- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
sağol cnm ya..iyi ne güzel bi sorun çıkmamışş..benimde tedavi yaza kaldığı için acele etmiyodumm..neyseki 2 haftaysa süper..yaaa ben arkadaşıma sorayım onun doktorun ismi neymiş.
sağol cnm ya..iyi ne güzel bi sorun çıkmamışş..benimde tedavi yaza kaldığı için acele etmiyodumm..neyseki 2 haftaysa süper..yaaa ben arkadaşıma sorayım onun doktorun ismi neymiş.
Rica ederim :) Bir kaç ay öncesinden yaptırırsan kafan da rahat olur.
Bu arada pıhtılaşmanın yanında bazı testler daha var, homosistein, proteins-c vs. Bunların da yapılması gerekiyor, aklınızda bulunsun kızlar.
canım onları doktorumuz yazmadı onları nasıl yaptıracağımm sen yaptırdınmıı
bu arada arkadaşıma sordumda 1 ayda almış kartaldann
zeynep kamilede ayın 26 'sına randevu aldımm..
burayı flzaskcımı takip edince buldum, hiç o kadar uzamasından yana değildim ama bu genetik testleri sebebiyle benimde tedavim 2013 e kaldıdemekki yeni topiğim burası, hoşbulduk
burayı flzaskcımı takip edince buldum, hiç o kadar uzamasından yana değildim ama bu genetik testleri sebebiyle benimde tedavim 2013 e kaldıdemekki yeni topiğim burası, hoşbulduk
Ben yaptırdım da canım daha sonucu almaya gidemedim :) Benim istek kağıdımda onlar da vardı. Kadın doğum bölümüne randevu alıp yaptırmıştım. Tedavi olduğun doktorla konuşup onları da iste bence, önemli çünkü. İstersen ben kağıtlarıma bakıp hangileri olduğunu yazayım sana.
Buyur flzaskcım
Homosistein
Antikardiolipin IgG
Antikardiolipin IgM
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
Antitrombin III aktivitesi
yaaa mikrocum kusura bakma biraz acelem vardı okuyup çıktım ama şimdi sorarım nasılsın canım?hoşgeldin canım naber nasılsın hiçte geldim demiyosun ama(
Canım ya çokk teşekkür ederim ..
Rica ederim tatlımİnşaallah hepsi tertemiz çıkar
ben o asm baktim orasida iyi ama memorialin adini daha cok duyuyorum.senin istanbul adina tüp bebek merkezleri adina daha cok tecruben var.bakalim tercihin hangisi olacak.ayrica sen nur hanimdamiydin memorialdeyken.bende son olsun istiyorum.hatta ablam az önce paranizi atiyosunuz cöpe gibilerinden bi laf yapti onada canim silkldi.napalim baska caremi var.biseyde demedim ona.denize düsen yilana sarilirmis onlarin insaflarina kalmis.kendilerinin copcuklari olmasaydi ne düsünürlerdi acaba.bol keseden atmak kolay.
canım ben nur hanımda değildim.güvenç beydeydim memorıalde.
başkalarının laflarınıda takma diycem ama insan bazen takıyor ister istemez.ben bu sefer kardeşlerime dahi söylemedim.böylesi en güzeli emin ol
canım ben şimdi hiçkimsenin hakkını yiyemem.hiçbir doktorum öyle aceleye falan getirmedi ama nasip işte bazı şeyler.uzun uzun hep anlattılar.güvenç beyde çok muhabbetliydi ama ona bazı kızgınlıklarım var işte.bide sunu anlamiyorum buradaki yabanci doktorlar sana saatlerini ayiriyorlar agzinin icine bakiyorlar.bizim burnu havada doktorlarimiz sanki yagnindan mal kaciriyor gibi davraniyorlar.tamam basarida ileride olabilirler tüp adina .ama onlarin aceleli durumunu görünce soracagim seyleride unutuyorum.international hospitila tonlarca para döktük ismail cepniyi kasla göz arasinda zor gördün muayene ediyo fir odadan cikiyodu.ben hemsirenin sekreterin eline kaliyodum.telefon acip onlara soruyodum soracagimi.insaf yani.bide negativi duyunca gecmis olsun belki37 hanim deyip telefon aciyodu
diğer doktorum da aytuğ kolonkayaydı.oda ilgiliydi.ama atlanan bişey var işte.
ben bu sefer unutmayayım diye hepsini yazdım soracaklarımın.sende öyle yap.
Bu arada pıhtılaşmanın yanında bazı testler daha var, homosistein, proteins-c vs. Bunların da yapılması gerekiyor, aklınızda bulunsun kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?