2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Başlangıç Tarihi [/td]
[td]Tahmini Düğün Günü[/td]
[td]Kalan Gün Sayısı[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ammavelakin[/td]
[td] 28 Ocak 2009[/td]
[td]30 Mayıs 2015[/td]
[td]1060 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecm[/td]
[td]10 Ekim 2008[/td]
[td]10 Mayıs 2014[/td]
[td]675 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Edss[/td]
[td]13 Haziran 2007[/td]
[td]1 Ağustos 2014[/td]
[td]758 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Harmonyy[/td]
[td]29 Kasım 2007[/td]
[td]29 Haziran 2015[/td]
[td]1090 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]İzmirperisi[/td]
[td]22 Nisan 2007[/td]
[td]21 Eylül 2013 - 17 Mayıs 2014[/td]
[td]444-682 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Nylien[/td]
[td]5 Mayıs 2009[/td]
[td]14 Haziran 2014[/td]
[td]710 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Opra[/td]
[td]8 Temmuz 2007[/td]
[td]24 Mayıs 2014[/td]
[td]689 Gün[/td]

[/tr]

[td]Sedefonur[/td]
[td]3 kasım 2005[/td]
[td]23 temmuz 2015[/td]
[td]1114 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SimgeD[/td]
[td]13 Mart 2009[/td]
[td]15 Mayıs 2015[/td]
[td]1045 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sonsuzask55[/td]
[td]14 Kasım 2009[/td]
[td]22 Haziran 2015[/td]
[td]1083 Gün[/td]

[/tr]

[/table]

ayy bu tablo süpermişşş
ben de istiyorum hemen söliim
başlangıç tarihimiz : 3 kasım 2005
tahmini düğün günümüz : 23 temmuz 2015

Hemen ekledim canım benim

perimmm günlük yemek takımlarımız aynı olcak kısmetse
misafir yemek takımının resmini de koysana, zevklerimiz aynı fikir edineyim

Evet canım aynı olucak İnşallah.
Yalnız benim misafir yemek takımının tam desenini bilmiyorum. Daha doğrusu bulamıyorum nette.
Annem emekli olduğunda ilerde durumumuz ne olur bilmiyorum diyip ablamla bana almış.
3 er takım ç.k.b. takımı tencere takımını herşeyi :)
Alınalı bayaa oluyor ben en son 3 sene önce gördüm modeli ama gri simli gibi oluyor ya desenler o tarzla. Ne çok sade ne de abartılı bulsam bir benzerini koyucam ama bulamadım
Bu yaz istiyorduk yukarda ablam la bana ait 2 ayrı büyük sandık var o sandıkların en altlarında tencere takımıyla yan yana çıkartamadık annemle. Bu yılda annem rahatsız olunca şuanlık konusu yok ama bende istiyorum tek tek ne var yok bakmak çekmek:)
İnşallah açtığımızda sandığı çekip koyucam canım söz

Birlikte aşacağız canım bu günleri inşallah
Hemen ekledim canımm

İlk sayfada kaldı eskii günler ama baya baya zamanı atlatmışız şükür :))
Ama keşke ilk sayfaya da geçirebilseydik
Hayırlısı olsun inşallah.
Canlarım belli olmamakla birlikte biz herşeyin planını kurduk ince hesaplarla kendimiz halletcez evi vs.
Bir aksilik çıkmazsa ailelerden inşallah seneye Eylül 21 istiyorum eğer olursa dileyin benden ne dilerseniz
Hayırlısı olsun tabi en başta
Sedefim hepimiz böyle heyecanlıyız artık yeter diyoruz vee size saygıyla eğiliyorum
10 yıl geçmiş olucak ama inşallah bir süpriz olurda o 9 yılda erersiniz muradınıza inşallah

çok sağol tatlım.
Eylül 21 olur inşallah gönlündeki gibi.
Evi kendimiz halletcez demişsin canım, nasıl birşey düşündünüz bize de bi akıl ver.

