- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
benim eşimde mikro tese oldu.
sağol cnm inş.
...gerçekten doktor hiç zorluk çıkarmdı hemen yazdıı testlerii..sağol cnm ben nereye gidicem diyedüşünüyodum sen 2 haftada veriyolar diyincee gitmeye karar verdimm..
hadi hayırlı olsun canım, bu stresten de kurtuldun. ulun hocanın yazdıkları haricinde bişey yazdı mı?
canım sorma vallahi ben her aklıma geldiğinde gülüyorum rezil oldum yani
estrofem mi veriyorlar canım incelik için.bana yapışıklığın kürtaj esnasında da olmuş olabileceğini söyledi.ama tedavi yöntemlerini rahim filmi çekilince daha detaylı konuşcaz o yüzden şuan bişey bilemiyorum sen neler yapıyorsun iyimisin
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim bende cumartesi nur hanımla görüştüm sende hiçbir problem görünmüyor dedi hamdolsun ama eşimden tekrar sperm testi istedi sonuç bugün çıktı nur hanım aradı ve biraz moralim bozuldu çünkü sperm sayısı çok düşmüş mikro tese gerekebilir dedi böyle işte bu arada mikroyla tanıştık çok iyi geldi bana bu tanışma sanki yıllardır arkadaşımmış gibi hemen kaynaştık inş. aynı zamanda tedaviye başlarız da daha çok konuşacak vaktimiz olur
slm kızlar
neler yapıyorsunuz....
selam kızlar nasılsınız bi kaç gündür giremedim bende cumartesi nur hanımla görüştüm sende hiçbir problem görünmüyor dedi hamdolsun ama eşimden tekrar sperm testi istedi sonuç bugün çıktı nur hanım aradı ve biraz moralim bozuldu çünkü sperm sayısı çok düşmüş mikro tese gerekebilir dedi böyle işte bu arada mikroyla tanıştık çok iyi geldi bana bu tanışma sanki yıllardır arkadaşımmış gibi hemen kaynaştık inş. aynı zamanda tedaviye başlarız da daha çok konuşacak vaktimiz olur
merhaba arkadaşlar bende 3.denemem olacak 2013te hepimiz için hayırlısı
merhaba kızlar, bende ocakta 2.denememi yapcam.uzun protokol uygulancak bu sefer.birincisinde 6 yumurtam gelişti.4ü oldun çıkmıştı.buyüzden uzun deneyelim dediler.hepimiz için hayırlısı olsun...
Bende bugün doktor doktor gezdim canım ya. Sebebini bilmediğim bir ağrım var. Onu araştırıyorlar. Tomografi çekildi bugün haftaya belli olurmuş.
geççimş olsun cnm hoşgeldinn
bende 2013 de 3. cü denemeyi yapıcam inş..
benimde eşim microtese olduu..
umuttamı oldunuz tedaviyii sizz...umutun sayfasındada gördüm sankii cnmm
hoşbulduk cnm evet umutta tedavi oluyoruz.geçen hafta 2.deneme de bebek oluştu ama tutunamadı.1.denemede de 3 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum.siz nerde tedavi görüyorsunuz.
canım bizde umutta tedavi görüyoruzz.eylülde bende 2.ci negatifimi aldım benim hiç gebelik olmadıı..
seninde olmuş ama olumsuz olmuşş sonuu üzüldüm cnm ..rabbim sabır versin..
senin eşinden sperm teseylemi bulunduuu ...
canım ben 15 tatilinde düşünüyorum çünkü izin sıkıntı oluyorcanım hiç moralini bozma.benim bir akrabamda teseyle buldular spermi ve ilk denemede hamile kaldı eşi herşey nasip kısmet.hatta ben bir kaç yerde sperm sayısı çok az olanlarda mikro tese yapmanın daha avantajlı olacağını okumuştum spermler daha kaliteli oluyormuş.içini ferah tut biz neyaparsak yapalım olucaksa önüne duramayız olmayacaksa da kendimizi yırtsak nafile.elimizden geleni yapalım gerisini rabbime havale edelim inş.2013 te dularımızı kabul edecek rabbim.
