- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
kesinlikle heleki wc kısmına bayıldım tam benlik bi dışarı çıkıyoruz arkadaşlarım kızıyor bana çıkmadan yap çişini diye :)
Anlamıyorlar işte. evde bile wc ye girmiş olsak 2 saat sonra yine olcak yapçak bişey yokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle heleki wc kısmına bayıldım tam benlik bi dışarı çıkıyoruz arkadaşlarım kızıyor bana çıkmadan yap çişini diye :)
Merhabalarr bende konağa gidiyorum Kazım beye...Erkan bey falan deyince dikkatimi çekti...Geçmişi okuyunca da D.dereden old.nuzu okuyunca şaşırdım :) Bende D.deredeyim...Cumartesi kontrolüm var ve 17.haftaya girdim...Sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız ınş. bebeklerimizi...
Konu Sahibi : nnagihann #22
sevtap41
Nilüfer
Giriş tarihi: Nov 2010 Mesajlar: 204
bende gecen sene bu zmanlar en iyi doktor olarak erkan beyi bilirdim,taaaaaki.......
eylül ayında dogum yaptım.gebeliğimin 2.ayından itibaren,erkan türköze gittim.doguma 2 gün kala tekrar kontroldeydim istediği butun tahlilleri yaptırdım.gayet saglıklı bir bebegimin olacagını söyledi bana her kontrole gittiğimde.bebeğim tüp bebekti.her seferinde iyimi saglıklımı diye soruyordum.oda hiç bir sorun yok diyordu.taakiii dogumumu yaptım odama alındım,ve doktor erkan gelip bana bebeğinin bir gözü yok oluşmamış ve sol kulak yolu kapalı diyene dekiyi biliyordum.günümüz ultrasonlarında,bide kendi ultrason cihazı en ,iyisi derken peki neden görmedi bunları.eşim 6.aydaki ultrason resmindeki gözlerdeki farkı farkedince sormustu doktora suyun içinde oldugu için öyle demişti.eşim doktor degil doktor olan o ama farkedemedi göremedi.ihmalkarlık var.belki iyi bir doktor olabilir ama cok yogun oldugundan dolayı bastan savma bakıp gönderiyor.ben tavsiye etmiyorum.bu yazımı okuyanlar,gidip gitmemek size kalmış.ben yasadıgımı paylasmak istedim.iyi olan yorumları yapıyorsak bunuda yapmayı kendime görev bildim.saglıcakla kalın.bebeklerinizi saglıkla kucagınıza alın inşallah..........
ikiziz okumak istersen o bahsettiğim yazı erkan beyle ilgili(
slm konakta kazım bey nasıl konak hastanesinin sitesinde doktorlar da o gözükmüyür ismini dudum ama kendisiyle ilgili tek bir kişi fikrini paylaşmış
Hiç bir açıklama yapmadı mı...Mahkemelik bir olay bence Bizler neden gidiyoruz ki doktora,herşeyi önceden bilmek ve görmek için...Acibademdeki Semih beyi duydum ve ayrıntılı için bende ona gitmek istiyorum...Sadece ukalaligini duydum ama çok iyi bir dr.muş...Bir de üniversitenin bir dr u var adını unuttum Dolphin de muayenesi...O da çok iyiymiş...Akademi Gökhan beydede geçen sene bi arkadaşım yaptı doğum ve memnundu...Çok anlayışlı ve her saatte arayıp birşeyler danisabiliyordum diyordu...
ikiziz ve can-sın gölcükte numan bey varmış oda şu an konak ta onunla ilgili bilginiz var mı?
Siteden bakmistim ben olması lazım...IKIZIZinde dedigi gibi çok yoğun ...Zaten Konağın en iyileri Erkan ve Kazım...Ben çok memnunum...Iletişimi çok iyi en başta....Ben 4 aylık oldum ama kötü geçti bu zamana kadar...kanamalar vb. elinden geleni yaptı bence...Ben çok memnunum yani...
Bende çok sevindiiim bir daha ki randevu da diyelim ,)ayy çok sevindim hemde değirmendere benim randevum da pazartesi,aynı gün olsaymış tanışırdık:):)
inşallah tek isteğimiz o zaten
ikiziz ve can-sın gölcükte numan bey varmış oda şu an konak ta onunla ilgili bilginiz var mı?
Numana ettim gitti geçen sene...Eğer normal bir hamilelik geçiriyorsaniz gidin de benim gibiyseniz yok gitmeyin...Gökhan bey de arkadaşımın arkadaşı bu arada ben ona bile gitmedim...Ama şu Dolphindeki üniversitenin dr.u en iyiler arasında
sal canım bende erkan beye randevu albilirsem ona gidicem olmazsa kazım beyi denerim artık ikili test yaptırdınmı yaşın kaç bende sorun çıktı yaşla alkalı
Dolphindeki dediğin eray bey mi acaba o da eskiden üniversiteteydi şimdi orda laboratuarlı muayenehene açmış
numan beye gittim ilk başta işte aile tıpta. adını duymuştum. ama bana pek hitap etmedi.tarzını sevmedim . ilk kez gitmişim heyecanlıyız falan eşimle. ultrasona aldı bak bu kese bu bebek bu kalp hoop tamam. kaldık öle.ben sevmedim tarzını
Eveeeet Eray bey...Ayrıntılıda bir numaraymiş....Internetten de araştırmıştım
numan beye gittim ilk başta işte aile tıpta. adını duymuştum. ama bana pek hitap etmedi.tarzını sevmedim . ilk kez gitmişim heyecanlıyız falan eşimle. ultrasona aldı bak bu kese bu bebek bu kalp hoop tamam. kaldık öle.ben sevmedim tarzını
şimdi güleceksiniz belki ama ben onada gittim onada ilk tüp bebeğim için gitmiştim üniversiteye tutmamıştı dortorun kendisi için diyebileceğim fazla birşey yok çünkü sadece ilaçlarımı temin etmekte ve yumurta toplamada muayeneme girmişti o aralar hükümetin üniversite doktorlarıyla sorunu vardı ve onlarda hastalara bakmıyorlardı üniversitede de çok sıkıntılar yaşadım ve bebek tutunmadı o kadar sitrese tutunsa şaşardım zaten neyse eray bey tüp bebek konusunda daha yoğunlaşmış durumda diye biliyorum ama son durumundan haberim yok bir şey öğrenirsen benimlede paylarırsan sevinirim
bu arada benimde izmitte gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse:))))