• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

TS den alıyor radyo televizyon.
LYS-3 => Edebiyat + Coğrafya 1
LYS-4 => Tarih + Coğrafya 2 + Felsefe Grubu (Psikoloji, Sosyoloji, Mantık)
Bunlara giriceksin..

teşekkürler :46:

peki ygs ve lys 2013 için gerekli kitaplar testler şuanda kırtasiyelerde bulunur mu yarın gidip alsam. henüz başlamadım ve ilk kez sınava gireceğim..

teşekkürler :46:

peki ygs ve lys 2013 için gerekli kitaplar testler şuanda kırtasiyelerde bulunur mu yarın gidip alsam. henüz başlamadım ve ilk kez sınava gireceğim..

Tabikide mevcut. YGS Konu Anlatımı olarak söyleyip alabilirsin. Lys de Aynı Şekilde LYS Konu Anlatımı olarak geçiyor. Birde ayriyetten YGS soru bankası ve LYS soru bankası al tabi.
Ama şöyle bi durum var sözelden giriceksen sınava yani az önce yazdığım gibi sadece lys'de lys-3 ve lys-4 e giriceksen ayrı ayrı al. LYS Tarih konu anlatımı, LYS Coğrafya konu anlatımı ve LYS Felsefe Grubu Konu Anlatımı al. YGS az önce dediğim gibi alıyosun direk YGS KONU ANLATIMI. Çünkü biliyosun ygs'de sözel sayısal eşitağırlık herkes aynı sınava giriyor yani 9. sınıf konuları..

Son düzenleme:
Tabikide mevcut. YGS Konu Anlatımı olarak söyleyip alabilirsin. Lys de Aynı Şekilde LYS Konu Anlatımı olarak geçiyor. Birde ayriyetten YGS soru bankası ve LYS soru bankası al tabi.
Ama şöyle bi durum var sözelden giriceksen sınava yani az önce yazdığım gibi sadece lys'de lys-3 ve lys-4 e giriceksen ayrı ayrı al. LYS Tarih konu anlatımı, LYS Coğrafya konu anlatımı ve LYS Felsefe Grubu Konu Anlatımı al. YGS az önce dediğim gibi alıyosun direk YGS KONU ANLATIMI. Çünkü biliyosun ygs'de sözel sayısal eşitağırlık herkes aynı sınava giriyor yani 9. sınıf konuları..

çok çook sağolun verdiğiniz bilgiler için :nazar: :46: :16:

Özellikle bu sene ilk defa gireceklere söylüyorum;kızlar sakın ama sakın ygs nin etkisi düşük diyip boşlamayın ygs yi.Çoğu insan ygs de elenir ve lys'de puanı çok yükseltmek(hamda) kolay değildir.:20:

bende bunu söylemeye çalıştım ygsnin etkisi olmasa niye yapsınlarki bu sınavı lys ye çalışma motivasyonu konusunda çok etkili üstelik boşlamayın üstelik bir çok konusu lysdede çıkıyor artı mat 1 i yapayan mat2 de bişey yapamaz ygs önemli

Meraba kızlar bende bu sene giriyorum. Geçen sene istediğim yerler gelmediği için yeniden hazırlanıyorum. Dersaneye gidiyorum bikaç aydırda sistemli çalışmaya başladım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah çok verimli bir yıl geçiririz:16:

Bende bu sene giricem suan modelistlik okuyrm unı.de moda tasarımı okumk ıstyrm ama kafam cok karısık ! 2 yıllık gecs yapıp dgsye gırıp 4 yıllıkmı uzatsam yoksa dırek ygs-lys ye gırıp sansımı denesemmı ? Ama okulda hıc ders grmyrz matemtk geometrı hıc yok ve sınava gırersem esıt ağırlktn girmk zrndym dshnede yok ! Sızce ne yapmalym akıl vern lutfn bklyrm ?

arkadaslar hukuk 13.000 falan alıyo ortalama.. sıralama nasıl olacak bilmiyorum eşit agırlıkların arasında mı 13 bin yoksa mf-tm karısık 13 bin mi ???

2013 ygs 'ye gireceğim evet ama nasıl gireceğim birde bana sorun motivasyon kaybım hat safhada bu yıl ikinci yılım ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazlardayımm :/

güzel sanatlar okumak istiyorum ama yetenek sınavlarına girebilmek için her okulun kendine ait baraj puanı var onu yapmam gerekiyo herhangi bir bölümden o puanı yapınca yetenek sınavına girme hakkı kazanıyosun ve daha sonrasıda var..:/

Rica ederim canım ne demek :) pek giremiyorum ya çok test veriyolar ödev olarak :35: haliyle onlarla boğuşmaktan pek vakit kalmıyo :9:

Boşver canım iyi yapıyorsun benim üç haftadır koşturmacam bitmedi yeni geldim evime umarım eski hızımla devam edebilirim :26:

herkese merhaba kızlar bende bu sene sınava gireceğim ilk kısıma gireceğim istediğim bölüm marmara ilahiyat inş. olur çok istiyorum. :-)

2013 ygs 'ye gireceğim evet ama nasıl gireceğim birde bana sorun motivasyon kaybım hat safhada bu yıl ikinci yılım ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazlardayımm :/

bende geçen sene aynı senin gibiydim sonra bi baktım btün arkadaşlarım byerlere gtti hepsi kazandı ben böle sap gbi kaldım.::D
1sene ara verdim ama şuan herşeyin blincindeyim sınava çalışmassam hayatımın nasıl olableceğini dşünyorm. olmak istdğin bi hedef belirle kendine
hep o aklına gelsin ders çalışmak istemedğinde hedefini getir aklına bnu yapmak zorundayım de kendne. bnu belkide bi sene kaybetmeden anlayamzsın ama ben kaybettim ve blincindeyim şu an. sana tavsiyem olumsuzluğa kapılma şu kadar süre var yapamam falanda sakın deme inan
azimle herşey oluo. emek olmadan yemek olmuo.

Back