Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdım fakat daha dr ile görüşmedim...cumartesi...Kimyasallar normal fakat yaş 1/101 mis...Ne diyecek bilmiyorum Bu arada telefondan yazıyorum hatam varsa affola
Allah'ım ölüyorum sanki heyecandan... ayaklarım yere basmıyor resmen heyecandan zırt pırt çişim geliyo çıldırmak üzereyim... Rabbim sen ne büyüksün... gerçekten kullarının inanarak istediği şeyleri sunuyorsun ya bizlere...
bugün ayrıntılı ultrasona girdik... Alllah'ıma binlerce kez şükrolsun ki bebeğimiz oldukça sağlıklı... ve kızımız geliyor inşallah Zeynep Su... graf teyzesi bizi listeye eklermisin lütfen... babamız da bende çok mutluyuz... Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
hadi çok şükür herşey yolunda çok sevindim canım senin adına:):)cinsiyetinide öğrendin ohhh senden mutlusu yok şimdi, allahım hayrlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
açar açmaz senıı gordumm cokmutlu oldum canımm ogluma kız adayı daha geldii hehehe cok sukur ınsll bısde gusel haberler alırızz oglumla ılgılı rabbım kaldıramıyacagımız yuk yuklemz ınslll ımselereeeAllah'ım ölüyorum sanki heyecandan... ayaklarım yere basmıyor resmen heyecandan zırt pırt çişim geliyo çıldırmak üzereyim... Rabbim sen ne büyüksün... gerçekten kullarının inanarak istediği şeyleri sunuyorsun ya bizlere...
bugün ayrıntılı ultrasona girdik... Alllah'ıma binlerce kez şükrolsun ki bebeğimiz oldukça sağlıklı... ve kızımız geliyor inşallah Zeynep Su... graf teyzesi bizi listeye eklermisin lütfen... babamız da bende çok mutluyuz... Rabbim hayırlısıyla sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlarrr bende konakta gülçin hanıma gidiyorum :) memnun oldum sizlerle tanıştıgıma...
gecen hafta bazı nedenlerden ötürü kahverengi akıntım geldi ama gülçin hanım yeni ameliyat olmuştu 2 hafta izinliydi..
hastaneye gittiğimde bana numan beyden sıra verdiler ona gözük dediler..ama kesinlikle kendisinden hiç memnun kalmadım..
ya ben kahverengi akıntım var diyorum..bana bu kalbi bu boyu gayet normal dedi..başından savdı açıkçası..çok boş halden anlamayan heyecanımızdan anlamayan bi doktor kesinlikle tavsiye etmem..
merhaba arkadaşlarrr bende konakta gülçin hanıma gidiyorum :) memnun oldum sizlerle tanıştıgıma...
gecen hafta bazı nedenlerden ötürü kahverengi akıntım geldi ama gülçin hanım yeni ameliyat olmuştu 2 hafta izinliydi..
hastaneye gittiğimde bana numan beyden sıra verdiler ona gözük dediler..ama kesinlikle kendisinden hiç memnun kalmadım..
ya ben kahverengi akıntım var diyorum..bana bu kalbi bu boyu gayet normal dedi..başından savdı açıkçası..çok boş halden anlamayan heyecanımızdan anlamayan bi doktor kesinlikle tavsiye etmem..
romaroma senin sonraki randevun ne zaman
Ooo 4 ledik İzmitliler olarak....Kuzenim Kazıma gitti 9 ay ve tam doğum yapacağı zaman izine çıkmış Kazım ve doğumuna Gülçin girmişti ve çok sevdiğpini söylemişti :)) Bana kanama demeyinnnn daha 3 günrü iyiyimmm ve cumartesiyi iple çekiyorum...Bende çok memnun oldummm...
slm bende memnun oldum ne güzel sohbet ettikçe izmitliler çıkıyor ottaya:)))
Allah'ım ölüyorum sanki heyecandan... ayaklarım yere basmıyor resmen heyecandan zırt pırt çişim geliyo çıldırmak üzereyim... Rabbim sen ne büyüksün... gerçekten kullarının inanarak istediği şeyleri sunuyorsun ya bizlere...
