ben de eliptik bisiklete binsem mi diye düşnüyorum ama çok terlemeden ne yaparsan yap dedi doktor, ben bugün tartıldım 9 kilo almışım
sağol canım amin hepimize inşaallah
evet ebeme söylesem mi ama dediğim gibi ben bekarken beş doz vurulmuştum sonra öylesine konuştuğumuzda vuruldysan ömür boyu korur gerekyok demişti hemşire ama ayak üstü konuşurken not almadı yani, ama en büyük korkum hadi bu aşım var ama olmayan diğerlerini gözden kaçırırlarsa ne olacak
çalış çalış çalış ben uzun süredir misafir alamıyorum eve çok istesem de, en son 3. ayda aldık ama az daha doğuruyordum şimdi korkuoruz
canım ikil testi yapan dr 20. hafada geleceksin detaylı ultrason için dedi ama kendi doktorum ya unuttu ya gerek görmedi 20. haftada kendisine çağırdı randevuya
yaaaa ben cumartesi çok hissettim sandım ama o gün bugün daha da ses yok paşamdan, acaba hissettiğim başka birşey miydi bir de bende göbek maaşallah belki ondan mı hissedemiyorum anlamadım
(
sağolun kuzucuklar, amin dilinize gönlünüze sağlık, allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin doğumlarımız kolay olsun...doğum iznimiz 6 ay olsun
ppp
bu arada canım ben de öyle olmuştum kaynatılıp ılımış suya tuz koydum bir sprey kutusu var onun içine koydum onu da burnuma püskürttüm biraz canın acıyor ama olsun bütün iltihaplar falan çıkıyor günde birkaç kez yapılabilrisin hemlşire de zararıı olmaz dedi, bir de antibiyotik yerine sarımsak, sarımsaklı yoğurt ya da neyse dene istersen yiyebilirsen, geçmiş olsun