• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

Kızlar merhaba..
Benim sevgilim bu yıl Öss ye giriyor. Ancak ben sistemi unuttum tamamen 2 yıl oldu :26:Hukuk için hangi sınavlara girmek gerekiyor ve nüfusta görünen ilde değil de başka herhangi bir ildeki okuldan kayıt olunuyor mu .. Çok teşekkürler şimdiden :16:

Kızlar merhaba..
Benim sevgilim bu yıl Öss ye giriyor. Ancak ben sistemi unuttum tamamen 2 yıl oldu :26:Hukuk için hangi sınavlara girmek gerekiyor ve nüfusta görünen ilde değil de başka herhangi bir ildeki okuldan kayıt olunuyor mu .. Çok teşekkürler şimdiden :16:

sınav sistemi değilşti öss değil artık ygs lys

ygs ye girmesi gerkiyo öncelikle ygs 5 ygs6 puan türü eşit ağılık puanları oluyor

ygsden sonrada lys 1 ve lys3 e girmesi gerekiyor

nüfusta görünen ilde değil de başka herhangi bir ildeki okuldan kayıt olunuyor mu <<<< bunu anlamadım sınava başvuru diyorsan eger 2 tercih var hangi ilde gircekse sınava ilk tercihe yazabilir

sınav sistemi değilşti öss değil artık ygs lys

ygs ye girmesi gerkiyo öncelikle ygs 5 ygs6 puan türü eşit ağılık puanları oluyor

ygsden sonrada lys 1 ve lys3 e girmesi gerekiyor

nüfusta görünen ilde değil de başka herhangi bir ildeki okuldan kayıt olunuyor mu <<<< bunu anlamadım sınava başvuru diyorsan eger 2 tercih var hangi ilde gircekse sınava ilk tercihe yazabilir

Tatlım benim dönemimde geldi sınav bende ygs lys ile girdim de. Puan türünü falan unuttum yazmışsın teşekkür ederim.. Şimdi bu sınava kayıt okuldan olmuyor mu ya da ben lise sonda girdiğim için doğal olarak okuldan yaptım.. :26:

Tatlım benim dönemimde geldi sınav bende ygs lys ile girdim de. Puan türünü falan unuttum yazmışsın teşekkür ederim.. Şimdi bu sınava kayıt okuldan olmuyor mu ya da ben lise sonda girdiğim için doğal olarak okuldan yaptım.. :26:

evet canım okul dershane bireysel başvurabilir istediği yerde başvurur canım sınava giriş yeri var 2 şehir ismi yazıyosun ilkine nerde gircekse orayı ikincisinede ona yakın bir il yazılıyo

kızlar ben üniversite mezunuyum ancak işsizlik problemim olduğu için 5 yıl aradan sonra tekrar sınavlara giricem. benm üniversiteyi kazandığımdan beri sınavda epey değişiklik var...şunu merak ediyorum pdr hangi puan türüyle alıyor bilen varsa yardımcı olursanz sevnirim :)

kızlar ben üniversite mezunuyum ancak işsizlik problemim olduğu için 5 yıl aradan sonra tekrar sınavlara giricem. benm üniversiteyi kazandığımdan beri sınavda epey değişiklik var...şunu merak ediyorum pdr hangi puan türüyle alıyor bilen varsa yardımcı olursanz sevnirim :)

pdr tm3 ile alıyor canım

Bende günlük açacktım, madem burası var gerek yok açmama! Bende ygs lys ye grcem edebiyat öğretmenlîği istiyorum, 24 yaşındaym, ilahiyat 3 sınıftayım( uzaktan eğitim) . Hangi sınavlara grceğmi bilmiyrum aslında, biraz araştırmam lazım. Sonrada yöntemimi belirlemem lazım. Öyle işte kızlar!!!

Bende günlük açacktım, madem burası var gerek yok açmama! Bende ygs lys ye grcem edebiyat öğretmenlîği istiyorum, 24 yaşındaym, ilahiyat 3 sınıftayım( uzaktan eğitim) . Hangi sınavlara grceğmi bilmiyrum aslında, biraz araştırmam lazım. Sonrada yöntemimi belirlemem lazım. Öyle işte kızlar!!!

ygs+lys3(edebiyat-coğrfya)+lys4 (tarih-coğrafya-felsefe grubu) =) =)

ingilizceyle kafayı yemiş durumdayım şuan :) ve annemin baskısı var illaki eskişehir olacak diye ama ben istemiyorum :18:

Son düzenleme:
Ben de 2012de başarılı olamadım, 2013te yeniden sınava giricem. Ösym bu sene de zorlayacak ama yapıcak bi şey yok.. :) Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik için çalışmaya devamm. :)

çok güzel inanmak başarmanın yarısıdır :1: canım 10 15 saat hocalar önermiyorki ufaktan başlayın diyorlar bir kaç ay sonra bıkarsan ya ne olacak o zaman

bıkmak yok :) zaten bu işi severek yapamazsam olmaz. sevginin olduğu yerde de bıkkınlık olmaz :) ben sonucunu düşünüyorum 8 9 ay hayatımdan bıksam bile değicek :)

Back