- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 840
- 173
- Konu Sahibi PumpkinSpice
Biliyorum ama bazı olaylar yaşadım yani babamı kaybettim. Burdan uzaklaşmak hakkım değil mi? Zaten zor dayanıyorum![]()
Allah rahmet eylesin. Haklısın bence uzaklaşmak iyi gelebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama bazı olaylar yaşadım yani babamı kaybettim. Burdan uzaklaşmak hakkım değil mi? Zaten zor dayanıyorum![]()
Allah rahmet eylesin. Haklısın bence uzaklaşmak iyi gelebilir.
Teşekkür ederim. Burdan uzaklaşmak bana çok iyi gelecek. Sonunda beni anlayan birisi çıktı :)
Aynı durumdayız
Ben de tercih yapmadım, tekrar hazırlanıyorum ama dershaneye gitmiyorum.
beni de aranıza alın :) hazırlık okuyorum şuan ama tekrar giricem inşallah sayısaldan. herkese de başarılar diliyorum :) belki çok duyduğunuz bişey ama ilk defa girenlere tavsiyem ygsye fazla vakit ayırmayın lysye yüklenin sonra vaktiniz kalmayabilir!
Cidden böyle mi düşünüyorsunuz ama %40 az bi oran değil ygsnin %40'ı etkiliyor kys yi :26:
ygs çok önemli canım tamam lys daha çok puan getriyo ama ygs düşük olduğunda umutta bitiyo moral bozukluğu oluyo ygs çalışırken lys yi boşlamayın demiş arkadaş heralde doğru ygs ye tek çalışmayın lys ile birlikte götrün
Bende öyle yapmayı denerim diye düşünüyorum ama zor olmasındanda korkmuyor değilim of hayat hep stres çok erginim ya bu ara cidden hiç mutlu olamıyorum bunları düşündükçe oturup ağlayasım geliyo![]()
canım ağlama ya Allah ne güzel akıl vermiş insan tüm zorlukların üstesinden gelir senn sayısaldı dimi hemşirelik istemiyomuydun canım ygsyle alıyo diye biliyordum
Evet canım sayısalım ben ama inan benim için çok zor oluyo çünkü ben hemşirelik okuduğum için hiç kültür dersi görmedim ne mat ne fen dersleri hiç biri ve şimdi dört yılın konularını toparlamak oldukca zor geliyo bana üstüne bir de hiç mat2 görmedim bilmiyorum o da zorluyo diyorum ki ilerleyen zamanlarda özel ders şeklinde mat2yi toparlamaya çalışırım ama bunları düşünmek bile başlı başına stres![]()
canım bir yıl gerçekten boşlamadan emek verirsen ben inanıyorum yapabileceğine sende inan özel ders iyi olur keşke bu yıl temel dersaneye falan gitseydin canım :26:
Onuda düşündüm canım ama şimdi dedim yazılırım sonra bırakmak zorunda kalabilirm çünkü kasımda atama var eğer o olursa ve başka şehre gidersem burda yarım bırakıp gitmek zorunda kalacağım öyle olsun istemedim belki gittiğim yerde yazılabilirm iyi bir dershane bulup dedim ya da özel ders şeklinde hallederim dedim hayatım çok karışık yani hala açıklanmadı sınav onu bekleyip duruyorum umarım o olurda biraz daha iyi olurum herhalde yoksa eğer o olmazsa Akdeniz Üni.de işe başlayacağım sanırım gidişat böyle :26:
stres yapma canım ya bak ne güzel planların var o olmasa şu olur diyosun çalış sen o tablo dolacak arkadaş!!!
canım herkes başlamış bayada ilermemiş çalışıyolar sonra zamanın kalmayabilir boşlama dersleri ya dert etme hayırlısı nasibin hangisindeyse o olur
Haklısın canım sizde olmasanız kimle konusucam ben![]()
bende başladım inş. devamı gelir işim çok zor gerçekten haftasonları iyide hafta içi okul çok yoruyor ama kurtulmak içinde çok çalışmak gerekiyor işte![]()