• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

canım ygsnin yüzde 40 etkisi yalan onun etkisi yüzde 28 32 arası ortalama da 30. yüzde 70 gibi dev bi oran da lys. ygs tabiiki önemsiz değil ama lys çook daha önemli. :)

Bende bu sene giricem suan modelistlik okuyrm unı.de moda tasarımı okumk ıstyrm ama kafam cok karısık ! 2 yıllık gecs yapıp dgsye gırığ 4 yıllıkmı uzatsam yoksa dırek ygs-lys ye gırıp sansımı denesemmı ? Ama okulda hıc ders grmyrz matemtk geometrı hıc yok ve sınava gırersem esıt ağırlktn girmk zrndym dshnede yok ! Sızce ne yapmalym akıl vern lutfn bklyrm ?

selam :16::16:
bende sınava gireceğim inş.
ben adalet okuyorum 2, sınıfım
dgs yle hukuğu düşünüyorum ama kolay değildir herhalde
o yüzden sınavada gircem ve şansımı deniyeceğim ikisinede gireceğim konya hukuk fakültesi olsun istiyorum..
2009 2010 2011 üç yıl sınava girdim ilk sene tercih etmedim ikinci sene konya biyoloji bölümünü tercih ettim ama dondurdum ikinci öğretim çok zor evli olunca yürümedi
2011 de açıktan adalet okumaya başladım şimdi ikinci sınıfım Allaha şükür..
hukuk fakültesine sıcak bakıyorum çünkü devamlılık zorunluluğu yok ve ilerde çocuğum olursa beni kurtaracaktır..
adalet okuyorum ve kpss ye girdim iyi bir sonuç alırsam memurluklan birlikte yürütebilirim..
eşime fazla yük olmam erkekler çok sıcak bakmıyor evliyken okumaya ama benimki elinden geldiğince yardın eder..
işte böyle kendime çizdiğim yol ve diğer yıllardaki ygs lys den daha açık sadece puanıma bakarak biyerleri tercih etmektense biyer için puan almak daha net geliyor..
çokkk zor günler geçirdim üniden döndüm ki çok istiyordum bazı nedenerden dolayı..
istediğim şeyler okadar zor olurki benim hayatımda artık alıştım inş başarılı olurum ve avukat olurum ayaklarımız üzerinde dururum..

2013 te bende gireceğim işletme lisans 4. sınıfım :)
Ama başka bir bölüm okuyacağım kafama koydum özellikle birinci planda eğer şartlar uyarsa hemşirelik var.
Benim kpssden idmanım var tarih, coğ, türkçe, mat tamam felsefem çok iyiydi lisede okur geçerim çalışmam gereken fen dersleri onu da 5/6 ayda döke saça bitiririm herhalde :)

Son düzenleme:
bende bu sene düşünüyorum ama sınavlar hakkında pek bir bilgimde oldugu söylenemez .yardımcı olursunuz degil mi kızlar :26::26:

Son düzenleme:
Özellikle bu sene ilk defa gireceklere söylüyorum;kızlar sakın ama sakın ygs nin etkisi düşük diyip boşlamayın ygs yi.Çoğu insan ygs de elenir ve lys'de puanı çok yükseltmek(hamda) kolay değildir.:20:

Son düzenleme:
Özellikle bu sene ilk defa gireceklere söylüyorum;kızlar sakın ama sakın ygs nin etkisi düşük diyip boşlamayın ygs yi.Çoğu insan ygs de elenir ve lys'de puanı çok yükseltmek(hamda) kolay değildir.:20:

tesekkürler tatlım bilgi için..Sagol

arkadaşlar merhaba, ben 2013'te ygs'ye giricem. istanbul üniversitesi radyo televizyon bölümünü istiyorum. bunun için hangi derslere ağırlık vermeliyim. yanlış anlamadıysam ygs'de puan önemli. yani yüksek puanı tutturmak önemli hangi ders olduğu değil. lys ise kafamı karıştırdı onu tamamen anlayamadım. ben radyo tv okuyacağım ve lys'de hangi derslerden sınava giricem ?

Ben geçen sene girmiştim ama istediğim bölüm olmadığı için bu sene tekrar hazırlanıyorum kızlar dershaneye gidiyorum eve gelince konu tekrarı yapıp soru çözüyorum...

arkadaşlar merhaba, ben 2013'te ygs'ye giricem. istanbul üniversitesi radyo televizyon bölümünü istiyorum. bunun için hangi derslere ağırlık vermeliyim. yanlış anlamadıysam ygs'de puan önemli. yani yüksek puanı tutturmak önemli hangi ders olduğu değil. lys ise kafamı karıştırdı onu tamamen anlayamadım. ben radyo tv okuyacağım ve lys'de hangi derslerden sınava giricem ?

TS den alıyor radyo televizyon.
LYS-3 => Edebiyat + Coğrafya 1
LYS-4 => Tarih + Coğrafya 2 + Felsefe Grubu (Psikoloji, Sosyoloji, Mantık)
Bunlara giriceksin..

Back