canım çok çabuk ümitsizliklere kapılmışsın sen...bildiğim kadarıyla aşılamaya zaten çok yüksek bir şans vermiyolar.her ne kadar istemesekte bu yöntem bizi meleklerimize paşalarımıza kavuşturacak allahın izniyle .dünyada herkes hamile değil tabikide ama bizim durumumuza algıda seçicilik deniyor güzel kardeşim biz sadece hamile olanları aradan seçip onları görüyoruz .benim geçmişimi okumadıysan eğer kısaca söyliyim ben 7 kez tüp bebek yaptım gebelik kaybım var allahın izniyle yani bir tedavi için kolları sıvamış durumdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun pes etmek yok daha yolun başındasın inş.da başındayken emeline kavuşursun...
amiiinn.gecmisi biraz okudum bi arkadasi okumustum 7 deva tup denemis o aklimda kalmisti belkide sensin o.yemin ederim eli opulecek bir insanmisin 7 kez tup demek cok guclu bir kadin demektir benim icin.keske bende senin kadar guclu olsam......seni 2013 yilinin annesi seciyorum......insallah bebisinide tebrik etmek nasip olur.insallah bu son denemen olur sonra kendiliginden arka arkaya gelirler.Allahim icimizin yanginini gidersin bebeklerle