sana katılıyorum yasmincim en iyisi gelip bu şekilde yazanlara hç cevap yazmayalım görmezlikten gelelim ne var sanki 2013 gelini oluyorda2014 neden olmasan takmayın kızlar biz sohbetimize devam edelim acalede etmiyoruz bizz burdayız yavaş yavaş geliyor 2014 demi yani
kızlar ben yarın işe gidiyorum
büyük iht. yarın 23 gibi anca girerim
görüşmek üzere
hayırlı işler canım , görüşmek üzere
aa siz geldiniz mi
canım hiç uyumak istemiyo
kötüyüm bugün yaa
yarın da hiç işe gitmek istemiyorum
noldu bu derece kötü olcağın canım ya , anlatmak istersen burdayım ben...
ya canım dün gece benmki aradı gece 4te konuçtuk.. öyle güzel konuştu ki çok özlemiş sesimi duymak istemiş falan... ben de çok sevindim dün de öyleydi çok iyydik.. bugün aradım sesi çok durdgundu... akşam konuşuruz dedi az önce konuştuk işte.. durgundu ama iydi... konuşurken durup dururken sesi duruldu .. bu ara ailesiyle biraz değil çok problemi oldu.. ona moralinin bozuk olduğunu söyledi... tam konuşurken birden sesi iyice gitti... noldu dedim.. uykum geldi dedi.. yarın konuşalım dedi.. ben de tamam dedim kapattık.. zaten uzağız 15 gündür yüzünü görmüyorum daha görüşmemize bir ay var... yanında değilim çok moralim bozuk.. biliyorum bana söylemiyo ama ailesine çok morali bozuluyo... 2 gündür eşesi yerinde diye seviniyodum gene bozuldu işte... yarın da akşam 9 a kadar konuşamam iş yerinde tel yasak.. yarın akşamı nasıl beklicem bilmiyorum... aslında o bana bu hafta yanıma gelsene dedi ama gidemem 2 hafta önce gittim bizimkilerden izin alamıyorum... 11 saat uzaktayız biz.. böyle işte canım çok uzun oldu kusura bakma... ama çok moralim bozuk
canım ne uzun olması saçmalama , istediğin kadar yaz okurum ben , çok üzüldüm sizin adınıza , keşke izin alabilcek olsan da gitsen yanına destek olurdunumarım sevgilininde morali düzelir , ailesiyle arası düzelir kavuşmanızada 1 ay varmış , böyle durumlarda uzak olmak zor cidden allah kolaylıık versin canım , sende sıkma canını geçer bu durumlar inş
canım bnm çok teşekkür ederim... bilmiyorum canım ya şu aralar beklmesi o kadar zor ki... o da ailesinden uzak orada tek başına... aynı şehirde olsak hiç değilse yüzünü görürdüm içim azcık rahat ederi... o kadar moralim bozuk ki ağlıyorum sinirimden .... off bilmiyorum nolcak böyle... inş. geçeer ama ben görüşene kdar kafayı yerim burada... bir ay var daha nasıl geçecek
ya canım dün gece benmki aradı gece 4te konuçtuk.. öyle güzel konuştu ki çok özlemiş sesimi duymak istemiş falan... ben de çok sevindim dün de öyleydi çok iyydik.. bugün aradım sesi çok durdgundu... akşam konuşuruz dedi az önce konuştuk işte.. durgundu ama iydi... konuşurken durup dururken sesi duruldu .. bu ara ailesiyle biraz değil çok problemi oldu.. ona moralinin bozuk olduğunu söyledi... tam konuşurken birden sesi iyice gitti... noldu dedim.. uykum geldi dedi.. yarın konuşalım dedi.. ben de tamam dedim kapattık.. zaten uzağız 15 gündür yüzünü görmüyorum daha görüşmemize bir ay var... yanında değilim çok moralim bozuk.. biliyorum bana söylemiyo ama ailesine çok morali bozuluyo... 2 gündür eşesi yerinde diye seviniyodum gene bozuldu işte... yarın da akşam 9 a kadar konuşamam iş yerinde tel yasak.. yarın akşamı nasıl beklicem bilmiyorum... aslında o bana bu hafta yanıma gelsene dedi ama gidemem 2 hafta önce gittim bizimkilerden izin alamıyorum... 11 saat uzaktayız biz.. böyle işte canım çok uzun oldu kusura bakma... ama çok moralim bozuk
Günaydınlar nasılsınız
günaydın cnm nerelerdesin seni aramızda göremedik
Ben 93 doğumluyum.. Annemler saolsun 94 lülerle yollamışlar ve şuan And meslek Lisesinde Lise Son dayım canım ben. Staj yapıyorum haftanın 3 günü... Biraz fazla yorulmuşum nete hiç giremedim
GErçi staj yerinde giriyorum ama kk ya gelemiyorum
Özledim sizleride...
Sizler nasılsınız?
ayy cnm benim bizde seni özledikben iyiyim allah a şükür sen
Bende iyiyim hatta çok iyiyimmmmmmmmmm...
Canlarrr bu gece rüyama Sakallı bir dede geldi... Bişeyler gösterdi benim ilerde sanırım Kızım olcak ve Adına kadar duydum gözlerini tenini kirpiklerini tenini herşeyini hatırlıyorummmmmmmmmm.... :)
aaabu güzel bi rüyaa allah ın sevgili kulusun valla kızz
kızlar bnde herşey berbat ...
benimkiyle tartıştık ve arıyorum meşgule verdi telefonu
off napıcam ben şimdi
kızlar ii akşamlar hepinize... bende 2014 te gelin olmayı düşünüyorum.Planlarımız yolunda giderse 2014 nisan mayıs gibi düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?