kesinlikle öyle tatlım, maşallah tam 10 yıl sonunda aynı evde olmak gibisi var mıdır
birlikte devirelim yılları inş
ben 2015 sonrası olur diye de korkmaya başladım. Malum, şu kpss olmazsa baya ertelenecek herşey

Benim birkaç çeyiz var canım.
Yemek takımıdır kahvaltı takımıdır 3 takım ç.b.k. tencere takımları tüm havlular nevresimler tam pikeler tam çarşaflar ufak ıvır zıvırlar Toplasan bir 5-6Binlik var.
Amaa yinede bizim kendimiz evimize şöyle bütçe ayırdık;

10.000 Mobilya
5.000Beyaz Eşya-Kesinlikle Siemens
800TL Süpürge-+ Ütü için ayırmak istediğimiz miktar Phılıpse bayılıyorum-Ama bizimkide servisi bizde olan bir ürün diyor bakalım kimin istediği olucak :)))
Elektroniğe blendır vs sevdiğim yetkili serviste calıştığı için onlardan hediye geliyor şimdiden onları tamamlamaya başladı bile kettle (Tefal) ve epilasyon aleti (Braun Silk-epil 7) verdiler yavaş yavaş tamamlıcak canım. Zaten patronu hediye olarak tüm evlenenlere düzüyormuş elektronik aletlerini İnşallah nasip olursa bu konuda şanslı olucaz
500 TL Tupperware
500TL Yatak örtüsü için
3000TL (Tv ve foto mak.)
2.800Tl Evimizin ıvır zıvırları
2.000TL kendimize üst baştır kozmetiktir kısacası herşey
1.000TL Halılar ki şimdiden beğendim :)
1.600TL Perdeye
TOPLAMDA; 27Bin yapıyor.
Bizde o zamana az buçuk birikim yapmak istiyoruz nişanlıyken ve ailelerin durumları fazla sıkıyı kaldıramayacaklarından
20Bin kadar kredi çekmeyi planlıyoruz hem herşeyde nakit pazarlığı olur.
Nişanı da kendimiz o güne kadar birikimle halledicez inşallah
Ailelere kına ve düğün kalıyor.
Benim birde ablam okuyor ben aileme çok yüklenmek istemiyorum. Ama bir damatlık 450 desen 2 çeyrek taksalar damada 300 birde saati en uygun 450 desen enn kötü 3Bilezik desen 5600 yapıyor ee bunları toplarsan bile sadece 7Bin tutuyor malesef ki. Birde kına nerden baksan 2 bin gidiyor.
Kendi yağımızla kendimiz kavrulmak istiyoruz kısacası. 2 yıllık kadar çekmeyi düşünüyoruz nasipse.
2 yılın 5 ayı falan nişanlı geçer zaten.
Düğünden gelen paralara maksimum 5 binine dokuncaz(İlerde bebeğimiz için yarısı da kredi kartı olursa kaapatmaya düşünüyoruz) sonra yıllık faizlere koymak ilerde bu para ev peşinatımız olması için. Gerçi Bir 10 bin kadar araba da almak istiyoruz ya nasip artık.
Kredi ödememiz hesaplara göre 900TL kadar olucak.
Kredi bitincede bir zaman Ev için 900 olmaz ay içinde 700 Tl kenarımıza atarız. İnşallah kendimizi toparlayıncada bir ev kredisine girmek istiyoruz

O kadar çok şey araştırdım o kadar çok şeyin fiyatlarını biliyorum ki canım anlatamam. Kafayı yemeye ramak kaldı yani :)
2010 dan beri biz sürekli fiyat araştırıyoruz bu nasıl şunun fiyatı nasıl hangisi kaliteli değil.
allahtan elektronikte şansımız var bizimki yetkili serviste çalıştığından bu iyi bu değil diyebiliyor :))

Son düzenleme:

