- Konu Sahibi PumpkinSpice
Ben de varım ben dee![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Ama pek umudum yok![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK24 :24: :24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Ama pek umudum yok
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
![KK24 :24: :24:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk24.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden umutlu değilsiniz ya hemen moralinizi bozmayınama :44:HTML:
Valla canım ben çalışamıyorum hiç içimden gelmiyo malesef oturamıyorum bi türlü
Aslında içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo
Aklım başka yerlerde![]()
Bende sana yakın hallerdeyim![]()
Bi depresyon modu var ama atlatamadım gitti
Saçıma başıma gözüme kirpiğime takmış durumdayım.
Bi de Ona![]()
Biz buranın müdavimleri gibiyiz pekmez başka kimsecikler yokkİyi misin peki iyi bi depresyon hali mi ?
![]()
Evet yaa cidden öyle. Sagopamın topiğine girdikçe rakibelerimin bitirdiği konuları görüyorum daha çok umutsuzluğa düşüyorum ama hiç çalışmayı falan düşünmüyorum nedense
Yani işte hiçbir şey yapmak istememek ne kadar iyi bi halse o kadar iyi bi depresyon halindeyim![]()
Alemsin valla ben bi kaç konu bitirdim aslında ama tek tek yazdırmayım diye bekletiyorum topluca sölicemŞu bizim ev bi düzene girse rahat edicem, benim huyumdur gardırobum bile düzgün olmazsa ben ders çalışamam ki evin hali berbat ora tadilat bura tadilet eşyalırı taşı dur haftasou biticek umarım hepsi :26:
O tadilatta çalışılmaz ya cidden. Ben dağınıklıkta yine oda değiştirir çalışırdım geçen sene çok yoğun olduğum için odama adım atan çıkış yolunu bulamazdıMutfağa falan giderdim çalışmaya
Ama tabi her yer tadilatsa işin zor
![]()
Öyle ya sabah çekiç matkap sesiye uyandım hiç etik diil![]()
Çok kötü bi durum o ya
Kafa beyin kalmaz o gürültüde![]()
Kalmıyo valla
Ben çıkayım az sonra biraz çalışayım iyi olur sanırım![]()
Beni de çıkart burdan![]()
Ne çalışacaksın?? Ay çok merak ettim bi anda bunu![]()
Çıkmıssın bile sen
merak etme sendenim bende çalışamadım
Çünküü annem iş yaptırdı evi düzenledik de biraz sonra duş alldım falan buraya geldim yine![]()
Valla canım ben çalışamıyorum hiç içimden gelmiyo malesef oturamıyorum bi türlü
Aslında içimden hiçbir şey yapmak gelmiyo
Aklım başka yerlerde![]()
Ya benimde aklým baþka yerlerdeama iyi ki de dersaneye gidiyorum evde olsam hayatta çalýþamazdým
![]()
Nerde kýz aklýn :130::130:
Ben sene baþý gitmek istemedim ya gideydim iyiydi![]()
Aklım o'nda işte yaa :78::78: Bu aşk konusuna girince işin içinden çıkamıyorum ya![]()