• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yılı içinde gelin olacaklar nerdesinizz?

bende burdayım.. gelinlik dikiliyo haftaya ilk prova var. beyaz eşya hazır mobilyalar hazır ama önemli olan küçük detaylar onların hiçbiri yok malesef ve zamanım da yok. hem çalışıyorum hem okuyorum ne zaman ne yapcam bilmiyorum.. poffff :)

daha pek bi hazırlıgım yok canım ya memleketımden ve nişanlımdan uzaktayım :50:haftaya gelınlık mobilya falan bakcaz inşallah senın az kalmıs baya senın nasıl gidiyo
evet az kaldı ama benimde daha yapılacak çok işim var
sadece düğün mekanı gelinlik ve benim çeyizlerim hazır
daha ev tutulacak mobilya,beyaz eşya,halı perde...hepsi son ay olacak
o yüzden şu an sadece beklemedeyim :37:

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca çok stres oluyorum:( benim daha hiç bişeyim hazır değil.annemler köyde nişanlım başka şehirde ben desen yerimde oturup kalmışım.bugün gelinlik bakacam çeyizim de hazır gibi ama ev eşya hiç bisey yokk:(

Kızlar benimde 5 ay sonra düğünüm var kısmetse. gelinlik modellerine bakıyorum $68901_415222768577144_1138758214_n.webp

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca çok stres oluyorum:( benim daha hiç bişeyim hazır değil.annemler köyde nişanlım başka şehirde ben desen yerimde oturup kalmışım.bugün gelinlik bakacam çeyizim de hazır gibi ama ev eşya hiç bisey yokk:(

yetiştirirsn canım ya telaş yapma ama baya yaklasmıs tarıh ufak ufak basla arastrmaya begendıkten sonra hemen alınır zaten sıkıntı olmaz

evet az kaldı ama benimde daha yapılacak çok işim var
sadece düğün mekanı gelinlik ve benim çeyizlerim hazır
daha ev tutulacak mobilya,beyaz eşya,halı perde...hepsi son ay olacak
o yüzden şu an sadece beklemedeyim :37:

oo gelınlıgını almıssın ne güzel en önemlısı o bence ya esyalar nasıl olsa alınr ama gelınlık bi kere giyilecek karar vermek zor :26:

oo gelınlıgını almıssın ne güzel en önemlısı o bence ya esyalar nasıl olsa alınr ama gelınlık bi kere giyilecek karar vermek zor :26:
evet çok şükür aldık :)
ocak ayında aldım gelinliği
gelinlik konusunda epey erken davrandım:1:
çok şükür içime de sindi
Allah herkese nasip etsin inşallah

canım seninde az kalmış
gelinliğe bak bir an evvel olur ya değişiklik falan yapmak istersin ancak yetişir

Kızlar benimde 5 ay sonra düğünüm var kısmetse. gelinlik modellerine bakıyorum Eki Görüntüle 681383

$HGB0116-1.webp

bu da benim gelinliğim kızlar
tesettürlü olduğum için kol kapatma yapılıyor
bir an evvel giymek için sabırsızlanıyorum:16::16::16::16:

evet çok şükür aldık :)
ocak ayında aldım gelinliği
gelinlik konusunda epey erken davrandım:1:
çok şükür içime de sindi
Allah herkese nasip etsin inşallah

bende haftaya bakıcam inşallah artık karatr vermem gerekıyo ama henuz karar verebilmiş degılım biraz dolaşıp içime sinen birine karar verıcem ınsallah:1:

Back