Bu tabloyu görünce yüzüm güldü şuanda canımm daha çok heyecanlandım 600lere düşmüşüm süper ya Şafak sayıyoruz resmen 460dan sonra buda geçer diyebiliyorum.Yalnız 24 mayıstı ya 25 olsun diyoruz artıkAmaaaannn 1 gün vız gelir vııızz şu 600lerden düşeyimde

hbr werirsen çk sewinirim ammawelakincim çnkü bi takım dha almk istiorm khwe takımı

cnm bnide eklede brz neşem yerine gelsin bakaım bnm dha nekdr wr bnmki askerden 2013 mayısta gelck gelir gelmz büyük ihtimalle 1haziran 2014de gün alcz

İnşallah canım. İnan bende mutlu oldum azaldığını görmek süper hele ki ilk sayfaya göree

cnm bnide eklede brz neşem yerine gelsin bakaım bnm dha nekdr wr bnmki askerden 2013 mayısta gelck gelir gelmz büyük ihtimalle 1haziran 2014de gün alcz

Tabi canım hemen ekliyorum.
İlk tarihinizi de yaz canım istersen tam olsun :)

[tr]
[td]Nick[/td]
[/tr]

[tr]
[td]ammavelakin[/td]
[td] 28 Ocak 2009[/td]
[td]30 Mayıs 2015[/td]
[td]1059 Gün[/td]
[/tr]

[tr]
[td]cesurcvcv[/td]
[td][/td]
[td]1 Haziran 2014[/td]
[td]696 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Ecm[/td]
[td]10 Ekim 2008[/td]
[td]10 Mayıs 2014[/td]
[td]674 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Edss[/td]
[td]13 Haziran 2007[/td]
[td]1 Ağustos 2014[/td]
[td]757 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Harmonyy[/td]
[td]29 Kasım 2007[/td]
[td]29 Haziran 2015[/td]
[td]1089 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]İzmirperisi[/td]
[td]22 Nisan 2007[/td]
[td]443 ya da 681 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Nylien[/td]
[td]5 Mayıs 2009[/td]
[td]14 Haziran 2014[/td]
[td]709 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Opra[/td]
[td]8 Temmuz 2007[/td]
[td]24 Mayıs 2014[/td]
[td]688 Gün[/td]

[/tr]

[td]Sedefonur[/td]
[td]3 kasım 2005[/td]
[td]23 temmuz 2015[/td]
[td]1113 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SimgeD[/td]
[td]13 Mart 2009[/td]
[td]15 Mayıs 2015[/td]
[td]1044 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sonsuzask55[/td]
[td]14 Kasım 2009[/td]
[td]22 Haziran 2015[/td]
[td]1082 Gün[/td]

[/tr]

[/table]

Şöyle bir gariplik var normalde alıntı yapıldığında listede sedefin çıkıyor amaa burda görünmüyor nedn kii yaa

[tr]
[td]Nick[/td]

[/tr]

[tr]
[td]ammavelakin[/td]
[td] 28 Ocak 2009[/td]
[td]30 Mayıs 2015[/td]
[td]1059 Gün[/td]
[/tr]

[tr]
[td]cesurcvcv[/td]
[td][/td]
[td]1 Haziran 2014[/td]
[td]696 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Ecm[/td]
[td]10 Ekim 2008[/td]
[td]10 Mayıs 2014[/td]
[td]674 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Edss[/td]
[td]13 Haziran 2007[/td]
[td]1 Ağustos 2014[/td]
[td]757 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Harmonyy[/td]
[td]29 Kasım 2007[/td]
[td]29 Haziran 2015[/td]
[td]1089 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]İzmirperisi[/td]
[td]22 Nisan 2007[/td]
[td]443 ya da 681 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Nylien[/td]
[td]5 Mayıs 2009[/td]
[td]14 Haziran 2014[/td]
[td]709 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Opra[/td]
[td]8 Temmuz 2007[/td]
[td]24 Mayıs 2014[/td]
[td]688 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sedefonur[/td]
[td]3 kasım 2005[/td]
[td]23 temmuz 2015[/td]
[td]1113 Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SimgeD[/td]
[td]13 Mart 2009[/td]
[td]15 Mayıs 2015[/td]
[td]1044 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sonsuzask55[/td]
[td]14 Kasım 2009[/td]
[td]22 Haziran 2015[/td]
[td]1082 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Becerdim sonunda sanırım

Eksik olanlar var ise lütfen söylesinn çünkü benden kaynaklanmayan nedenlerle kendi göstermiyor bazı isimleri.

