ailelernazaar değmesn maşallah sübhannallah çk ii anlaşıo nişanlım bnm ailemle çk ii anlaşıo ama bn bazen kayınwalideme we kayınpederime sinir oluorm erkanada sölüorm ama işte saygı çerçewesni aşamıosn ama çk sewiolar bni hissettiriolar yani kötümü aranz dicksn hyr sdce erkanı kıskanıolar brz bnden ondn oluo bukdrıda şamda kayısı cnm şükür
Gerçekten çook güzell
Benimde beğediğim bir modeldi :)
Mutlulukla takın inşallah ömür boyu.
Bende KPSS ye hazırlanıyorum canım adalet bakanlığına.
Çok güzel birşey yapmışsınız canım.
Ben şuan boştayım eylüldeki kpss ye odaklıyım işde aramadım,
Sevdiğimde kenarı para koyuyor ama ben daha atamadım malesef.
Attığım olduğunda da ertesi gün gidip takside giriyorum :)
İnşallah eylülden sonra zaten güzel birşekilde birikim başlamamız gerekiyor.
Bizimkide aynı şekilde kpss ye hazırlanıyorum kazanamazsam 2014 ün sonlarıaa ancaa olur yani :)
Ben katipliğe hazırlanıyorum. inşallah olursa 70 i geçmem yetiyor.
3 dk da 90 kelime istiyorlar benim net olarak 135 yazıyorum şuan.
Lap toptan giriyorum ama f klavye olarak yazıyorum q klavyede :)
Gittim katip abla var konuştum da 120 üstünü hemen alıyorlarmış.
O yüzden diyorum 70 alsam herşey güzel olucak inşallah. Aldıkları maaşta bana göre çok çok güzel.
Hayırlısı olsun inşallahhakkımızda
canım çok güzelmiş alyanslarınız, güle güle takın inşallah, darısı başımıza14 Ayar Yeşil ve Beyaz Altın Alyans : FAVORİ - Altın takı, pırlanta
link gönderdm cnm aynısı şuan kndi birebir parmağmdan çekip atamıorm işteyim bu alyansı ilk denedk gezdk gezdk gttik bunu aldk ilk gördğmz nasibimizmş
Bu arada aileleriyle nasıl anlaşıyorsunuz
Canım benim sevgilim elektrik öğretmenliği okudu, bi yandan da açıktan adalet myo okuyor. O yüzden elektrik teknisyenliği veya katiplik istiyor. Ama geçen yıl 78 aldığı halde giremedi katipliğe, istanbulu tercih ettiği içindir belki de, bilemiyorum.:44:
İnşallah gönlündeki yer olur canım, maaşları çok iyi bence de, ben de devlet istiyorum inşallah seneye lisans kpss'sine gircem bakalım. eğer olursa herşey çok daha kolaylaşacak
canım çok güzelmiş alyanslarınız, güle güle takın inşallah, darısı başımıza
Bu soru benim için cevaplaması çok zor bir soru malesef, durumlar o kadar karışık ki bizde
Açtığım konularıma bakarsan görürsün ailemle sevgilim arasındaki meseleyi. O sebepten babamın sevgilimden haberi yok.
Kpss'yi kazandığı an söyleyeceğim inşallah.
Sevgilimin ailesiyle ben ise şu an için yüz yüze tanışmadık, telefonla konuştuk sadece, telefonda gayet iyiler ama yüzyüze belli olacak herşey.
onlar ayrı şehirdeler. ve bizim de şu okul ve iş konuları kesinleşmediğinden ailelerle şimdiden yüz göz olmak istemediğimiz için erteliyoruz sürekli canım.
Tanışmayı da sevgilimin kpss'sinden sonraki bir tarihe attık bakalım. Daha bizim aşmamız gereken bir sürü yol var anlayacağın tatlım
Maşallah canım. Normal ama çocuklarını hoş iyi kalpli birine kaptırdılar :))
Maşallah canım.
Anlaşabilmek çok güzel birşey ya.
Nişanlın nerede asker canım?
Bizimkinin askere gideli bu ayın sonunda 4 yıl bitmiş olucak :)
Cok şükür atlattık biz. 3 yıl önce döndü
tşkler cnmcımm utandırdn bniuşakta asker nişanlım dha 4ay oldu nası bitck gtck bilmiorm ((( şmdiden yıldk sennki ne güzel geçmş ogünleri bzede göstersn allahım inş!!!bzmkide zmnında gtseydi 3yıl geçmş olcktı işte kafaszlığı yalwardm gt die ama çk pişman şmdi aslında kısa dönem gitckti tbi sınıfta kalmasaydı e nişanda olunca bidha riske atamm ddi dondurdu gtti dönüşü sağ salim olsun inş
canım az önce sevgilimle konuştum, ben yanlış hatırlıyormuşum, o katipliğe başvurmamış, adalet bakanlığındaki elektrik teknisyenliği kontenjanına başvurmuş. olmayan oymuş yani. yanlış bilgi verdim kusura bakmaCanım tabi puanında çok önemi var ama asıl önemli olan kaç kelime yazdığı.