ben şimdi tahlilleri yaptırmaya başladım canım aralık 10 gibi rahim filmi çektiricem ona göre bir tedavi planı çizilecek.sen ne zaman başlıycaktın
canım nasıl oluyor maliyeti ne kadar bilgi verirsen sevinirimbenim eşimde mikro tese oldu.
sağol canım beni geçtim de eşim bu duruma çok sıkılıyorCanım geçmiş olsun. Hiç moralini bozma. İnanki kadında problem olduğunda daha zor işler. Çünkü 9 ay bizimle, bizim vucudumuzda. Ama erkek bir kere sperm veriyor gerisinde hiç bişey yok. Şöyle düşün size lazım olan sperm sayısı senin yumurtan kadar. 10 yumurta ise 10 sperm. Allahın izniyle o da bulunur. Sayı düşmüş demiş Nur hanım hiç yok demememiş Allaha şükür. Moralini yüksek tut, bu sene bizim moralimizi hiç bişey bozamayacak. Benim hep başıma geldi, bişeye üzülünce başka bişey çıkıyor ve her yeni çıkan şeye daha çok üzülüyorsun. Annem "ağlamak ağlamak getirir" der doğru yani. Allaha emanet ol.
evet teseyle bulundu
canım ben 15 tatilinde düşünüyorum çünkü izin sıkıntı oluyor
canım nasıl oluyor maliyeti ne kadar bilgi verirsen sevinirim
sağol canım beni geçtim de eşim bu duruma çok sıkılıyor
Benim eşimdende sayılı sperm bulunduğu için bi dahaki denemeye kalmıyoo spermm ..eşim 3kere tese oldu en son bu ağustosta olduu.yine az çıktı tedaviye yetecekkadar..
şimdi eşimin testis dokusu var onlarla deneyeceğiz inş.. yazaaaa
canım biz umutta tese için 2.100 ödedikk
inş hayırlısı olur
hoşgeldin canım inş dualarımız kabul olur.nerde yapmıştın daha önceki denemelerini.sorun neydi biraz bahsedermisin
İlk önceleri sorun olmadığını hep hamile kalacağım söylendi sadece şimin sperm sayısında hafif düşüklük vardı sonra öğrendimki bende çikolata kisti varmış onunla ilgilide iki kez ameliyat oldum tabi sonra eşimde varikosel tespit edildi ve eşim varikosel ameliyatı oldu var olan sperm dahada azaldı
Aşılama ve yumurtlama takiplerini sakaryada yaptırdım tüp bebek tedavilerimi ise bir tanesini Eurofertilde birtanesinide acıbadem hastanesinde denedim ama ikiside sonuçsuz kaldı daha önce tüp bebek tedavi ücretlerimizi ailelerimiz ödemişti ve hep onarın dediği ldu busefer ailelerimizden gizli yapacağımız birçok tüp bebek merkeziyle ön görüşmelre gittik aralarından dn akşam itibariyle umut tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik
merhaba hanimlar.bende 2013 de 3.tup bebek deniycem.2 negatif tup bebek 4 negatif asilamam var.onumuzdeki aya randevumuz var.yeniden basliycaz ama bebek cok istiyorum ama tup bebek yaptirmak istemiyorum ama tek carem oldugunu biliyorum.hormonlar insani alt ust ediyor pikoloji desen oooohoo aldi basini gitti arti zapt edemiyorum.hamile gormek istemiyorum.ama yolda giderkende hep hamile goruyorum sanki dunyada herkez hamilede iste gozume carpiyor.benden sonra evlenenler 3.yu dogurdu,ve dogurmaya devam ediyolar hiic durmuyolar arka arkasina hamile duyuyorum cevremde.Allahim cumle hamilelerin bebeklerini sagliklica kucaklarina almak nasip etsin.evladi olanlarada hayili omurler vesin.bizimde gozumuzu bebeklerde koymasin Rabbim,bos kalan kucaklarimizi doldursun.cok acilar yasadim hepsini astim hala asiyorum ugrasiyorum.ama hic biri icimi bu kadar acitmadi bu baska bisey kimsede anlamiyorki,benim gibi olanlar haric.2. tup denemesinde erken dusuk oldu o kadar uzuldumki tam yakalamisken.ama herseyde bir hayir aramak gerek.selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?