kızlarrr merhaba bende geldimm
düğünüm 7 temmuzda dün gelinliğimi aldım bide düğün mekanı tamam gerisi yokk.artık başlayalım diyorum bazı şeylere ama nilanlım yavaş yavaş olur vakit var diyo. ben mi aceleciyim stres yapıyorum nişanlım mı fazla rahat sizce ???
merhaba canım..
benımde düğün 8 inde
gelinliği şubatta beğendım henuz almadım..damatlık tamam..ayakkabılar tamam..beyaz eşyalarım zaten vardı..düğün mekanı fotoğrafçı kına mekanı belli..gerisi bizdede yok..
bız ayrı şehirlerde ve uzağız o nedenle hepsı hazıranda olacak nasipse..hayırlısı
canım ya sende benimle aynısın bizde farklı şehirlerdeyiz beyaz eşyaları çok önce aldık nişanlanmadan şimdi gelinlik alındı bide işte bizimkilerin üzerine düşen herşey alındı ama daha evimiz bile yok haziranda koşturmaca bekliyor bizide :)
hiç stres yapmayın kızlar:) biz daha bir hafta önce evi tuttuk.Mobilya ve gelilinliği dün aldık.Beyaz eşyalarımıza sponsor arıyoruz:)Sorunlarımız 3 ay öncesinden başlamıştı baş tacıdır:)stres yapmayın da gönlünüze göre içinize sine sine alın.Benim öyle olmadı bari sizin olsun:)
canım ya sende benimle aynısın bizde farklı şehirlerdeyiz beyaz eşyaları çok önce aldık nişanlanmadan şimdi gelinlik alındı bide işte bizimkilerin üzerine düşen herşey alındı ama daha evimiz bile yok haziranda koşturmaca bekliyor bizide :)
hiç stres yapmayın kızlar:) biz daha bir hafta önce evi tuttuk.Mobilya ve gelilinliği dün aldık.Beyaz eşyalarımıza sponsor arıyoruz:)Sorunlarımız 3 ay öncesinden başlamıştı baş tacıdır:)stres yapmayın da gönlünüze göre içinize sine sine alın.Benim öyle olmadı bari sizin olsun:)
Kızlar damatlıkları nerelerden aldınız ve nekadara aldınız?
Smokinmi aldınız normal takım elbisemi.
benım sadece düğün tarıhım ve yerım bellı daha nıkah tarıhım bellı bıle degıl es durumunu beklıyoruz nısanlım tayın ıstıcek.. onun ıcın evımızde bellı degıl tam muallak yanı hıc bısey yetısmıcek gıbı hıssedıyorum tayın olurmuyuz yoksa yıne oldugumuzyerde kalırmıyız....sadece dugun telası baslı basına yetıyoken bıde bu ...
tatlım hayırlı olsun ee darısıda başımıza diyorum o zamanD aslında almak 1 günlük iş ama insan içine sinsin istiyo bana kalsa evin süs eşyalarını bile alayım full dayayıp döşiyeyim hiç eksik olmasın ama tabi olmuyo
Bende geldim bendeee :) benim düğünüm ağustos 24de ve ayrı şehirlerdeyiz bizde. Nikah tarihimizi ve düğün kına yerini ayarladık gelinlik yerimde yarın netleşicek sanırım. Büyük eşyalarıda son aylara bıraktık
bende geldim :)
Kızlar damatlıkları nerelerden aldınız ve nekadara aldınız?
Smokinmi aldınız normal takım elbisemi.
tatlım biz simokin baktık pendikte oturuyorum orda çok güzel modeller bulduk fiyat olarakta oldukça uygun geldi bize 200tl ye beğendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?