How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

Canım gönül rahatlığıyla giy inşallah.cook güzelmis gelinliğin
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :16:

bende haftaya bakıcam inşallah artık karatr vermem gerekıyo ama henuz karar verebilmiş degılım biraz dolaşıp içime sinen birine karar verıcem ınsallah:1:
bak bak... çok zevkli oluyor gerçekten
ama fiyatlar epey uçuk Allah yardımcımız olsun :)

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olur inşallah :16:

bak bak... çok zevkli oluyor gerçekten
ama fiyatlar epey uçuk Allah yardımcımız olsun :)

insallah canım ya bende cok heyecanlıyım:16:
insallah gönlume göre bişey bulayım da parasını sonra düşünürüz canım ya :9:

Kızlar ben diyarbakırda ki çok tanınmış bir gelinlikçi değil nişanlımla öyle bir girdik şu gelinliği soralım dedik.adam uçtu resmen diktirmeye karar verirsek ve fransız dantel istersek 5500 tl kiralamak istersek 3500 tl yuh dedim ama adam bu defa eğer yerli dantel istersiniz 3500 tl kirası ise 2750 gelinlik fiyatları uçuyor resmen.

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/609822-hayalimde-gelinlik.html

Son düzenleme:
Kızlar ben diyarbakırda ki çok tanınmış bir gelinlikçi değil nişanlımla öyle bir girdik şu gelinliği soralım dedik.adam uçtu resmen diktirmeye karar verirsek ve fransız dantel istersek 5500 tl kiralamak istersek 3500 tl yuh dedim ama adam bu defa eğer yerli dantel istersiniz 3500 tl kirası ise 2750 gelinlik fiyatları uçuyor resmen.

yok artık neymiş bu bi gece giyilecek sonucta o para verılmez bnce o kadar da abartıya gerek yok adam harbıden ucmus :9:

evet canım çok pahalı bende ilk duyduğumda dudaklarım uçuklamıştı
ama geze geze hem gönlüme göre hem de keseme göre buldum :)

Dün biraz daha araştırdım.3 bin civarında.burda çok pahalı aslında.nişanlım kredi çekeriz senin için.maaşım senin gelinligine, makyajına, saçına ayakkabına yetmez diye dalga geçiyor:)

Dün biraz daha araştırdım.3 bin civarında.burda çok pahalı aslında.nişanlım kredi çekeriz senin için.maaşım senin gelinligine, makyajına, saçına ayakkabına yetmez diye dalga geçiyor:)
şüphesiz ki Allah ev kuranın yardımcısı olur
inşallah hepsi hallolur yeter ki karşılıklı anlayış ve sevgi olsun

Düğünümün hazıranın başında ama ben daha model beğenemedim. Nişanlım çok açık olmasını istemiyor ama askılı modellerden güzel de yok. Satıcılar Straplez beğen üstüne askı yaparız diyor ama bitmiş halini görmeden hoşuma gider mi bilmiyorum :5:

Düğünümün hazıranın başında ama ben daha model beğenemedim. Nişanlım çok açık olmasını istemiyor ama askılı modellerden güzel de yok. Satıcılar Straplez beğen üstüne askı yaparız diyor ama bitmiş halini görmeden hoşuma gider mi bilmiyorum :5:

canım bende çok endişeliydim gelinlik konusunda.Ama bende kalın askı takrdım süper oldu:) hem hayal ettiğim gelinliğin dısında bir model buldum.Sende rahat ol içine sinmeden alma.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Benimde bu Ağustosta düğünüm var ve hala gelinliğim yok:( Çok beğendiğim iki üç model var ama ne yazıkki üçü de Pronovias ve Rosa Clara gibi ünlü markalardan ve çok maliyetli tabiki:( Bütçemiz el vermediği için diktirmeyi düşünüyorum ama aynısı olmaz diye korkuyorum, bu konudaki fikirlerinizi yazıp yardımcı olurmusunuz lütfen?

