• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 YGS/LYS'ye Girecekler

2013 ygs 'ye gireceğim evet ama nasıl gireceğim birde bana sorun motivasyon kaybım hat safhada bu yıl ikinci yılım ders çalışmak istemiyorum sıkılıyorum ne yapacağımı bilmiyorum çıkmazlardayımm :/

abboooww :D sen zaten 2yıl kaybetmişssin
pardon valla sana bnm akıl vermem yanlış olur sen daha kademelisin.

arkadaşlar ygs ve lys konu anlatımını birliktemi alıyosunuz yoksa ayrımı? birde 2009'da arkadaşım ygs'ye girmişti bana türkçe, coğrafya, tarih, felsefe kitaplarını verdi onlar değişmişmidir bu seneki ile. ayrıca kitaplar çok pahalı :(

arkadaşlar ygs ve lys konu anlatımını birliktemi alıyosunuz yoksa ayrımı? birde 2009'da arkadaşım ygs'ye girmişti bana türkçe, coğrafya, tarih, felsefe kitaplarını verdi onlar değişmişmidir bu seneki ile. ayrıca kitaplar çok pahalı :(

Canım ygs ve lys konuları farklı oluyor o yüzden ayrı alıcaksın kitapları ama mesela tarih hem ygs hem lys konuları ortak olduğu için birlikte alabilirsin. Arkadaşının verdiği kitaplara çalışabilirsin çok knu değiştiğini sanmıyorum bende geçen sene aldığım kitaplardan çalışıcam mesela . Başarılar

Fizik konu anlt-test kitabı önerisi olan var mı ? Alt yapım iyi değil sadece lise1 de fizik gördüm.

Canım ygs ve lys konuları farklı oluyor o yüzden ayrı alıcaksın kitapları ama mesela tarih hem ygs hem lys konuları ortak olduğu için birlikte alabilirsin. Arkadaşının verdiği kitaplara çalışabilirsin çok knu değiştiğini sanmıyorum bende geçen sene aldığım kitaplardan çalışıcam mesela . Başarılar

Teşekkür ederim,,:nazar:

Bir sorum daha var bende sorular tükenmez :1:

halkla ilişkiler ve radyo tv bölümlerinden birini istiyorum artık hangisi olursa. lys'de bu bölümleri kazanmabilmem için hangi derslerden sınava girmem gerekiyor ve lys kaç olacak. yani lys1 mi lys3 bunları bilmiyorum. sözelden gireceğimi bilmiyorum ama şimdi lys'yede çalışmak istediğim için kitapları alcağım hangilerini almalıyım?

Bir sorum daha var bende sorular tükenmez :1:

halkla ilişkiler ve radyo tv bölümlerinden birini istiyorum artık hangisi olursa. lys'de bu bölümleri kazanmabilmem için hangi derslerden sınava girmem gerekiyor ve lys kaç olacak. yani lys1 mi lys3 bunları bilmiyorum. sözelden gireceğimi bilmiyorum ama şimdi lys'yede çalışmak istediğim için kitapları alcağım hangilerini almalıyım?

ikiside sözel bölüm lys 3 ve 4 e girmen gerekiyor

kızlar sadece sözel dersleri ve biyoloji çalışarak ygs sınavından 250-260 larda alabilir miyim ? matematiğim kötü ve zaman az kaldı matematikle uğraşmak istemiyorum gerçi uğraşsam da yapamıyorum ya :)

kızlar sadece sözel dersleri ve biyoloji çalışarak ygs sınavından 250-260 larda alabilir miyim ? matematiğim kötü ve zaman az kaldı matematikle uğraşmak istemiyorum gerçi uğraşsam da yapamıyorum ya :)

Ya açıkçası benimde matematiğim çok kötü ya :18: ama türkçeyi en az 30 net yapsan ve sosyal bilgileri de 20-25 yapsan 280-290 alabilirsin :ssz:

kesinlikle doğru diyosun 50-55 net arası yapsam istediğim puanı alırım hatta fazlasını bile gelebilir :)

aynen bende matematik yapmak istemiyorum hiç yok çünkü bende de.
sözel derslerden kurtarabilme imkanımız var degil mi ?
bu 250-260 puanda yeterli olur mu bizim için?

Back