yok kıxlar bitti bizim iş ağlamaktan içim çıktı
çok kötüyüm
kızlar beni sallayın şimdilik , Harmonyy daha kötü durumda onla ilgilenelim , tatlım kesin mi noldu ya , barışırsınız belki blöf falandır
yok canım kesin..
telefonu çat diye kapattı suratıma
Canım sakin ol öyle hemen bitermi kaç yıllık ilişki ne oldu anlat yardım edelim sana üzülme ne olur
canım o işte bana kızdığı günden beri tripteydi.. dedi ki bana dün ben çağrı atmadan arama günde on kerre konuşmak zorunda mıyız dedi tamm dedim ben de.. dün konuştuk bi on dk falan ... ki bedavamız vardı hiç kullanmadıkbugün de aradım şimdi dedim ki çok özledim bekleyemedim ben aradım dedim dizi izliyomuş dizireklam olunca da arkadaşı ailelere gideceklermiş.. aslında hiç konuşacak vaktim yok ama bulmaya çalışıyoruz işte dedi... telefonla konuşmak artık sinirimi bozuyo ddi ... saöma geliyomuş ona... ben de dedim ki o zaman nasıl haberleşicez... dedi ki haberleşmek zorunda mıyız dedi 1-2 haftada bi konuşsak olmaz mı dedi... ben yarın okula gidicem ders onayı için kızlarla.. eğer yanlış birşey yaparsan biter dedi... konuşmak istemiyorum gene aradın bütün moralimim bozdun dedi... ben aramadan arama beni dedi... çat suratıma kapattı telefonu
canım o işte bana kızdığı günden beri tripteydi.. dedi ki bana dün ben çağrı atmadan arama günde on kerre konuşmak zorunda mıyız dedi tamm dedim ben de.. dün konuştuk bi on dk falan ... ki bedavamız vardı hiç kullanmadıkbugün de aradım şimdi dedim ki çok özledim bekleyemedim ben aradım dedim dizi izliyomuş dizireklam olunca da arkadaşı ailelere gideceklermiş.. aslında hiç konuşacak vaktim yok ama bulmaya çalışıyoruz işte dedi... telefonla konuşmak artık sinirimi bozuyo ddi ... saöma geliyomuş ona... ben de dedim ki o zaman nasıl haberleşicez... dedi ki haberleşmek zorunda mıyız dedi 1-2 haftada bi konuşsak olmaz mı dedi... ben yarın okula gidicem ders onayı için kızlarla.. eğer yanlış birşey yaparsan biter dedi... konuşmak istemiyorum gene aradın bütün moralimim bozdun dedi... ben aramadan arama beni dedi... çat suratıma kapattı telefonu
ben dedim ki bilmeden bişey mi yaptım yanlış bişey dedim sadece telefonla konuşmak istemiyorum diyo bana birkaç günde bir haberleşelim diyo ben aramadan arama dşyo başka hiçbişi demiyo
ben dedim ki bilmeden bişey mi yaptım yanlış bişey dedim sadece telefonla konuşmak istemiyorum diyo bana birkaç günde bir haberleşelim diyo ben aramadan arama dşyo başka hiçbişi demiyo
sevgilin bence abartmış ayıp yani ne yapmaya çalışıyor ki
alla allaaaaa , valla çok ilginç ya , neden arama ben aramadan falan demiş aklım almadı açıkçası çok ilgnç , sen şimdi napıyosun arıyomsn onu , bence o aramadan sakın arama :S
kızlar babamla uğraşıyorum o çağırdı yanına da ondan cevap yazamıyorum
bıraksa gelicem hemen
çok kötüyüm
uffff( benimkindende ses yok bende 1 saattir ablamla konuşuyorum (görümcemle) , ama söylemedim ona küs olduğumuzu herşey güzel gibi konuştum , aramadı mesaj falan atmadı demi seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?