2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Şu ikinci koydugun yemek takımı varya canım ona bayılıyorum, Bende koymaaya çalıştım da boyutu büyük geldi
Zevklerimizin uymasına gerçekten sevindim
Kahvaltı seti de güzel canım yaa. Biraz daha araştırın en içinize sineni alırsınız

Bugün kendime çook yoğun bir liste yaptım ders çalışma konusunda inşallah istediğim gibi yapabilirim.
Bugün fazla giremeye bilirim işin açığı hepinizi öpüyorum
Kendinize iyi bakınn
Ara verdiğim anlar hemen kaçıverip gelmeye çalışcam

tatlım ben onu edirnede sordum, yanlış hatırlamıyosam 120 tl di. 6 kişilik. günlük yemek takımı olarak düşündüm bunu, günlük de 6 kişilik yeter zaten. misafir yemek takımını daha ağır renklerde düşünüyorum ve kare 12 kişilik düşünüyorum, ona daha karar veremedim. gerçi dediğim gibi bunlar da sadece beğendiklerim, aldığım bişey yok, ilerde kararım değişir diye
zevklerimiz birmiş :13:

beni de heveslendirdin canım ahh ben de bi başlasam adamakıllı, bi coğrafyadır taktım gidiyorum, asıl tarih çalışmam lazım. tarih bana bakıyo ben tarihe.. bugün hevesleneyim diye kitap baktım, şunu çok beğendim, inceledim biraz hoşuma gitti, alcam sanırım, tavsiye ederim içinde kartlar var, kartın ön yüzünde kavramın adı yazıyor, arkasında onunla ilgili bilgiler yazıyor.
tarihten örnek mesela ön yüzünde iltizam sistemi yazıyor, arkasında iltizam sistemini maddeler halinde açıklamış. mesela ön yüzüne bakıp cevap verip arkadan kontrol edilebilir

Kızlar merhabalar, ben de 2015 gelini olacağım ama topiğinizi ve paylaştıklarınızı görünce dayanamadım, geldim. :)
Hatta direk konuya giriş yapıp favori mutfak eşyalarımı ekleyeyim müsadenizle
Ben cıvıl cıvıl renklere bayılıyorum. Günlük kullanacağım eşyalarım cıvıl cıvıl olsun istiyorum.
Ağır misafirler için de, yine aynı tonlarda daha ağır bir yemek takımı alırım diye düşündüm, o yüzden beğendiklerim hep çiçekli, böcekli, pembişli :)

Bunlar yemek takımı:

Bunlar pasta takımı:

Bunlar kahve fincanı:

Bu da inşallah bebişimizin takımı:

Bunları da 2 tane alıp sevgilimle(o zamanki eşimle inşallah) yalnızca ikimizin olduğu bazı günlerde yemek yerken, çay içerken kullanmayı düşünüyorum:

Son düzenleme:

pembe ve turkuazdan sonra en beğendiğim renk mor. O yüzden şu morlulara bayıldım kızlar
Ayrıca sedefcim; şu cıvıl cıvıl takım da tam benim tarzımmış canım, çok hoş

ammavelakincim hepsi çok şekerler canım benim de zevkime hitap ediyo böyle cıvıl cıvıl şeyler hele en güzeli bebişin takımı en şanslı o
Allah hepsini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah
bu arada sanırım topikte çoğu kişi 2015 gelini olucak

şu kelebekli takım we khwe takımına bayıldm markaları bellimi acaba yda temin eedbilcğmz bi web sitesi??

Hoş geldin canım gerçekten uuuzzuun zamandır yoksunn..

Nasılsın bakalım neler yapıyorsun :)

merhaba canım evet ya uzun zamandır hiç uğramıyorum gelinlerim kusura bakmayın iyiyim allaha şükür sizler gibi gün sayıyorum bu arada 2014 1 buçuk yıl kaldı ya

Evet canım benim zevklerimiz bir :) Benim birtek günlük yemek takımı kaldı onuau en sona bırakıyorum ama o eklediğin günlük yemek takımı benim bildiğimde burda 150-120 arası fiyatlarda canım o takımda gözüm var İnşallah olursa onu istiyorumm :)

Süpermiş canım yaa. Bu yıl kendini sıkmadan başla canım vize di finaldi zorlanmazsın bu yıl eğer başlarsan. Ben başaracağına inanıyorum canım benim

pembe ve turkuazdan sonra en beğendiğim renk mor. O yüzden şu morlulara bayıldım kızlar
Ayrıca sedefcim; şu cıvıl cıvıl takım da tam benim tarzımmış canım, çok hoş

Hoş geldin canım aramızaa
Gerçekten eklediklerin çok tatlı. inşallah alıp kullanacağımız günler gelsin biraz önce

merhaba canım evet ya uzun zamandır hiç uğramıyorum gelinlerim kusura bakmayın iyiyim allaha şükür sizler gibi gün sayıyorum bu arada 2014 1 buçuk yıl kaldı ya

