- Konu Sahibi PumpkinSpice
-
TS den alıyor radyo televizyon.
LYS-3 => Edebiyat + Coğrafya 1
LYS-4 => Tarih + Coğrafya 2 + Felsefe Grubu (Psikoloji, Sosyoloji, Mantık)
Bunlara giriceksin..
teşekkürler
peki ygs ve lys 2013 için gerekli kitaplar testler şuanda kırtasiyelerde bulunur mu yarın gidip alsam. henüz başlamadım ve ilk kez sınava gireceğim..
Tabikide mevcut. YGS Konu Anlatımı olarak söyleyip alabilirsin. Lys de Aynı Şekilde LYS Konu Anlatımı olarak geçiyor. Birde ayriyetten YGS soru bankası ve LYS soru bankası al tabi.
Ama şöyle bi durum var sözelden giriceksen sınava yani az önce yazdığım gibi sadece lys'de lys-3 ve lys-4 e giriceksen ayrı ayrı al. LYS Tarih konu anlatımı, LYS Coğrafya konu anlatımı ve LYS Felsefe Grubu Konu Anlatımı al. YGS az önce dediğim gibi alıyosun direk YGS KONU ANLATIMI. Çünkü biliyosun ygs'de sözel sayısal eşitağırlık herkes aynı sınava giriyor yani 9. sınıf konuları..
Dershanede nerelerdesiniz canım ?
Türkçede paragraf bitti canım :) matematikte obeb-okekteyiz. tarihte ilk türk devletleri, coğrafyada dünyanın hareketlerindeyiz :)
Özellikle bu sene ilk defa gireceklere söylüyorum;kızlar sakın ama sakın ygs nin etkisi düşük diyip boşlamayın ygs yi.Çoğu insan ygs de elenir ve lys'de puanı çok yükseltmek(hamda) kolay değildir.
ben 2013 yılı için ilk defa soruyorum bu soruyu;faklılık oldugunu zannettigim için.
2013 ygs 'ye gireceğim evet ama nasıl gireceğim birde bana sorun motivasyon kaybım hat safhada bu yıl ikinci yılım ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazlardayımm :/
Canımm çok teşekkür ederim
Rica ederim canım ne demek :) pek giremiyorum ya çok test veriyolar ödev olarakhaliyle onlarla boğuşmaktan pek vakit kalmıyo
Boşver canım iyi yapıyorsun benim üç haftadır koşturmacam bitmedi yeni geldim evime umarım eski hızımla devam edebilirim :26:
herkese merhaba kızlar bende bu sene sınava gireceğim ilk kısıma gireceğim istediğim bölüm marmara ilahiyat inş. olur çok istiyorum.
Hoşgeldin canım inş istediğin bölümü kazanırsın...
2013 ygs 'ye gireceğim evet ama nasıl gireceğim birde bana sorun motivasyon kaybım hat safhada bu yıl ikinci yılım ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazlardayımm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?