Kaç kelime yazmış canım?
Hemen bakıcam canım topiğine.
İnşallah en güzeli hayırlısı olur hakkınızda canım
teşekkür ederim canım benimOkudum canım yaa zor bir durum.
Dicek birşey bulamadım canım amaa inanıyorum kii bu sorunların hepsini hallediceksiniz. İnanıyorum canımm
Bu günlerde benim sevdiğimin moralmanları 0,
Bende ona güzel bir süpriz yapıcam bugün inşallah
Akşamları görüşmeden görmeden uyumayı sevmez benim bitanem
Bugün anneannemde kalcam diye kandırdım hazırlanıyorum gidiyorum sanıyor,
Hazırlanıyorum ama aşkımın iş yerine gitçem 2. şubede beklicem onu.
Çıkıştaa benn geldimm diyip onu vupura bindircem bir deniz sefası yapalım ohh
İnşallah güzel olur :)
Öpüyorum hepinizi tahminen bugün 10 dan önce giremem
Kendinize dikkat edin
Allah kavuştursun canım. Askerlik de en zor dönemlerden biri gerçekten. Bizimkinin ne zaman gideceği belli bile değiltşkler cnmcımm utandırdn bniuşakta asker nişanlım dha 4ay oldu nası bitck gtck bilmiorm ((( şmdiden yıldk sennki ne güzel geçmş ogünleri bzede göstersn allahım inş!!!bzmkide zmnında gtseydi 3yıl geçmş olcktı işte kafaszlığı yalwardm gt die ama çk pişman şmdi aslında kısa dönem gitckti tbi sınıfta kalmasaydı e nişanda olunca bidha riske atamm ddi dondurdu gtti dönüşü sağ salim olsun inş
Bu akşam misafirim var, giremeye bilirim ama inşallah yarın akşam güzel güzel sohbet ederizz
Simge'yide çok merak ediyorumm gelirsenn yaz canımmm Kocaman öpüyorum senide
iyi akşamlar şimdiden herkeseee
tşkler cnmcımm utandırdn bniuşakta asker nişanlım dha 4ay oldu nası bitck gtck bilmiorm ((( şmdiden yıldk sennki ne güzel geçmş ogünleri bzede göstersn allahım inş!!!bzmkide zmnında gtseydi 3yıl geçmş olcktı işte kafaszlığı yalwardm gt die ama çk pişman şmdi aslında kısa dönem gitckti tbi sınıfta kalmasaydı e nişanda olunca bidha riske atamm ddi dondurdu gtti dönüşü sağ salim olsun inş
canım az önce sevgilimle konuştum, ben yanlış hatırlıyormuşum, o katipliğe başvurmamış, adalet bakanlığındaki elektrik teknisyenliği kontenjanına başvurmuş. olmayan oymuş yani. yanlış bilgi verdim kusura bakma
teşekkür ederim canım benim. İnşallah ben de aşacağımıza inanıyorum. Babamlar da artık yumuşuyor gibi. Ben babam tanıma şansı verse sevgilimi seveceğine eminim ama tanıştırmadan önce sevgilimin elinde bir mesleğinin olması gerek. Şu kpss bizim için çok önemli o yüzden
çok iyi yapmışsın tatlım, ben de bayılırım süprizlere ve süpriz yapmaya, güzel geçmiştir umarım
Allah kavuştursun canım. Askerlik de en zor dönemlerden biri gerçekten. Bizimkinin ne zaman gideceği belli bile değil
Canımm benimm vallahii o kadar çok merak etmiştim kiii yaa.Canım benimmm nasılsın? Çok özledimm, umarım her şey yolundadır.
Ben okulsuz günlerin tadını çıkarıyorum, bütün gün uyusam yine de uykuya doymam heralde :))
Bol bol görüşelim canım benim öpüyorumm kocaamaaaannn.
Canımm Allah kavuştursun, inşallah sağ salim dönücek sevgilin kavuşucaksınız canımm, su gibi geçsin inşallah. Ahh ah o günler öyle zor ki( Allah sabrını veriyor ama.. Sen günleri sayma canım o zaman daha çabuk geçiyor, saydıkça bitmek bilmiyor sanki.. Son 99 günden itibaren sayarsın süper olur. Bu arada sevgilin askerdeyken günlük tut bence, askerden dönüşte ona verirsin hediye olarak, o askerdeyken neler yaşadın, neler düşündün bizzat okumuş olur :))
En kısa zamanda sağ salim döner canım sen canını hiç sıkma
En zor zaten 460-350 arası inan ki
350-200 arası bir anda geçiyor hele bir kış gelsin bir bakmışın günler bitmiş sevdiğin yanında
Zaman su gibi aksın geçsin inşallah canım,
Biz birde +1 hafta ceza yemiştik o bile bitti tüm bu zorluklar biticek
Allah kavuştursun canım. Askerlik de en zor dönemlerden biri gerçekten. Bizimkinin ne zaman gideceği belli bile değil
çk zor geçio günler hele şu 2hftadr hç geçmio bitmedmi artk hfta diip duruorm günler hfta gbi gelio 300küsürdeyiz sanırım 320li bişiler saymıorm şafak gün gün aydan aya sayıorm 21inde 10ayımz kalck işte böle dha ii geldi bşta gün sayıodm aklımı oynatcktmaskerlk bitse nolck bttiktn snra düğün içn 1sene dha beklicz asıl sıkıntı ozmn başlıck çk kwga etcz biliorm çnkü çk sıkıldk artk sewgili yda nişanlı olmktan 3yıllk nişanlı olmş olcz düşünsene sn olsan sıkılmzmsn
tşk ederm inş sennkide bnmki güzel yerlere düşer we inş bnmki gbi anlayışlı sna destek bi asker olur çnkü bnmki bna destek oluo bn ona olmm gerekirkn
Haklısın tabi canım, Ee döndüğünde iş mi arıyacak yoksa hemen eski işine mi dönecek?
