• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım sakin ol öyle hemen bitermi kaç yıllık ilişki ne oldu anlat yardım edelim sana üzülme ne olur:29:

canım o işte bana kızdığı günden beri tripteydi.. dedi ki bana dün ben çağrı atmadan arama günde on kerre konuşmak zorunda mıyız dedi tamm dedim ben de.. dün konuştuk bi on dk falan ... ki bedavamız vardı hiç kullanmadık :50: bugün de aradım şimdi dedim ki çok özledim bekleyemedim ben aradım dedim dizi izliyomuş dizireklam olunca da arkadaşı ailelere gideceklermiş.. aslında hiç konuşacak vaktim yok ama bulmaya çalışıyoruz işte dedi... telefonla konuşmak artık sinirimi bozuyo ddi ... saöma geliyomuş ona... ben de dedim ki o zaman nasıl haberleşicez... dedi ki haberleşmek zorunda mıyız dedi 1-2 haftada bi konuşsak olmaz mı dedi... ben yarın okula gidicem ders onayı için kızlarla.. eğer yanlış birşey yaparsan biter dedi... konuşmak istemiyorum gene aradın bütün moralimim bozdun dedi... ben aramadan arama beni dedi... çat suratıma kapattı telefonu :14:

canım o işte bana kızdığı günden beri tripteydi.. dedi ki bana dün ben çağrı atmadan arama günde on kerre konuşmak zorunda mıyız dedi tamm dedim ben de.. dün konuştuk bi on dk falan ... ki bedavamız vardı hiç kullanmadık :50: bugün de aradım şimdi dedim ki çok özledim bekleyemedim ben aradım dedim dizi izliyomuş dizireklam olunca da arkadaşı ailelere gideceklermiş.. aslında hiç konuşacak vaktim yok ama bulmaya çalışıyoruz işte dedi... telefonla konuşmak artık sinirimi bozuyo ddi ... saöma geliyomuş ona... ben de dedim ki o zaman nasıl haberleşicez... dedi ki haberleşmek zorunda mıyız dedi 1-2 haftada bi konuşsak olmaz mı dedi... ben yarın okula gidicem ders onayı için kızlarla.. eğer yanlış birşey yaparsan biter dedi... konuşmak istemiyorum gene aradın bütün moralimim bozdun dedi... ben aramadan arama beni dedi... çat suratıma kapattı telefonu :14:

bi dk bi dk , ciddi bi sorun var şimdi , ne demek ben aramadan arama , ne demek 1 - 2 haftada bir konuşalım , anlam veremedim açıkçası çok saçma bence tatlım ya , altında başka bişi yoktur inş :59:

Canım ama çok yanlış konuşmuş sevgilin ayıp yani bu söyledikleri işi yokuşa sürüyor sanki..Çok büyük bir yanlışmı yaptın sen anlamadım ki :44:

ben dedim ki bilmeden bişey mi yaptım yanlış bişey dedim sadece telefonla konuşmak istemiyorum diyo bana birkaç günde bir haberleşelim diyo ben aramadan arama dşyo başka hiçbişi demiyo :59:

ben dedim ki bilmeden bişey mi yaptım yanlış bişey dedim sadece telefonla konuşmak istemiyorum diyo bana birkaç günde bir haberleşelim diyo ben aramadan arama dşyo başka hiçbişi demiyo :59:

sevgilin bence abartmış ayıp yani ne yapmaya çalışıyor ki

Arayıp sorma bakalım bir kaç gün ne yapıcak,bence paşa paşa o arıcak seni canım merak edip

sevgilin bence abartmış ayıp yani ne yapmaya çalışıyor ki

bilmiyorum neden böyle oldu daha geçen gün gecenin 4ünde beni arayıp çok özledim sesini dymak istedim diyodu.... şimdi değişen ne anlamadım aradan 3 gün geçti daha yaa o zaman da telefonla konuşmak isteyen oydu :14:

alla allaaaaa , valla çok ilginç ya , neden arama ben aramadan falan demiş aklım almadı açıkçası çok ilgnç , sen şimdi napıyosun arıyomsn onu , bence o aramadan sakın arama :S

alla allaaaaa , valla çok ilginç ya , neden arama ben aramadan falan demiş aklım almadı açıkçası çok ilgnç , sen şimdi napıyosun arıyomsn onu , bence o aramadan sakın arama :S

aramıyorum şu an ama çok kötüyüm arayıp kavga etmemek için kendimi zor tutuyorum şu an yani ne olacaksa olsun derdi ne syöylesin bana diye aramak istiyorum asslında

belki canı başka bir şeye sıkkın sana patladı olamaz mi yani arama baakalım kendi haline bırak nasıl olsa mutlaka arayacak üstüne gitme sıkma canını sakin ol o seni çok seviyor bi anda her şey bitemez karamsar olma hemen

kızlar babamla uğraşıyorum o çağırdı yanına da ondan cevap yazamıyorum
bıraksa gelicem hemen :50:

uffff :(( benimkindende ses yok bende 1 saattir ablamla konuşuyorum (görümcemle) , ama söylemedim ona küs olduğumuzu herşey güzel gibi konuştum :59: , aramadı mesaj falan atmadı demi seninkide

mesaj attı sorun yok aşkım seni seviyorum ama telefonla konuşmak sıktı artık yazmış

canım sen sıkma canını tyansıtma ablana barışırsınız sadece gereksiz yere trip yapmışsınız birbirinize

Back