok mu üstüne gitmiş olurum

Hmm ozaman arama hatta ben olsam hiç umursamazdım bırak o arasın o koşsun peşinden,neyse derdi çıkar zaten yakında..
Biliyorum şimdi düşünüp durucaksın kafana takıcaksın ama ona belli etme canım,anladığım kadarıyla çok rahat şuan sevgilin sende çok üsteleme

bilmiyorum canım armayacağım o arayana kadar.. sanırım her uzun ilişkide olduğu gibi sıkılma devresinde şu an... çok zor ama beklemekten başka çarem yok malesef.... üstelemiyorum bakalm napıcak aa yarın da aramazsa yandm ben

Hoşgeldin canımm,aynı durum benim içinde söz konusu daha söz bile yok ama bende burdayım
olur zamanla bakalm artık hoşbulduk canm
hoşgeldin canımmm
gel gel biz de sözlü falan değiliz daha
maksat sohbet muhabbet :)

daha 2014e çok var evleniriz nolcak canm ya tatsız bi anda geldim sanırım seni tanımıyorum ilişkini bilmiyorm ama bikaç bişey söylicem
1-2 haftada bi görüşsek nolur deidginde gözlerim böyle oldu aynen sen sen ol arama sakın emin ol bi süre sonra o arıcak seni çok zor durmak biliyorum ama başka çaresi yok bunun üzüldüğünü söylersende sonuca ulaşamıcaksın..
biara bende ilgisizlikten sıkılmıştm (ama böyle büyk bi drum deildi biraz kuruntuydu aslında benimki ) sonra msj atmayı kestim evlilikten söz etmeyi kestim adam ilk günkü gibi oldu .. sende öyle davran en azından bi süre sabret

bilmiyorum canım gözümün önünde olsa hiç sorun etmem ama dğeil... 11 saat uzak bana içim hiç rahat değil... nasıl sabredicem bilmiyorum ama ağlamaktan başıma ağrı girdi... yemin ederim kendimi çok zor tutuyorum ve işin kötüsü kaç gündür evde tekim kafayı yemek üzereyim tek başıma o zaman iyice zorlanıyorum aramamak için bilmiyorum iki gün önce ne aşk sözleri eden adam iki gün sonra böyle oldu işte

Düşünme öyle canım arama,ilgilenme gör bak nasıl anlıcak o senin kıymetini sabret birazcık

Olur tabi olur Sevgilim askerden geldimi düşünüyoruz sözü biz.
Siz ne zamandır berabersiniz ?

ya evet mesafe olması çok kötüymş canm ama inan ilgilenmeyen daha degerli oluyo bekle bikaç gün elbet arıcak
Düşünme öyle canım arama,ilgilenme gör bak nasıl anlıcak o senin kıymetini sabret birazcık
Olur tabi olur Sevgilim askerden geldimi düşünüyoruz sözü biz.
Siz ne zamandır berabersiniz ?

ay ne güzelll ne zaman gelicek canm ?
bizim kasımda 2 sene biticek :123: o mezun çalışıyo ama benim mezun olmama 2 buçuk seene var daha bakalım bekliyoruz şuan için herşey belirsiz

kzlar ben yataym artk başım çok ağrıyo
uyuyabilecemi hiç sanmıyorum ama yarın okula giidicem ders kaydı için
gelişme olursa haber veriririm
beni dinlediğiniz destek olduğunuz yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
siz olmasaydınız şu an çok daha kötüydüm eminim

Maşallah canım zamanla herşey kesinleşir :97:
Daha 6,5 ay var gelmesine

Ne demek canım benim tabiki destek olucaz birbirimize.
Sen şimdi uyumaya çalış yarın sakin kafayla düşünürsün herşeyi.Merak etme herşey yoluna girer sen üzme tatlı canını.
İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…