merhaba kızlar bende eylül 2012 sayfasından buraya transfer olanlardanım. yaşım 29 ilk tüp denemem HŞ klinik ankara başlamadan bitti. 2. tüp denemem Hş klinik 6 hücreli ve 2 hücreli 2 yumi transferi sonuç negatif![]()
benim sorunum erken menopoz eşimde sıkıntı yok maddi durum ve okulumda rapor hakkım dolduğu için ocak ayına kaldımyine aynı merkez mi İstanbul mu ankara mı istanbulda ulun bey ankara da timur gürgan aklımı karman çorman ettiler.. negatifi aldığımdan beri faydalı tek bir ot tüketmedim ama bugün 445 tl ye 2 aylık arısütü ve polen siparişi verdim internetten..
umarım faydası olur..
herkese bu süreçte rabbimden sabır ve hayırlısını diliyorum... İnşallah herkesin kucakları bebişlerle dolar hepimizin evleri şenlenir :)
amin canım inşallah .pes etmek yok allahın izniyle.gürgan klinik hakkında benimde aklım çok karışık.olumlu sonuç alanlar var tabikide ama
tedavi esnasında doktoruna ulaşamamak bence çok büyük bir sıkıntı.ailenden çok doktoruna ihtiyacın var o dönemde çünki bizi rahatlatan moral seviyemizi üst seviyelere çıkaran onlar.aslında tedavi esnasında onu görmen ve aklına takılanları sorman kısacası
soru işaretlerini kafandan atman gerek ki dolayısıyla rahat bir transfer dönemi geçiresin.bu benim görüşüm tabikide katılmayabilirsiniz.o yüzden gürgan kliniği ben düşünmedim bir çok arkadaş ulaşamadıklarını yazmış.
yaseminseza
canım biz internetten arı dünyasından sipariş etmişiz .bilgin olsun istedim.