Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar hediyelerım sbls arkadaşımdan kazagıma bayıldım hepsi çok güzel tek tek paketlemiş özenmiş kırmızı donuma bayıldım kesesine bereket çok teşekkur ediyorum
Kızlar kusura bakmayın hediyem gelmiş ancak bugün bakabildim Türkiye de değildim. Haticecrm :) Hediyelerin için çok teşekkürler.
ben açabildiklerimi açtım, diğerlerini iyi ki hediye paketleri ile çekmişim, çünkü tamamen tuz buz olumşlardı.
paketlerin içinde şalım ve iç çamaşırlarım var. Ancak ben iç çamaşırı diye hespini eve gönderdiğimden koyamadım.
diğerleri anladığım kadarıyla kalpli kaseler ve likör kadehleri ancak kullanılamaz halde tuz buz olmuşlar.
bir kalp kaseyi ancak kurtabildim size foto koyabilmek için.
düşününki far ve oje bile kırılmış ve akmıştı, sanırım kargo şirketi "kırılacak" kelimesinin anlamını bilmiyor.
yine de çok teşekkür ederim, tek tek paketlemen çok özeldi.
[/ATTACH]oncelikle hediye paketim
hediye paketimin değişik yönü
cok sevdiğim kemerim
el emegi goz nuru salım
sofra bezim
cok sevdiğim kutum ve içinde neler neler var
daha bitmedi...
sans bilekligim ve içi sevdigim tarz küpe dolu olan kutum