pfff uzun dönemmiydi :78: çok zor bişey canm allah sabır versin bende 6 ay bekledim bitip gitti ama çok zor :78:Maşallah canım zamanla herşey kesinleşir :97:
Daha 6,5 ay var gelmesine
kzlar ben yataym artk başım çok ağrıyo
uyuyabilecemi hiç sanmıyorum ama yarın okula giidicem ders kaydı için
gelişme olursa haber veriririm
beni dinlediğiniz destek olduğunuz yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
siz olmasaydınız şu an çok daha kötüydüm eminim
pfff uzun dönemmiydi :78: çok zor bişey canm allah sabır versin bende 6 ay bekledim bitip gitti ama çok zor :78:
iyi geceleer canm allah rahatlık versin
kızlar kısa oldu ama memlun oldumbende çıkıyım yarın sabah ders ekleme-bırakma için erken kalkıcam :79: görüşürz yine öpüyorum :82:
merhabalar
iyilik tatlım nolsun okula gittim geldim yavaş yavaş başlıyo artıkMerhaba canım nasılsın ?
bende kısmetse 2014 gelini olcamm tatlımm nasıl geçeck bu yıllar :26:
kızlar merhabaaa :76:
aşkım aradı beniii :)))) :119:
bak dedik dimiiiiii onu eski haline çevirene kadar sevgini çok belli etme arama canm bi süre daha bu taktigi uygula başarılı olucak
tamam canım yapıcamm :)
ayy nasıl içim rahatladı
ve çook iyi konuştu bnmle
bende kısmetse 2014 gelini olcamm tatlımm nasıl geçeck bu yıllar :26:
iyilik tatlım nolsun okula gittim geldim yavaş yavaş başlıyo artıksen nasılsın ?
kesin 2014 olcaksa ben razıyım beklemeye
kızlar merhabaaa :76:
aşkım aradı beniii :)))) :119:
konuşur tabi canm çünkü ona göre büyük bi sorun yoktu ki o içinden geleni söyledi sonra unuttusenin kadar ince düşünmedi bütün uzun ilişkilerde bu oluyo sanırım çok üzerine düşme eski haline dönücek :82:
ders seçimlerini halledebildin mi sen ?
Geçer canım geçer bir bakmışız evlenmişiz
Doğru başladı okullar ya,bende iyiyim canım sıkıldım tvden geldim :86:
Ayy çok sevindim canım ya gözün aydın
evet canım bence de
sinir anında gözü görmüyo zaten hiçbişeyi... beni aramadan 2 gün duramaz o :) ama üzdü işte dün.. neyse geçti gitti :)
ayy canım ders seçimlerini sorma yaa oyuncağa çevirdiler bizi... intden yaptım ben ama pek içime sibmedi bir günüm boş o da cuma istiyordum çarşamba oldudiğer bütün kontenjanları doldurmuşlar zorunlu derslerin ben de mebur kaldım.. imza için okula gittim cuma günü gelin dediler
teşekkür ederim canımm
şu an benim ne kadar sevindiğime inanamazsın
al bi okulu vur ötekineebende kaç gündür uğraşıyorm snunda yarın yapabilcem sanıırm .. :82:
bu arada kimseyi tanımıyorum bn bu topişte :97: ben 21 yaşındayım erkek arkadaşm 23 yaşında :123: ünide okuyorum 2 bçuk sene sonra mezun olucam :103: sizz ?
Canım bende 20 yaşındayım ocakta 21 olucamerkek arkadaşım 24 yaşında askerde:98:
Grafik tasarım okudum 2 yıllık şimdi açıktan devam edicem.
Yarışmacı gibi hissettim kendimi
al bi okulu vur ötekineebende kaç gündür uğraşıyorm snunda yarın yapabilcem sanıırm .. :82:
bu arada kimseyi tanımıyorum bn bu topişte :97: ben 21 yaşındayım erkek arkadaşm 23 yaşında :123: ünide okuyorum 2 bçuk sene sonra mezun olucam :103: sizz ?
az biraz bilgim olsun kimlerle knuşuyorm
önümüzde çok uzun yol var diyosun yanihepsi öyle canım hepsiii :))
tanışalım canımmm :)
ben 20 yaşındayım erkek arkadaşım da öyle... ikimiz de ünide okuoruz... o benden bir yıl önce gidiyo ben hazırlık okudum çünkü... 4 yıldır beraberiz liseden beri.. lisede de aynı sınıf ve sıradaydık... mezun olmama bnm 3, erkek arkadaşımın iki yılı var inşallahh
Tabi canım haklısın ben yazım tarzımdan dolayı öyle hissettim zaten
önümüzde çok uzun yol var diyosun yanibekarlıgın tadını çıkarırız bizde :82:
anladm cnm şaka yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?