Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar Merhaba,
Uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum,kısmet evliliğeymiş.
Düğüne çok az kaldı ama babam hala nişanlımı evin sınırlarına yanaştırmıyor :S Kıskançlığını bir türlü yenemedik :S
Başına gelen vardır mutlaka,öneriniz var mı ?
DAMDAN DÜŞER GİBİ ben geldimmmmmmmm 28 agustosda dügünüm nasipse gelinliğimi aldım bir kere giyilmiş modelini çok bgenedigim için aldım ama kollarında dantel yırtılmış biraz bide taşları düşmüş onları yaptırana kadr içim rahat deil inşallah olur ya olur dimi kızlar
Merhaba kızlar. Bizim nikah tarihimiz de 29 09 2013
Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde nikah yapacağız.
Kına için Uğur Gönül Daveti tuttuk
Siz nerelerde yapıyorsunuz?
Kimse uğramamış buralara
malum haftaiçi yoğunluğu..
geldim geldim ben
Kızlar Merhaba,
Uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum,kısmet evliliğeymiş.
Düğüne çok az kaldı ama babam hala nişanlımı evin sınırlarına yanaştırmıyor :S Kıskançlığını bir türlü yenemedik :S
Başına gelen vardır mutlaka,öneriniz var mı ?
Sende hoşgeldin
Senin tarihin yakınmış, birçok şeyi halletmişsindrir heralde
Aminteşekkür ederim.. evt tarih yakın ama hala başkası evlenecek ben davete gıdecekmişim gibi hissediyorum..havaya giremedım
biz ayrı şehirlerdeyız..bn atandığımda aldım beyaz eşyaları..bu ara tatildede gelinlik ayakkabı ve damatlığı baktık..porselenlerımı tamamladım..düğün yerı kına mekanı hazır..
gerisi yooook
strese girmek istemıyorum..çünkü daha ben ildışı tayın ısteyeceğim,nişanlım düğünden sonra eş durumuyla yanıma gelecek..planımız böyle.. bu gidişle düğünde evımız yok dıye balayına gıdıp dönüşte ev döşeyeceğiz
ALLAH sağlık ve geçim versın elbet olur dıyorum..
sizin hazırlıklar nasıl??
Amin
Yine de birşeyiniz kalmamış, bizim pek hazırlığımız yok henüz. Ben kendime düşen eşya ve ıvır-zıvırları aldım. Nikah ve kına için salon tuttuk. Bizim düğünümüz olmayacağı için kına çok güzel olsun istiyorum, şu ara onunla uğraşıyorum ama henüz sadece salon var gerisi yok
İnşallah.insanın en güzel uğraşları bunlar..inşallah içinize sinen bır gece olur
gelinlikten bahsetmediğin için soruyorum..nıkahta gelinlik mi gıyeceksın yoksa nıkah elbısesi mı??
İnşallah.
Gelinlik giyeceğim. 300 kadar davetli olacak. Nikahtan sonra bi restoranda yemek yiyeceğiz o kadar.
hayallerımız gerçekleşecek daha ne olsun değil mi
benım derdim mobılya fıyatlarının sezonda artması..artmasa bari:44:
Arttı bile
Ben sürekli takipteyim , mayıs başında artmaya başladı. Ama yeni çıkanlar tabi ki. Biraz mütevazi olanlarda çok güzel indirimler var.
İstanbulda değilsin heralde, öyle olsa modesa ya bak derdim, ciddi indirim yapıyorlar.
merhaba arzugursel54
hayırlısı olsun öncelikle
düğüne az kalsada babalar nişanlıyı dış kapı mandalı görebiliyor.. benım oyle olacak diye tedırgındım ama olmadı şükür..biz ayrı illerdeydık ama..öylede bır fark var..gelince bızde kalabılıyor bırkaç gun
önerı olarak tek bir önerım var..al babanı karşına
" evlenıp yuva kuracağım adamı tanımama izin ver baba,kızınım senın..mutlu olmamı ıstıyor benı koruyorsun bılıyorum..ama tanıyamazsam nasıl mutlu olurum..sizlerınde onu tanıması gerekmez mi? eve yemeğe davette birlikte olsak olmaz mı " desen??
çok mu katıdır?
Denedim o gelirse ben evden giderim diyo :s nişanımızda yanyana fotoğraf çekilemedik düşün yani :s
Denedim o gelirse ben evden giderim diyo :s nişanımızda yanyana fotoğraf çekilemedik düşün yani :s