benim de yaş riski yazan yerle hiç ilgilenmedi biyokimyasal trisomy 1:152 kombine trisomy 1:135 çıktı buna göre amniosentez dedi ama ben yaptırmıycam sonraki testleride yaptırmıcam düşünmekten dudaklarım hep yara oldu bu kadar sıkıntıya gerek yok bana göre ne olursa olsun ben bebeğimi istiyorum doktorun lafına görede asla bebeğimden vaz geçmem senin inşallah sorun çıkmazda sıkıntı yaşamazsın bu arada ben 34 yaşındayım bu yaşta bu değerler çok diye doktor vurguladı 30 yaş üstü herkeste bu değerler zaten yüksek çıkıyormuş o sebenten ben allaha sığındım canım
arkadaşlar 4 lü tarama testi yaptıran varmı,ikili test normal çıktı, normal çıkıncan yaptırılmıyor diye biliyordum,ilk kızımda yapılmamıştı,kafam karıştı
bir elin beş parmağı kadar doktor var zatenallaha tevekkül edin içinizi rahat tutun ,ben ikili test yaptırdım bir ay olacak nerdeyse sonucu için aramadım bile fazlamı rahatım bende bilmiorum ama:):)
Ben kraft twist rlx aldim.bu modele benziyor.guzelmis canim.simdiden gule gule kullanEki Görüntüle 632859
kızlar bebek arabası ve ana kucağı bunlareı düşünüyorum
sizce nasıl yada maxi cossi quılty
Chicco I Move Stroller Top Bebek Arabası Siyah - e-bebek.com
kızımın oda takımı dün geldi. çok sade, ama perde halı ve dekorasyonla güzelleştricem ilk halini paylaşayım sizlerleEki Görüntüle 632071 Eki Görüntüle 632072 Eki Görüntüle 632073
amın enn onemlısı saglık cnm mmm bızım ıcınde halen dr erkek desede fark etmes cunku bıızm aılede hıc kıs yok aksınee kı z olması ıcın dua edılıyordu ama esımın aıle tarafındaa kız beebee yok ondan benmkıde erkek olduguna pek sasırmadık rabbım hayırlı evlat nasıp etsın bır avaz da ınslllkaçıncı haftaydı tam hatırlamıyorum ama bi keresinde erkek gibi dedi... sonra tekrar girdik ultrasona başka bir tarihte... hocam dedik erkek dimi... yok valla dedi ben emin olamıyorum... göstermiyoki hep bi gizleme saklama derdi var nedense... kız da olabilir bişey söyleyemiyorum dedi... ayrıntılıda emin olabiliriz inşallah dedi...kız olmasını anne babası olarak çok istiyoruz ama erkek olucak diye de hissediyoruz... sağlıklı olsun iyi olsun hayırlı evlat olsun başka hiçbişey istemiyoruz... aşkımızın meyvesi ha kızzzz ha erkek... ne farkederki bizim olucak özel olucak yetmezmi?..
allah senıı ne uyumasııı kız uzanıyorumm oglum o akıt rahat edıyor tepınmesı artıyorrrrrrrrr heheh ve belımede ıı gelıyor yaaaaaaaaOohhh deymeyin keyfimeben de kicimi zor kaldiriyom sandalyadanbizim yerimize de uyu kuzumm
Hadi bakalım hamarat anne önce dinlen sonrada yap güzel yemekleri
sagol cnm dua ıle ınsllbu arada azönce dualarınızıda okudum kızlar allah kabul etsin sağlıcakla bebelerinizi alın inşallah kucaklarınızaa :119:
Çok memnun oldum İZMİTlilerrr...Arkadaşlık isteği yolladım hepinizeee...Bulmuşken bırakmiyim dedimmm :))
Benim de 2 li testimin sonucu iyiydi.
Doktorumuz sordu isterseniz 4 lü testte yapalım dedi. Bize bıraktı tercihi. Çok şükür oda iyi çıktı. Merak etme tedbir amaçlı yapılıyor bence. İnşallah güzel sonuçlarla dönersin