• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar bnde herşey berbat ...
benimkiyle tartıştık ve arıyorum meşgule verdi telefonu :14:
off napıcam ben şimdi :25:
cnm yapacağın tekşey üstüne gitmemek sakin olmak v alttan almak
kızlar ii akşamlar hepinize... bende 2014 te gelin olmayı düşünüyorum.Planlarımız yolunda giderse 2014 nisan mayıs gibi düşünüyoruz:16:
hadi hayırlısı hoşgeldin aramıza
Teşekkür ederim canımmm :) Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında...
Benim çoğu rüyam hep çıkar bunu tüm çevrem bilir.
Böyle bir rüya görünce çok şaşırdım ama çokta sevinçliyim Anlatamam içim içime sığmıyor. Duyan kızım oldu doğdu sanır... :1:

o zaman temzi kalplisin ki gördüğün çıkıyo bizde öyle derler

mrb kızlar ben geldim ayy bu gün mutfaktan çıkamadım ya yemek yaptım cevizli kurabiye yaptım misafir geldi ikram yaptım bulaşık falan onlarla uğraştim sonra bi güzel yaptıklarımdan yedim :56:ayy dedim yeter dedim bi size bakayım geldim

biraz daha iyi gibiyiz canım... ama kesin sonuç için burağın aramasını bekliyorum.. bbir arasa o zaman belli olacak herşey :59:

cnm benim inşallah düzelir kötü düşünme olumlu gzüel şeyler düşün

kızlar slm , bizde dün akşamdır kötüyüz , of noluyo hepimize ya , :59::59::59::59:
Allah allah nazar değdi bak görüyomusun yok topiği erken açtınız vs nazar değdi :63: ne oldu canım benim konuşmak istermisin ?

biraz daha iyi gibiyiz canım... ama kesin sonuç için burağın aramasını bekliyorum.. bbir arasa o zaman belli olacak herşey :59:

Sevindim canım biraz daha iyi olmanıza,en kısa zamanda eski halinize dönersiniz inşallah

kızlar bizim iş bitti galiba :14:

ben napıcam şimdi elim ayağım buz gibi oldu nolr bişey deyin bana :25:

yanımda olduğunuzu bilmek güzel , çünkü ne bileyim kendi arkadaşlarıma anlatmak istemiyorum ama sizede detaylı yazamam özür dilerim çünkü benimki ara sıra bakıyor sanırım yazdıklarıma , şimdi kızar falan uğraşmayım , işin özü şu , ben dün ona kızdım oda tmm diyip hani uzatmadı konuyu kapadı ama benimde aklıma bişey takılmıştı onu sordum tekrar , sonra bu bi celallendi böyle sert sert msj atmalar , telefonda kızgın konuşmalar , bende bozuldum yani ve sonra telefonu kapattım , 2 saat sonra falan açtım bu arada face den mesaj falan atmış hala kendi haklı olduğuna dair şeyler , oysa ben teli en son kaparken , bu yaptığın çok ayıp cidden çok bozuldum ve haketmedim falan demiştim , neyse hala kendi haklı olduğu şeyler yazmış , sonra gece boyu 2 3 mesaj daha ama benim neden bozulduğumla ilgili şeyler yok hep sanki suçlu benim , yok neden teli kapıyomşm , neden cvp vermiyomuşum , neden konuşmuyomuşum bilmem ne , sürekli bana atakta anlıcağınız oysa ben bekliyorum sadece bir mesaj "tamam haklısın özür dilerim" ama yok sürekli kendi haklı sanki , bugünde benim mezuniyeti kutlamak için yemeğe gitcektik , sabah mesaj attı gitcekiyiz diye , bende cvp atmadım hala , tüüüüüüm gün mesaj arama hiç bişey yok , sanki suçlu benim benim onu aramam lazım valla anlamıyorum şu erkekleri :59:

yanımda olduğunuzu bilmek güzel , çünkü ne bileyim kendi arkadaşlarıma anlatmak istemiyorum ama sizede detaylı yazamam özür dilerim çünkü benimki ara sıra bakıyor sanırım yazdıklarıma , şimdi kızar falan uğraşmayım , işin özü şu , ben dün ona kızdım oda tmm diyip hani uzatmadı konuyu kapadı ama benimde aklıma bişey takılmıştı onu sordum tekrar , sonra bu bi celallendi böyle sert sert msj atmalar , telefonda kızgın konuşmalar , bende bozuldum yani ve sonra telefonu kapattım , 2 saat sonra falan açtım bu arada face den mesaj falan atmış hala kendi haklı olduğuna dair şeyler , oysa ben teli en son kaparken , bu yaptığın çok ayıp cidden çok bozuldum ve haketmedim falan demiştim , neyse hala kendi haklı olduğu şeyler yazmış , sonra gece boyu 2 3 mesaj daha ama benim neden bozulduğumla ilgili şeyler yok hep sanki suçlu benim , yok neden teli kapıyomşm , neden cvp vermiyomuşum , neden konuşmuyomuşum bilmem ne , sürekli bana atakta anlıcağınız oysa ben bekliyorum sadece bir mesaj "tamam haklısın özür dilerim" ama yok sürekli kendi haklı sanki , bugünde benim mezuniyeti kutlamak için yemeğe gitcektik , sabah mesaj attı gitcekiyiz diye , bende cvp atmadım hala , tüüüüüüm gün mesaj arama hiç bişey yok , sanki suçlu benim benim onu aramam lazım valla anlamıyorum şu erkekleri :59:

Hay allah ya,gereğinden fazla uzamış sanırım konu okadar mesaj atmış keşke sadece haklısın diyebilseydi..Canı başka birşeye falan sıkkın olabilirmi canım acaba ondanmı sinirlendi böyle?
kızlar bizim iş bitti galiba :14:

ben napıcam şimdi elim ayağım buz gibi oldu nolr bişey deyin bana :25:

O ne demek öyle canım ya ne oldu ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar beni sallayın şimdilik , Harmonyy daha kötü durumda onla ilgilenelim , tatlım kesin mi noldu ya , barışırsınız belki blöf falandır :(

Back