Canlarımm bu sıralama iyi diymi?

Son düzenleme:
İnşallah canım. İnan bende mutlu oldum azaldığını görmek süper hele ki ilk sayfaya göree

Tabi canım hemen ekliyorum.
İlk tarihinizi de yaz canım istersen tam olsun :)

ilk tarihmi cnm yaa bz çocuklktn beri beraberz aynı mahallenn çocuklaryz ztn sn ona kundaktan beri yazsan çnkü bzm bi tarihimz bile yk yani çnkü bz okula gtmzden bahçede oyun oynardk ewcilik

kuzum ya yaptığın hesaplara hayran kaldım valla, hatta kopyalayıp bilgisayarıma kaydettim ki şimdiden ayağımızı yorganımıza göre uzatalım.
Bizim de daha 3-4 sene var diye ufaktan ufaktan başladık araştırmaya, en büyük sorun da ev kesinlikle.
Çünkü hep ilk oturduğumuz ev kendi evimiz olsun istiyorduk ama biraz zor gibi bu devirde ev sahibi olmak.
Ailelerden de düğün kına ve takılar dışında birşey beklemiyoruz, herşeyi kendimiz yapmak istiyoruz.
Artık aklımdan tuhaf düşünceler bile geçmeye başladı, mesela düğün yapmak yerine düğüne harcayacağımız parayla ev peşinatına katkıda bulunabiliriz. (çünkü yaptığımız hesaplara göre istediğimiz tarzda bir düğün yapmak ist. şartlarında 15bini buluyor)
Ama sonradan da düşünüyorum, ömürde yalnızca bir kez olacak, düğünsüz olmaz diye.
Zaman neler gösterecek bakalım.
Ama burada benimle aynı durumda olanlarla bunları konuşuyor olmak bile içimi ferahlatıyor canım

bayıldım bayıldm wallahi süper hayran kaldım çk tşk ederm asker şafağıyla beraber bunuda sayalım bakalım yalnız baya bi çok wrmış bide şu üstteki para hesabını okudumda wala bnm bile kafam karıştı nişanlı oldğm halde hesaplamamışm kız :44::44::44:

ilk tarihmi cnm yaa bz çocuklktn beri beraberz aynı mahallenn çocuklaryz ztn sn ona kundaktan beri yazsan çnkü bzm bi tarihimz bile yk yani çnkü bz okula gtmzden bahçede oyun oynardk ewcilik

Doğru canım aklımada gelmedi değil ama hani belki vardır atlamak istemedim genede :)
Kocaman bir maşallah diyorumm sizedee canımm

Canım bayaa bir pahalı ya kaçıyormuş yaa , Tek düğün 15 çok gibi ama ailesi de katkıda buluncaksa olur. Hem dediğin gibi 1 kere düğünün oluyor. Benim sevdiğimin babası vefat etti malesef. 13 yıl gecti ve mecbur aileye yardım etmek zorunda.
Biz çok araştırdık ona göre hareket edelim. Ona göre paramızı ayarlayalım diye canm,

:)) Ben baya ayrıntılarla girdim valla :))
Ama gerçekten ev kurmak çok zor canım ya.
Ee sizde aşağı yukarı bu derecelerde harcıyorsunuzdur. Sen deneyimlisinde :) Nasıl gidiyor çeyiz hazırlığı :) Maddi olarak ortalama ne kadar harcamayı planlıyorsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…