2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aynen canım cvp vermeyelim artık huzurumuzu kaçırmayalım dediğin gibi 3 ay sonra 2 yıl kalmış olucak , o zaman kimse bişi diyemez

noldu bu derece kötü olcağın canım ya , anlatmak istersen burdayım ben...

ya canım dün gece benmki aradı gece 4te konuçtuk.. öyle güzel konuştu ki çok özlemiş sesimi duymak istemiş falan... ben de çok sevindim dün de öyleydi çok iyydik.. bugün aradım sesi çok durdgundu... akşam konuşuruz dedi az önce konuştuk işte.. durgundu ama iydi... konuşurken durup dururken sesi duruldu .. bu ara ailesiyle biraz değil çok problemi oldu.. ona moralinin bozuk olduğunu söyledi... tam konuşurken birden sesi iyice gitti... noldu dedim.. uykum geldi dedi.. yarın konuşalım dedi.. ben de tamam dedim kapattık.. zaten uzağız 15 gündür yüzünü görmüyorum daha görüşmemize bir ay var... yanında değilim çok moralim bozuk.. biliyorum bana söylemiyo ama ailesine çok morali bozuluyo... 2 gündür eşesi yerinde diye seviniyodum gene bozuldu işte... yarın da akşam 9 a kadar konuşamam iş yerinde tel yasak.. yarın akşamı nasıl beklicem bilmiyorum... aslında o bana bu hafta yanıma gelsene dedi ama gidemem 2 hafta önce gittim bizimkilerden izin alamıyorum... 11 saat uzaktayız biz.. böyle işte canım çok uzun oldu kusura bakma... ama çok moralim bozuk

kuzum çok felaket başım ağrıyo ağladım çok ondan herhalde.. yarın da iş için erken kalkıcam.. yavaş yavaş yatayım ben... yarın devam ederiz artk.. kusura bakma nolur canım.. gelişme olursa yarın anlatırım.. iyi gecler canım

canım ne uzun olması saçmalama , istediğin kadar yaz okurum ben , çok üzüldüm sizin adınıza , keşke izin alabilcek olsan da gitsen yanına destek olurdun umarım sevgilininde morali düzelir , ailesiyle arası düzelir kavuşmanızada 1 ay varmış , böyle durumlarda uzak olmak zor cidden allah kolaylıık versin canım , sende sıkma canını geçer bu durumlar inş

canım bnm çok teşekkür ederim... bilmiyorum canım ya şu aralar beklmesi o kadar zor ki... o da ailesinden uzak orada tek başına... aynı şehirde olsak hiç değilse yüzünü görürdüm içim azcık rahat ederi... o kadar moralim bozuk ki ağlıyorum sinirimden .... off bilmiyorum nolcak böyle... inş. geçeer ama ben görüşene kdar kafayı yerim burada... bir ay var daha nasıl geçecek

ağlamaaaa bence sevgili mutlu etcek bi süpriz yap , ufak bi hediye al mektup yaz kargoyla gönder , yada yapmadığın başka bişey , aklı dağılır belki biraz onunda değişik bişiler iyi gelir

vildancım cnm okuyunca üzüldüm bu duyguyu çok iyi bilirim senin yine 11 saatmiş benim 18 saat uzakta bizde en son bayramda görüştük ben gittim şimdilik bi planımız yok o mu gelir yoksa tekrar ben mi giderim belli değil annem sağolsun o biliyo izin istediğimde kırmıyo beni ama öyle her özlediğindede ben gidiyorum diyip gidemessin çünkü ailene karşı sorumlulukların vr zor zamanlarında yanında olamıyorsun falan bir sürü mesele çok zor seni çok iyi anlıyorum sıkma canını her şey düzelir sevgilininde umarım yüzü güler bu durumda sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaren yok belki yanında olamıyorsun ama teelfonla ona sesini duyurarak yanında olduğunu hissettirebilirsin allah kolaylık versin cnm

Canım yaa inan çok üzüldüm...
Bir 4-5 saat olsaydı uzaklık hadi ayarla git dicektim ama 11 saat
Dicek birşey bulamıyorum...
Erkeklerin %50 sinin ailesiyle problemi oluyor malesef... Bazının fazla bazının az
Biizimkininde fazla olanlardan... Az çok anlıyabiliyorum seni...
Ama kendi içinde halletmesine izin verme...
Yani konuşmaya çalış sürekli ama sıkmadan...
İşte wc git yine msj at özledim özlüyorum gibisinden...
Ya da imkan olursa yanına getirt hım?

günaydın cnm nerelerdesin seni aramızda göremedik

Ben 93 doğumluyum.. Annemler saolsun 94 lülerle yollamışlar ve şuan And meslek Lisesinde Lise Son dayım canım ben. Staj yapıyorum haftanın 3 günü... Biraz fazla yorulmuşum nete hiç giremedim
GErçi staj yerinde giriyorum ama kk ya gelemiyorum
Özledim sizleride...
Sizler nasılsınız?

Son düzenleme:

ayy cnm benim bizde seni özledikben iyiyim allah a şükür sen

ayy cnm benim bizde seni özledikben iyiyim allah a şükür sen

Bende iyiyim hatta çok iyiyimmmmmmmmmm...

Canlarrr bu gece rüyama Sakallı bir dede geldi... Bişeyler gösterdi benim ilerde sanırım Kızım olcak ve Adına kadar duydum gözlerini tenini kirpiklerini tenini herşeyini hatırlıyorummmmmmmmmm.... :)

aaa bu güzel bi rüyaa allah ın sevgili kulusun valla kızz

kızlar bnde herşey berbat ...
benimkiyle tartıştık ve arıyorum meşgule verdi telefonu
off napıcam ben şimdi

kızlar ii akşamlar hepinize... bende 2014 te gelin olmayı düşünüyorum.Planlarımız yolunda giderse 2014 nisan mayıs gibi düşünüyoruz

aaa bu güzel bi rüyaa allah ın sevgili kulusun valla kızz

Teşekkür ederim canımmm :) Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında...
Benim çoğu rüyam hep çıkar bunu tüm çevrem bilir.
Böyle bir rüya görünce çok şaşırdım ama çokta sevinçliyim Anlatamam içim içime sığmıyor. Duyan kızım oldu doğdu sanır...

kızlar bnde herşey berbat ...
benimkiyle tartıştık ve arıyorum meşgule verdi telefonu
off napıcam ben şimdi

Canımmm
Bence bu ara üstüne gitmemelisin biliyorsun problemleri var bırak biraz düşünsün
Tek mesaj at seni seviyorum her zaman yanındayım kafanı toplayınca konuşalım vs de.
Çokta üstüne gitme geri teper bitanem

kızlar ii akşamlar hepinize... bende 2014 te gelin olmayı düşünüyorum.Planlarımız yolunda giderse 2014 nisan mayıs gibi düşünüyoruz

Hoş geldin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…