Özletme ama kendini canım benim
Biz ya seneye Eylül 21 düşünüyoruz ya da 6 Nisan diyordum ama yağmur yağma ihtimaline karşın onu 2014 Mayıs 17 istiyorum.
Bakalım 2 tarihten hangisi olacak merak ediyorum bende
2014 Mayıs için bugün gün saydım daha 1 yıl 10 ay 2 hafta gibi birşeydi :))

Son düzenleme:
Belirli ya da tahmini tarihlerimizi yazalım bendee günleri hesaplatayım olur mu
İlk sayfaya göre yapıcam ama herkesin aynı mı değil mi bilemedimm

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Başlangıç Tarihi [/td]
[td]Tahmini Düğün Günü[/td]
[td]Kalan Gün Sayısı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Ecm[/td]
[td]10 Ekim 2008[/td]
[td]10 Mayıs 2014[/td]
[td]675 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Edss[/td]
[td]13 Haziran 2007[/td]
[td]1 Ağustos 2014[/td]
[td]758 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Harmonyy[/td]
[td]29 Kasım 2007[/td]
[td]29 Haziran 2015[/td]
[td]1090 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]İzmirperisi[/td]
[td]22 Nisan 2007[/td]
[td]21 Eylül 2013 - 17 Mayıs 2014[/td]
[td]444-682 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Nylien[/td]
[td]5 Mayıs 2009[/td]
[td]14 Haziran 2014[/td]
[td]710 Gün[/td]

[/tr]

[tr]
[td]Opra[/td]
[td]8 Temmuz 2007[/td]
[td]24 Mayıs 2014[/td]
[td]689 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]SimgeD[/td]
[td]13 Mart 2009[/td]
[td]15 Mayıs 2015[/td]
[td]1045 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sonsuzask55[/td]
[td]14 Kasım 2009[/td]
[td]22 Haziran 2015[/td]
[td]1083 Gün[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Yasmin89[/td]
[td]29 Haziran 2008[/td]
[td]29 Haziran 2014[/td]
[td]725 Gün[/td]
[/tr]

[/table]

Sedefcim yaa yeni gelen arkadaşlar sizlerin net tarihleri bilmediğim için ekliyemedim ama siz yazarsanız eklerim tabi

Bu arada tablo oluşturmayı yapamadım yaa
İlk mesajdan alıntı yaptım

Sedefcim yaa yeni gelen arkadaşlar sizlerin net tarihleri bilmediğim için ekliyemedim ama siz yazarsanız eklerim tabi

Bu arada tablo oluşturmayı yapamadım yaa
İlk mesajdan alıntı yaptım

ayy bu tablo süpermişşş
ben de istiyorum hemen söliim
başlangıç tarihimiz : 3 kasım 2005
tahmini düğün günümüz : 23 temmuz 2015

Amin tatlım, inşallah hepsini gerçekleştirmemize 3 yıl kadar kaldı.
Böyle araştırmalar yaptıkça hemen alasım hemen evlenesim geliyor gerçi ama burda benimle aynı kaderi paylaşanları gördükçe biraz daha moral buluyorum.

perimmm günlük yemek takımlarımız aynı olcak kısmetse
misafir yemek takımının resmini de koysana, zevklerimiz aynı fikir edineyim

hoşbulduk canım çok sağol
İnşallah hep birlikte aşalım bugünleri de sevdiceklerimize kavuşalım

Bu arada bizim de başlangıç tarihimiz 28 Ocak 2009. Tahmini düğün günümüz de 30 Mayıs 2015

aynen kuzum yaa, ben eskiden bunalım takılırdım, püff düşünsene 10 yıl flörtten sonra evlencem 10 yıl dışarda gez dolaş, birdenbire onunla aynı evdesin
ama burda kader arkadaşlarımı görünce yalnız hissetmiyorum kendimi

şu kelebekli takım we khwe takımına bayıldm markaları bellimi acaba yda temin eedbilcğmz bi web sitesi??

Kahve takımının markası cacharel, internetten online satış yapıyordu ama bu aralar bir sorun var sanırım sitesinde giremiyorum ben de:26:
Ama cacharel arada markafonide indirime giriyor canım. rast gelirsem haber veririm.

Diğer kelebekli takımın ise malesef türkiye'de satışı yok.
Ama e-bay isimli siteden türkiye'ye sipariş edilebiliyor. Biz de oradan almayı düşünüyoruz. Çok tatlı şeyler var çünkü. Dur hemen paylaşayım linkini:
royal albert | eBay
bu da o kelebekli takımın parçaları:
zandra rhodes | eBay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…