aynen tatlım az olsun öz olsun, zaten eksik de olsa olur, evlendikten sonra elbet değişik bişeyler görüp yine almak isticez
ahh tatlım beni can yerimden vurdun bu mutfak eşyalarıylamora aşığım bi de annemin boyamaları pembe mor ağırlıklı hani görmüştün ya, kalan eşyalarımı da mor almak istiyorum. ama benim sevdicek rengarenk istiyo her canlı renkten istiyo, mesela bi kahvaltı seti beğenmiş, daha almadık ama göstereyim
Eki Görüntüle 456374
Eki Görüntüle 456375
Eki Görüntüle 456376
bi de şunlar favorim
Eki Görüntüle 456378
Eki Görüntüle 456379
Eki Görüntüle 456381
...................Eki Görüntüle 456384
tatlım ben onu edirnede sordum, yanlış hatırlamıyosam 120 tl di. 6 kişilik. günlük yemek takımı olarak düşündüm bunu, günlük de 6 kişilik yeter zaten. misafir yemek takımını daha ağır renklerde düşünüyorum ve kare 12 kişilik düşünüyorum, ona daha karar veremedim.Şu ikinci koydugun yemek takımı varya canım ona bayılıyorum, Bende koymaaya çalıştım da boyutu büyük geldi
Zevklerimizin uymasına gerçekten sevindim
Kahvaltı seti de güzel canım yaa. Biraz daha araştırın en içinize sineni alırsınız
Bugün kendime çook yoğun bir liste yaptım ders çalışma konusunda inşallah istediğim gibi yapabilirim.
Bugün fazla giremeye bilirim işin açığı hepinizi öpüyorum
Kendinize iyi bakınn
Ara verdiğim anlar hemen kaçıverip gelmeye çalışcam
Böyle mor ıvır zıvırlarım olsun işte
Eki Görüntüle 456088 Eki Görüntüle 456089 Eki Görüntüle 456090 Eki Görüntüle 456091 Eki Görüntüle 456093 Eki Görüntüle 456094
Ben gene hallere dallama girdim valla
aynen tatlım az olsun öz olsun, zaten eksik de olsa olur, evlendikten sonra elbet değişik bişeyler görüp yine almak isticez
ahh tatlım beni can yerimden vurdun bu mutfak eşyalarıylamora aşığım bi de annemin boyamaları pembe mor ağırlıklı hani görmüştün ya, kalan eşyalarımı da mor almak istiyorum. ama benim sevdicek rengarenk istiyo her canlı renkten istiyo, mesela bi kahvaltı seti beğenmiş, daha almadık ama göstereyim
Eki Görüntüle 456374
Eki Görüntüle 456375
Eki Görüntüle 456376
bi de şunlar favorim
Eki Görüntüle 456378
Eki Görüntüle 456379
Eki Görüntüle 456381
Kızlar merhabalar, ben de 2015 gelini olacağım ama topiğinizi ve paylaştıklarınızı görünce dayanamadım, geldim. :)
Hatta direk konuya giriş yapıp favori mutfak eşyalarımı ekleyeyim müsadenizle
Ben cıvıl cıvıl renklere bayılıyorum. Günlük kullanacağım eşyalarım cıvıl cıvıl olsun istiyorum.
Ağır misafirler için de, yine aynı tonlarda daha ağır bir yemek takımı alırım diye düşündüm, o yüzden beğendiklerim hep çiçekli, böcekli, pembişli :)
Bunlar yemek takımı:
Eki Görüntüle 457305
Eki Görüntüle 457306
Bunlar pasta takımı:
Eki Görüntüle 457307
Eki Görüntüle 457308
Bunlar kahve fincanı:
Eki Görüntüle 457310
Eki Görüntüle 457311
Bu da inşallah bebişimizin takımı:
Eki Görüntüle 457312
Bunları da 2 tane alıp sevgilimle(o zamanki eşimle inşallah) yalnızca ikimizin olduğu bazı günlerde yemek yerken, çay içerken kullanmayı düşünüyorum:
Eki Görüntüle 457313
Eki Görüntüle 457323
Hoş geldin canım gerçekten uuuzzuun zamandır yoksunn..
