• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah canımm.
Tanışma fasıllarının düşüncesi streslii hemde çoook ama o gün o an ya daha çok stresli olucaz ya da ilk yarım saat baktık iyi gidiyorlar stresin yerini huzur kaplıyacak:16:
Ama şu var eğer aileler kabul ettiyse karşı tarafı evlerine gelene kötü davranmaz diye tahmin ediyorum yani bir anlaşmazlık yapsınlar diye kabul etmez, Kabul etmeleri zaten uzlaşmaya giden yoldur canım yaa. Böyle diyip avunuyorum bende inşallah birlikte hep konuşa konuşa stres bırakmıcaz:29:
Hep birbirimize destek olalım canım olur mu:16:
Diyologlarımızı hiç bozmayalım
Bu arada adım Gizem canım :):16:

Kesinlikle öyle tatlım. Sağol desteğin ve verdiğin moral için.:16:
Birbirimize hep destek olalım dediğin gibi, ben burada sizlerle konuştukça kendimi gerçekten çok daha huzurlu hissediyorum, aklımdaki soru işaretleri, streslerim bir anda yok oluveriyor. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. ben elimden geldiğince buralarda olacağım, dertleşip konuşalım sürekli inş:29:
Ben de büşra canım, memnun oldum çok :)

Olsun canım artık sen ona birşey deme, oda üzülür ayrıca boşu boşuna aranızda gerginlik gibi olur.
Siz Haziranda düşünüyorsunuz diymi :)
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.
Haziranda çok güzel bir ay. Seninde korkun sanırım yağmur olmaması :)

kesinlkle yağmur:)) haziran 1 olck büyük ihtimalle allahtan bi engel çıkmzsa htta brz mayısada alabilirz ama işte artk hwalara belli olmuoki haziranda bile hwa kötü olabilir ama dha fzla ertelersek artk işin suyu çıkck

amin, inşallah. Ben zaten şimdiden "sen askere gidince ben ne yapcam" diye mızmızlanmaya, o da şimdiden beni teselli etmeye başladı :1:
nişanlın çalışmaya başladıktan sonra mı askere gitti canım? Benim o konuda kafam çok karışıyor, sevgilim çalışmaya başladıktan sonra gidecek, hatta belki de o askere gitmeden biz evlenmiş olacağız...:50:
Ama çalışmaya başlamadan askere gitse sanki herşeye daha bi geç kalacakmışız, herşey ertelenecekmiş gibi geliyor bu sefer de :44:

cnm sna tecrübeyle bi tawsiyede buluniimmi haddim olmayarak gtsin askere bnmkide 1sne boş oturdu çalıştı snra bidha 1sne oturdu snra bi çalışmaya başladı derkn bak kaç yaşında adam dha anca askere gdio bnde kaç yaşındym asker yolu bekliorm eğer askere gderse hç bşi ertelenmz şmdi gttiğini düşün 1,5sne içnde ztn ewlenmş olamzsnz die düşünüorm ha diince olmuo asıl askere gtmedimi herrrrrrrrrşy ertelenio bak bn nişanlıyım askerlk yüzünden ertelendi bide 1,5sne çalışmıo kayıp die maddi sorun yüzünden askerden gelince 1sne dha ertelenio düşün artk

kızlar buarada tanışmamşz yaaa gzde bnde:42:

Canımm benimm vallahii o kadar çok merak etmiştim kiii yaa.
Arıyamadım da ama çok özledim seni yaa
Gel artık valla merak ettirme kendini lütfenn
Hoş geldinnn canımm benimmmmmmm:29::29:
Canımm ben de çooook özledimm seni sen girdikçe bana haber ver ben de gelirim olur mu? Ben girdiğimde kimse olmuyor çıkıyorum ben de gelince sana haber veririm kuzucumm müsait olursan gelirsin. :) Bundan sonra bol bol konuşucaz inşallah. Sizin ailelerin tanışmasına az kalmış ne güzel canımm ya biz de o evreye bi gelebilsek şu okul bi bitsee :5: :16::16::16:

tşk ederm simge ii dileklerin içn allah gönlün gbi güzellkler wersn snada:) sanırım sz bi 460gn geçerdnz:) çk zor geçio bu ayın 21inde 5 ay olck ama nası olck bilmiorm hç bitmick gbi gelio şmdiden usandk wala geriliorz bazen bozuluorz 2 3gn adam gbi konuşmuorz snra düzeliorz snra yne aynı:( bi 99ları görebilck ama dha 300ler bitmedi.günlüğü herks çk söledi ama snradan söledi ilk gttiği günden tutsaydm dha güzel olurdu şmdi başlamk güzel olurmu bilemiorm mektup yazıorz birbrmze ara ara dorusu onuda 2dfa yazdk sn kç yaşındsn nekdr oldu askerlği bitireli

Canımm ben 19 yaşındayım askerlik biteli 1,5 sene oldu çok şükür ki. Darısı inşallah sana canımm sağ salim gelicek inşallah sevdiğin. Günlüğü şimdi de yazmaya başlayabilirsin canım benim ya da bi kağıda şafak tablosu yaparsın 460 günü tek tek çizersin, su gibi geçer de bitirirsiniz inşallah. Beklemek askerlik yapmaktan daha zor bence :1: Allah kavuştursun canım sıkma canını her şey güzel olucak inşallah..

