• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Maşallah canım zamanla herşey kesinleşir :97:
Daha 6,5 ay var gelmesine :58:
pfff uzun dönemmiydi :78: çok zor bişey canm allah sabır versin bende 6 ay bekledim bitip gitti ama çok zor :78:
kzlar ben yataym artk başım çok ağrıyo
uyuyabilecemi hiç sanmıyorum ama yarın okula giidicem ders kaydı için
gelişme olursa haber veriririm
beni dinlediğiniz destek olduğunuz yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
siz olmasaydınız şu an çok daha kötüydüm eminim :61:

iyi geceleer canm allah rahatlık versin :16:

kızlar kısa oldu ama memlun oldum :71: bende çıkıyım yarın sabah ders ekleme-bırakma için erken kalkıcam :79: görüşürz yine öpüyorum :82:

pfff uzun dönemmiydi :78: çok zor bişey canm allah sabır versin bende 6 ay bekledim bitip gitti ama çok zor :78:

iyi geceleer canm allah rahatlık versin :16:

kızlar kısa oldu ama memlun oldum :71: bende çıkıyım yarın sabah ders ekleme-bırakma için erken kalkıcam :79: görüşürz yine öpüyorum :82:

Sağol canım.Sana da iyi geceler bende memnun oldum sonra tekrar konuşuruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canım yapıcamm :)
ayy nasıl içim rahatladı
ve çook iyi konuştu bnmle :69:

konuşur tabi canm çünkü ona göre büyük bi sorun yoktu ki o içinden geleni söyledi sonra unuttu :17: senin kadar ince düşünmedi :77: bütün uzun ilişkilerde bu oluyo sanırım çok üzerine düşme eski haline dönücek :82:
ders seçimlerini halledebildin mi sen ?

bende kısmetse 2014 gelini olcamm tatlımm nasıl geçeck bu yıllar :26:

Geçer canım geçer bir bakmışız evlenmişiz :52:

iyilik tatlım nolsun okula gittim geldim yavaş yavaş başlıyo artık :17: sen nasılsın ?

kesin 2014 olcaksa ben razıyım beklemeye :9::9:

Doğru başladı okullar ya,bende iyiyim canım sıkıldım tvden geldim :86:

kızlar merhabaaa :76:
aşkım aradı beniii :)))) :119:

Ayy çok sevindim canım ya gözün aydın:64:

konuşur tabi canm çünkü ona göre büyük bi sorun yoktu ki o içinden geleni söyledi sonra unuttu :17: senin kadar ince düşünmedi :77: bütün uzun ilişkilerde bu oluyo sanırım çok üzerine düşme eski haline dönücek :82:
ders seçimlerini halledebildin mi sen ?

evet canım bence de
sinir anında gözü görmüyo zaten hiçbişeyi... beni aramadan 2 gün duramaz o :) ama üzdü işte dün.. neyse geçti gitti :)

ayy canım ders seçimlerini sorma yaa oyuncağa çevirdiler bizi... intden yaptım ben ama pek içime sibmedi bir günüm boş o da cuma istiyordum çarşamba oldu :30: diğer bütün kontenjanları doldurmuşlar zorunlu derslerin ben de mebur kaldım.. imza için okula gittim cuma günü gelin dediler :47:

Geçer canım geçer bir bakmışız evlenmişiz :52:

Doğru başladı okullar ya,bende iyiyim canım sıkıldım tvden geldim :86:

Ayy çok sevindim canım ya gözün aydın:64:

teşekkür ederim canımm
şu an benim ne kadar sevindiğime inanamazsın :17:

evet canım bence de
sinir anında gözü görmüyo zaten hiçbişeyi... beni aramadan 2 gün duramaz o :) ama üzdü işte dün.. neyse geçti gitti :)
ayy canım ders seçimlerini sorma yaa oyuncağa çevirdiler bizi... intden yaptım ben ama pek içime sibmedi bir günüm boş o da cuma istiyordum çarşamba oldu :30: diğer bütün kontenjanları doldurmuşlar zorunlu derslerin ben de mebur kaldım.. imza için okula gittim cuma günü gelin dediler :47:

al bi okulu vur ötekinee :15: bende kaç gündür uğraşıyorm snunda yarın yapabilcem sanıırm .. :82:
bu arada kimseyi tanımıyorum bn bu topişte :97: ben 21 yaşındayım erkek arkadaşm 23 yaşında :123: ünide okuyorum 2 bçuk sene sonra mezun olucam :103: sizz ?

teşekkür ederim canımm
şu an benim ne kadar sevindiğime inanamazsın :17:

Tahmin edebiliyorum canım huzurlusundur artık :52: kavgalı omak çok kötü birşey ya insanı çökertiyor hemen

al bi okulu vur ötekinee :15: bende kaç gündür uğraşıyorm snunda yarın yapabilcem sanıırm .. :82:
bu arada kimseyi tanımıyorum bn bu topişte :97: ben 21 yaşındayım erkek arkadaşm 23 yaşında :123: ünide okuyorum 2 bçuk sene sonra mezun olucam :103: sizz ?

Canım bende 20 yaşındayım ocakta 21 olucam :52: erkek arkadaşım 24 yaşında askerde:98:
Grafik tasarım okudum 2 yıllık şimdi açıktan devam edicem.
Yarışmacı gibi hissettim kendimi :52:

hepsi öyle canım hepsiii :))
tanışalım canımmm :)

ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım da öyle... ikimiz de ünide okuoruz... o benden bir yıl önce gidiyo ben hazırlık okudum çünkü... 4 yıldır beraberiz liseden beri.. lisede de aynı sınıf ve sıradaydık... mezun olmama bnm 3, erkek arkadaşımın iki yılı var inşallahh :nazar:

hepsi öyle canım hepsiii :))
tanışalım canımmm :)
ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım da öyle... ikimiz de ünide okuoruz... o benden bir yıl önce gidiyo ben hazırlık okudum çünkü... 4 yıldır beraberiz liseden beri.. lisede de aynı sınıf ve sıradaydık... mezun olmama bnm 3, erkek arkadaşımın iki yılı var inşallahh :nazar:
önümüzde çok uzun yol var diyosun yani :9: bekarlıgın tadını çıkarırız bizde :82:
Tabi canım haklısın ben yazım tarzımdan dolayı öyle hissettim zaten :9:

:1::1:anladm cnm şaka yaptm

önümüzde çok uzun yol var diyosun yani :9: bekarlıgın tadını çıkarırız bizde :82:

:1::1:anladm cnm şaka yaptm

var canıımm olmaz mı :63:
ne yapalım tadını çıkarmaktan başka çaremiz oykk.
bnmki yanımda olsa aynı şehirde olsak evlenmeyi de geçtim ben
ama ayrı şehilrler berbat birşeyy :59:

Back