Nasılsın bakalım neler yapıyorsun :)
tatlım ben onu edirnede sordum, yanlış hatırlamıyosam 120 tl di. 6 kişilik. günlük yemek takımı olarak düşündüm bunu, günlük de 6 kişilik yeter zaten. misafir yemek takımını daha ağır renklerde düşünüyorum ve kare 12 kişilik düşünüyorum, ona daha karar veremedim.gerçi dediğim gibi bunlar da sadece beğendiklerim, aldığım bişey yok, ilerde kararım değişir diye
zevklerimiz birmiş :13:
beni de heveslendirdin canımahh ben de bi başlasam adamakıllı, bi coğrafyadır taktım gidiyorum, asıl tarih çalışmam lazım. tarih bana bakıyo ben tarihe.. bugün hevesleneyim diye kitap baktım, şunu çok beğendim, inceledim biraz hoşuma gitti, alcam sanırım, tavsiye ederim içinde kartlar var, kartın ön yüzünde kavramın adı yazıyor, arkasında onunla ilgili bilgiler yazıyor.
tarihten örnek mesela ön yüzünde iltizam sistemi yazıyor, arkasında iltizam sistemini maddeler halinde açıklamış. mesela ön yüzüne bakıp cevap verip arkadan kontrol edilebilir
Eki Görüntüle 456976
Kızlar merhabalar, ben de 2015 gelini olacağım ama topiğinizi ve paylaştıklarınızı görünce dayanamadım, geldim. :)
Hatta direk konuya giriş yapıp favori mutfak eşyalarımı ekleyeyim müsadenizle
Ben cıvıl cıvıl renklere bayılıyorum. Günlük kullanacağım eşyalarım cıvıl cıvıl olsun istiyorum.
Ağır misafirler için de, yine aynı tonlarda daha ağır bir yemek takımı alırım diye düşündüm, o yüzden beğendiklerim hep çiçekli, böcekli, pembişli :)
Bunlar yemek takımı:
Eki Görüntüle 457305
Eki Görüntüle 457306
Bunlar pasta takımı:
Eki Görüntüle 457307
Eki Görüntüle 457308
Bunlar kahve fincanı:
Eki Görüntüle 457310
Eki Görüntüle 457311
Bu da inşallah bebişimizin takımı:
Eki Görüntüle 457312
Bunları da 2 tane alıp sevgilimle(o zamanki eşimle inşallah) yalnızca ikimizin olduğu bazı günlerde yemek yerken, çay içerken kullanmayı düşünüyorum:
Eki Görüntüle 457313
Eki Görüntüle 457323
pembe ve turkuazdan sonra en beğendiğim renk mor. O yüzden şu morlulara bayıldım kızlar
Ayrıca sedefcim; şu cıvıl cıvıl takım da tam benim tarzımmış canım, çok hoş
merhaba canım evet ya uzun zamandır hiç uğramıyorum gelinlerim kusura bakmayın iyiyim allaha şükür sizler gibi gün sayıyorum bu arada 2014 1 buçuk yıl kaldı ya
Sedefcim yaa yeni gelen arkadaşlar sizlerin net tarihleri bilmediğim için ekliyemedim ama siz yazarsanız eklerim tabi
Bu arada tablo oluşturmayı yapamadım yaa
İlk mesajdan alıntı yaptım
ammavelakincim hepsi çok şekerler canımbenim de zevkime hitap ediyo böyle cıvıl cıvıl şeyler hele en güzeli bebişin takımı en şanslı o
Allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
bu arada sanırım topikte çoğu kişi 2015 gelini olucak
Evet canım benim zevklerimiz bir :) Benim birtek günlük yemek takımı kaldı onuau en sona bırakıyorum ama o eklediğin günlük yemek takımı benim bildiğimde burda 150-120 arası fiyatlarda canım o takımda gözüm varİnşallah olursa onu istiyorumm :)
Süpermiş canım yaa. Bu yıl kendini sıkmadan başla canım vize di finaldi zorlanmazsın bu yıl eğer başlarsan. Ben başaracağına inanıyorum canım benim
Hoş geldin canım aramızaa
Gerçekten eklediklerin çok tatlı. inşallah alıp kullanacağımız günler gelsin biraz önce
Özletme ama kendini canım benim
Biz ya seneye Eylül 21 düşünüyoruz ya da 6 Nisan diyordum ama yağmur yağma ihtimaline karşın onu 2014 Mayıs 17 istiyorum.
Bakalım 2 tarihten hangisi olacak merak ediyorum bende
2014 Mayıs için bugün gün saydım daha 1 yıl 10 ay 2 hafta gibi birşeydi :))
Amin tatlım, inşallah hepsini gerçekleştirmemize 3 yıl kadar kaldı.
Böyle araştırmalar yaptıkça hemen alasım hemen evlenesim geliyor gerçi ama burda benimle aynı kaderi paylaşanları gördükçe biraz daha moral buluyorum.
şu kelebekli takım we khwe takımına bayıldm markaları bellimi acaba yda temin eedbilcğmz bi web sitesi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?