Kesinlikle öyle tatlım. Sağol desteğin ve verdiğin moral için.:16:
Birbirimize hep destek olalım dediğin gibi, ben burada sizlerle konuştukça kendimi gerçekten çok daha huzurlu hissediyorum, aklımdaki soru işaretleri, streslerim bir anda yok oluveriyor. Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz. ben elimden geldiğince buralarda olacağım, dertleşip konuşalım sürekli inş:29:
Ben de büşra canım, memnun oldum çok :)

Sende saol canım tabiki destek olucaz hep birbirimize:16:
Dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :) Birbirimizi anlamak o kadar da zor değil :) İyiki varsınız canım:16:

kesinlkle yağmur:)) haziran 1 olck büyük ihtimalle allahtan bi engel çıkmzsa htta brz mayısada alabilirz ama işte artk hwalara belli olmuoki haziranda bile hwa kötü olabilir ama dha fzla ertelersek artk işin suyu çıkck

cnm sna tecrübeyle bi tawsiyede buluniimmi haddim olmayarak gtsin askere bnmkide 1sne boş oturdu çalıştı snra bidha 1sne oturdu snra bi çalışmaya başladı derkn bak kaç yaşında adam dha anca askere gdio bnde kaç yaşındym asker yolu bekliorm eğer askere gderse hç bşi ertelenmz şmdi gttiğini düşün 1,5sne içnde ztn ewlenmş olamzsnz die düşünüorm ha diince olmuo asıl askere gtmedimi herrrrrrrrrşy ertelenio bak bn nişanlıyım askerlk yüzünden ertelendi bide 1,5sne çalışmıo kayıp die maddi sorun yüzünden askerden gelince 1sne dha ertelenio düşün artk

Kesinlikle havalara artık hiç mi hiç belli olmuyor,
Fazla uzatmamak en güzeli dediğin gibi

Canımm ben de çooook özledimm seni sen girdikçe bana haber ver ben de gelirim olur mu? Ben girdiğimde kimse olmuyor çıkıyorum ben de gelince sana haber veririm kuzucumm müsait olursan gelirsin. :) Bundan sonra bol bol konuşucaz inşallah. Sizin ailelerin tanışmasına az kalmış ne güzel canımm ya biz de o evreye bi gelebilsek şu okul bi bitsee :5: :16::16::16:

Canımm ben 19 yaşındayım askerlik biteli 1,5 sene oldu çok şükür ki. Darısı inşallah sana canımm sağ salim gelicek inşallah sevdiğin. Günlüğü şimdi de yazmaya başlayabilirsin canım benim ya da bi kağıda şafak tablosu yaparsın 460 günü tek tek çizersin, su gibi geçer de bitirirsiniz inşallah. Beklemek askerlik yapmaktan daha zor bence :1: Allah kavuştursun canım sıkma canını her şey güzel olucak inşallah..

Haberleşelim canım artık benimde bu ara bakiyem yok o yüzden yazamadım canım ya.
Sanırım şuan karşılaştık mı ne çok sevinirim vala :)
İnşallah canım yaa dua edelim birbirimize :16:
Bakalım ekim de 25-26 Kurban bayramında tanışma olcak gibi heyecan son kademe tabi :)
Bizim %90 seneye olcak canım düğün Allah nasip ederse konuşmayalı böyle birşey karar aldık kendi aramızda tabi,
Ama herşey ekim ayında güzel giderse düşündüğümüz gibi olur canım
Siz nasılsınız nasıl gidiyor hayat

:16::16::nazar::nazar:GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU:nazar::nazar:

NİCK TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ KALAN GÜN SAYISI

(Ecm ) 10 Mayıs 2014 672 :16:
(Edss ) 1 Ağustos 2014 755:16:
(Harmonyy) 29 Haziran 2015 1087:16:
(İzmirperisi) 6 Nisan 2014 638:16:
(Nylien) 14 Nisan 2014 646:16:
(Opra ) 24 Mayıs 2014 686:16:
(SimgeD) 15 Mayıs 2015 1042:16:
(Sonsuzask55) 22 Haziran 2015 1080:16:
( Yasmin89) 29 Haziran 2014 722:16:

Dediğin gibi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :) Birbirimizi anlamak o kadar da zor değil :) İyiki varsınız canım:16:

Haberleşelim canım artık benimde bu ara bakiyem yok o yüzden yazamadım canım ya.
Bakalım ekim de 25-26 Kurban bayramında tanışma olcak gibi heyecan son kademe tabi :)
Bizim %90 seneye olcak canım düğün Allah nasip ederse konuşmayalı böyle birşey karar aldık kendi aramızda tabi,
Ben de çooook sevindimm sonunda denk geldik canım benimm şükür kavuşturana :))
Bizde de her şey yolunda çok şükür canımm bildiğin gibi :)
İnşallah tanışma çok çok çok güzel geçer bol bol dua edicem güzelimm.:16:
Aaaaaa seneye olucak demek süper bi haber bu çok sevindim canımmmmm:32::8::8:
Hadi inşallah canım benimm gönlünce olsun her şey, sen seneye sevdiceğine kavuşursun inşallah muradına ermiş olursun:16::16:

Gizemcanımm senin heyecanını burda birlikte yaşarız inşallah :) Ayyy şimdiden ben heyecanlandım senin adına canım benim yaa :16::1:

(Opra ) 25 Mayıs 2014 687:16:

Canııımmm ne güzel yapmışsın renkli renkli eline yüreğine sağlık :54:25 mayıs 2014 kısmetse geliverse :52:(Ben yukarda düzelttim:27:)

Buarada kızlar yarın bizim 5.yılımız nişanlımla.Bana süpriz yapmış aradı bugün aşkım yarın 5 yılımız doluyor kutlayalım akşama hazırlan seni Emre Aydın Tarkan konserine götürücem dedi:52: Çok mutlu oldum:16: Şimdi hazırlanıyorum:52:

Ben de çooook sevindimm sonunda denk geldik canım benimm şükür kavuşturana :))
Bizde de her şey yolunda çok şükür canımm bildiğin gibi :)
İnşallah tanışma çok çok çok güzel geçer bol bol dua edicem güzelimm.:16:
Aaaaaa seneye olucak demek süper bi haber bu çok sevindim canımmmmm:32::8::8:
Hadi inşallah canım benimm gönlünce olsun her şey, sen seneye sevdiceğine kavuşursun inşallah muradına ermiş olursun:16::16:

Canım saolasın bu arada tablo çok güzel olmuş ama benim yaa 21 Eylül 2013 yada Nisan inşallah Eylül olur.
Heppimizin inşallah herşey gönlümüzce olusn canm
Bizde de herşey yolunda çok şükür canım valla senle de dertleşmeyi özlledim konuşuruz uzun uzun.
Bu akşam kuzenimde kalmayı planıyorum akşam tahminen olmam canım benim ama yarın da konuşuruz artık günler bizim:16::16:

Gizemcanımm senin heyecanını burda birlikte yaşarız inşallah :) Ayyy şimdiden ben heyecanlandım senin adına canım benim yaa :16::1:[/QUOTE

Canımmsınnn:29::16::16:

Canııımmm ne güzel yapmışsın renkli renkli eline yüreğine sağlık :54:25 mayıs 2014 kısmetse geliverse :52:(Ben yukarda düzelttim:27:)

Buarada kızlar yarın bizim 5.yılımız nişanlımla.Bana süpriz yapmış aradı bugün aşkım yarın 5 yılımız doluyor kutlayalım akşama hazırlan seni Emre Aydın Tarkan konserine götürücem dedi:52: Çok mutlu oldum:16: Şimdi hazırlanıyorum:52:

Süpermiş yaa ohhşanslısın Canım :))

Bu arada ölüyorum pertim çıktıı.
Annemler dışarı gitti evi tek bulunca titiz kadının kızının ruhunu taşıdığım aklıma geldi vee temizlemediğim yer kalmadı.
Bu arada hayatta iş yapmayı sevmeeyen demeyim de yapmayan biriyim yemeği her türlüde evde birilerivarsa iş yapmammm:52:
Ütüler bitti
yemek yapıldı
ocak temizlendi
mutfağın yerini sildim
tüm evin tozunu aldım masalardan sandalye altlarına koltuk altlarına kadar
tüm evin camlarını sildim
tüm evin kapıları sildim
annemlerin gömme dolap var baya büyük 6Lı+Yukarı doğru uzanıyor onu temizledim tamamını sildim
2 şer su odamın halısıyla kolidorun halısını sildim(Bizim evde duvardan duvara halı her yerinnde)
Duşumu da aldım şimdi salata kaldı onada gücüm yetmiyor kalkmaya :)