Arkadaşlar herkese merhaba,
Benimde bu Ağustosta düğünüm var ve hala gelinliğim yok:( Çok beğendiğim iki üç model var ama ne yazıkki üçü de Pronovias ve Rosa Clara gibi ünlü markalardan ve çok maliyetli tabiki:( Bütçemiz el vermediği için diktirmeyi düşünüyorum ama aynısı olmaz diye korkuyorum, bu konudaki fikirlerinizi yazıp yardımcı olurmusunuz lütfen?

Bazı modelleri diktirilir, bazıları ise aynen büyük ihtimalle diktirilmez. Hangi modelleri düşündüğünüzü paylaşırsanız bu konuda size fikir verebilir ve piyasada ne kadara mal edebileceğinizi söyleyebilirim.

Bazı modelleri diktirilir, bazıları ise aynen büyük ihtimalle diktirilmez. Hangi modelleri düşündüğünüzü paylaşırsanız bu konuda size fikir verebilir ve piyasada ne kadara mal edebileceğinizi söyleyebilirim.

teşekkürler minenes ilgin için, beğendiğim modellerin linki bunlar:

Son düzenleyen: Moderatör:

en beğendğim ve istediğim ilki aslında.. kadıköye gül erdem moda eviyle görüştüm aynısına çok benzeyeni dikebileceğini söyledi, sence mümkünmü mine araştırdınmı daha önce? gelinliğin tülü çok özel görünüyor, başka bir moda evi bu ipek tüllerin türkiyede bulunmadığını o yüzden bu markaların bukadar pahalı olduğunu söyledi, kararsız kaldım..tül aynı olmassa sanırım görüntü tamamen değişir:(

Bayıldım buna:)) $gelinlik.jpg

en beğendğim ve istediğim ilki aslında.. kadıköye gül erdem moda eviyle görüştüm aynısına çok benzeyeni dikebileceğini söyledi, sence mümkünmü mine araştırdınmı daha önce? gelinliğin tülü çok özel görünüyor, başka bir moda evi bu ipek tüllerin türkiyede bulunmadığını o yüzden bu markaların bukadar pahalı olduğunu söyledi, kararsız kaldım..tül aynı olmassa sanırım görüntü tamamen değişir:(

İpek tül, ipekten tül değil aslında :) Diğer tül türlerine göre daha pahalı olmakla birlikte, rosa claranın 10binlerde gelinlik satması da tülle açıklanamaz. Tülü değiştirmek görüntüyü de çok değiştirmez, sertliğe dikkat etmek yeterli. Piyasada en yaygın olan hayal tül de iş görür bu modelde, kristal tül olmaması lazım. Üstündeki dantel de kordonesiz fransız kupon yani lez dantel. Bazı modellerde bu kadar yüksek, geniş bir etek suyu oluyor, gördüm yakın zamanda kumaşçılarda. Gül Erdem iyi bir modaevi, dikebilirler. Ancak 3'ü gözden çıkarmanızı öneririm.

kızlar hepınıze merhaba
artık cıft haneli rakamlara geldık saya saya bir hal olmuştu :14:
bızımde beyaz esyalr,kına kıyageti,ayakkabılar, gelınlık balayı davetıyeler hazır ..
ancak ayrı sehırlerde oldugumuzdan eşyaları alamadık henuz benım oraya gıdıp begenmem gerekıyor..
çok stres oldum esyalar yetısebılecekmi 1 ay kala ...
Allah hepımızın yardımcısı olsun..

gelldimm haziran 15 de düğünüm varrr ve gelinliğimm bubub aynısı olucak sızce nasıll yorumlarınızı alabılırmıyım lutfen ve kır düğünü için uygunmu resim nerden yükleniyorrr:(

kızlar bende 2013 geliniyim . Bende bir kaç gelinlikçi gezdim en güzeli üzerinde beğenip hiç bir değişiklik yapmadan satın almak eğer öyle yapmazsan aynısı olmuyor. Ben ankarada bir kaç gelinlikçiye baktım . Bakmaya çıktığım ilk günde buldum İsteyenlere nerelere baktığımı yazabilirim

arkadaşlar rica etsem link vermeyin. forumumuzda bu yasak. ben tek tek silmeye çalışıyorum linkleri. göstermek istediğiniz modeli fotoğraf ekleyerek gösterebilirsiniz.

Back