2013 Eylül Ekim gibi de aslında olamaz mı ki canım döndükten sonra bir bakarsınız durumlarada ayarlıyabilirseniz süper olurr
bz manisada yaşıorz torbalıda çalışıodu askerden önce tbi hergn 2,5 sat git 2,5 dön zor olcğı içn orda yaşamaya başladı tek başına dönüşte mnsdan iş bakck bulamzsa torbalıdaki patronları nezmn gelirsen gel burda hmn işe başlayabilirsn ddi mnsda bulamzsa orda başlıck ama iş mayısta askerdn geldktn snra 1ayda iş araması başlaması sürse haziran 1ay snra maaş aldğnı düşün temmuz 2 3 aylık maaşla düğün yapılmzki kredi çekip yağılır onuda hm ew kirası öde hm kredi öde çk çk zor
Haklısın canım tabi.
Çok zor tüm bu olanlar yaa.
Of Allah yardımcımız olsun kafayı yememek bazen elde değil...
Olsun canım sizde rahatlarsınız geç olsun güç olmasın derler yaa,
Biz napcaz onuda bilmiyorum 22Bin kadar mecbur kredi çekicez seneye olması için
cnm bzm artk geçi güçümü kaldı çocuklktn beri beraberz ddm ya çk sıkıldk artk en azından ewimz olsa kira derdi olmasa sorun diil kredi ödenir ama hem kredi hm kira çk zorlar sıkıldk artk çk ama işte erkanın hatası 1sene ewde oturdu çalışmadı o bi sene ewde oturmasıyla eşyasını alırdı yda parasını biriktirirdi(((
Tanıma şansında aslında iş bitiyor birazcık sabır canım tahminen 19 Ekimde sonuçlar açıklanır, Kasım aralık gibide seçmeler olsa hemen söylersin tanıyın dersin inşallah herşey güzel geçer.
Bol bol birbirimize dua edelim canım.
Benimde ailemin çoğu bilmiyor aslına bakarsa :)
Anneme demiştim bir ara ama okul engeliyle karşılaştım,
Bende ekimi büyük hasretle bekliyorum.
Canımm benimm vallahii o kadar çok merak etmiştim kiii yaa.
Arıyamadım da ama çok özledim seni yaa
Gel artık valla merak ettirme kendini lütfenn
Hoş geldinnn canımm benimmmmmmm
çk zor geçio günler hele şu 2hftadr hç geçmio bitmedmi artk hfta diip duruorm günler hfta gbi gelio 300küsürdeyiz sanırım 320li bişiler saymıorm şafak gün gün aydan aya sayıorm 21inde 10ayımz kalck işte böle dha ii geldi bşta gün sayıodm aklımı oynatcktmaskerlk bitse nolck bttiktn snra düğün içn 1sene dha beklicz asıl sıkıntı ozmn başlıck çk kwga etcz biliorm çnkü çk sıkıldk artk sewgili yda nişanlı olmktan 3yıllk nişanlı olmş olcz düşünsene sn olsan sıkılmzmsn
tşk ederm inş sennkide bnmki güzel yerlere düşer we inş bnmki gbi anlayışlı sna destek bi asker olur çnkü bnmki bna destek oluo bn ona olmm gerekirkn
bu konuda aynı kaderi paylaşıyoruz o zaman canım, birbirimize dua edelim kesinlikle. İnşallah herşey dediğin gibi olur.
Ailelerle tanışma faslı, ailelerin birbirleriyle tanışma faslı falan, gerçekten çok stresli anlar. Onları bir an önce hayırlısıyla atlatıp aynı evi paylaştığımız günlere geliriz inşallah canım.
amin, inşallah. Ben zaten şimdiden "sen askere gidince ben ne yapcam" diye mızmızlanmaya, o da şimdiden beni teselli etmeye başladı
nişanlın çalışmaya başladıktan sonra mı askere gitti canım? Benim o konuda kafam çok karışıyor, sevgilim çalışmaya başladıktan sonra gidecek, hatta belki de o askere gitmeden biz evlenmiş olacağız...
Ama çalışmaya başlamadan askere gitse sanki herşeye daha bi geç kalacakmışız, herşey ertelenecekmiş gibi geliyor bu sefer de :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?