Tüm bunlar 3 saatimi aldı duşta dahil:27::27:
Bugün nasıl gitcem kuzenime onu düşünüyorum kara kara :))
Sabahta erkenden gelip giyinip 11 de aşkımla buluşcam yaa maratonlu 2 gün olucak benim için :)

sağol tatlımm, ben de önümüzdeki 4-5 gün tatilde olacağımdan dolayı giremeyeceğim pek, ama benim önümde daha 1000küsür gün olduğu için buralarda olacağım hep:1:
görüşürüz inşallah canım:16:

çok memnun oldum canım.:16:
Dediklerinde çok haklısın, ne kadar erken o kadar iyi, çünkü çalıştıktan sonra ara verip askere gitmesi daha yıpratıcı olur dediğin gibi. Bizimki 5bucuk ay yapacak gerçi ama 5 ay 5 aydır.
O günlere bi gelelim de, en doğru kararları veririz, burada konuşur dertleşiriz yine inşallah canım.

(Ecm ) 10 Mayıs 2014 671 :16:
(Edss ) 1 Ağustos 2014 754:16:
(Harmonyy) 29 Haziran 2015 1086:16:
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 409:16:
(Nylien) 14 Nisan 2014 645:16:
(Opra ) 25 Mayıs 2014 686:16:
(SimgeD) 15 Mayıs 2015 1041:16:
(Sonsuzask55) 22 Haziran 2015 1079:16:
( Yasmin89) 29 Haziran 2014 721:16:

Tablomuz güncellendi gelincikleeerr :16::16:

Canımm ben de düzelttim :) İnşallah su gibi akar geçer zaman, bu arada yıldönümünüzü de kutlarımm Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizemcimmm canımm sizin tarihinizi de 21 Eylül olarak değiştirdim hemen geçsin inşallah bu günler :) Ben de seninle dertleşmeyi, düğünlerimiz hakkında konuşmayı çok özledim en kısa zamanda kavuşalım inşallah. :16:

Bu arada bir sürü iş yapmışsın, harikasın ellerine sağlık enişte bey çok şanslı valla :34::16:

(Opra ) 24 Mayıs 2014 686:16:

ayyy ne kadannn güzel olmuşşş
azalmış mı ne ;)

Son düzenleme:
ayy hoşbuldum canım benim :16: bu arada annen için acil şifalar dilerim, senin yaşadığın şeyler de üzücü olmuş, sonuçta gözüne gelebilirdi Allah korumuş canımm verilmiş sadakan varmış, içini ferah tut, geçti bitti, hayır olsun :29:

insan kendini tutamıyo ki kuzum :1: aslında sorun sadece para da değil, ben mesela evime çok şey almak istemiyorum, bir sürü kullanılmıcak tencerelerle tavalarla mutfağımı doldurmak istemiyorum, az eşyadan yanayım, bi de ferahlığı seviyorum, ama gel gör ki o mutfak ıvır zıvırları beni mıknatıs gibi çekiyo :1:

ayy fıstığım ben bu mesajı görmemişimm :30:[
aslına bakarsan ben de çok eşya istemiyorum evimde ama mutfağım dolup taşacak bu gidişle :)
her gün farklı bişi beğeniyorum ve almak için zamanını bekliyorum :52:
bu sene ekim kasım gibi başlicam zaman geçmiyo yaa :27:

kızlar merhaba :3:
bi kaç gündür netim yoktu, ben de sevgilimden girdim arada, ama saat başı kafamda dikilip, kadınlar kulübünü kapatıp uzaktan eğitimden tarih videolarını açınca yorum yazamadım bi türlü :27:
perimmm tablo süper olmuş :21: ellerine sağlık :16:
harmonymm kuzum geçmiyo valla ne yalan söliim :97: şu zamanı hızlı geçirmek için kendimizi bi yerlere vermemiz gerek. benim için en mantıklısı kpss ye çalışmak. test çözerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. ama o da her zaman olmuyo malesef bi düzene oturtmam lazım artık :6:

kızlaarr bu arada bişi olduu :52:
az önce aşkımla konuçtum..
onun anne babası neredeyse tüm ailesiyle tanıştım babasını çok sevmiştim o da beni sevmiş...
benimki bu akşam babasına sohbet ederken evlenmek istediğini söylemiş..
baban da ya okulu bırak ya da bir an önce bitir gidelim demişş :52:
ama okulu bırakmak yok devam et bitir tamam demiş
çok mutlu oldum çünkü bnmki biraz ciddidir bu konuları pek konuşmazdı
anlatınca şok oldumm :53:

Back
X