- 15 Mayıs 2010
- 331
- 49
- 318
valla detaylı doppler e girene kadar belli olmuyor birine kızz dediler erkek oldu diğer bir tanıdığıma erkek dediler sonra kıza çevirdiler doppleri bekle derim yani renkli ultrason
Kizlar ben geceleri cok tikaniyorum esim diyodu horluyosyn diye inanmadim kameraya cekmis inandim:) sizdede oluyomu hic rahat nefes alamiyorum
tesekkürederim hayırlısı olsun ama isterim yanılmasını
yaw bangbang in duasını niye göremiyom ben duaları nerden görcem
Zaten bebekler anne karninda gunduz uyur gece uyanirmis.o yuzden dogduklarinda da gece uyumazlar.seninki de reklamdaki bebek gibi tatli istemis demekki
Erkek daha cabuk hissediliyormus.cumartesi belli olacak cinsiyeti insallaahh.ama biz hep erkek gibi dusunduk.kiz derse cok sasiririm.saglikli olsun yeter.hep kizim olsun istemisimdir.bakalim icime dogan mi,gonlumden geceni mi verecek rabbim bana. .
geçmiş olsun canımm bol bol c vtamini al ilerlemesin
ben sabah içtim bitane
her ay bıtane içiyorum
:)
benimde eşim kız olmasını istiyo ama bende değişiklik stiyorum erkek çocuklarını seviyorum seninde 2.. imiş belirtilerin nelerdi herkes bana erkeğe benziyo diyolar ama kız biraz burnum buyudu internette erkek çocuğu diyolar ilk zaman çok acıktım ve 6 kilo aldım 2 aylıkken canım ekşi elma ve turşu istedi kızımla bunun hamileliği çok farklı oldu bide çok hareketli 12 haftalıkken usg de acayip hareketliydi dr da söyledi ve ozamanlar ben iğne batması gibi hissediyodum kıpırdadığındaCanım seni çok iyi anlıyorum benimde 4 yaşında bir kızım var onu çok kız istemiştim allah gönlüme göre verdi bunuda önce sağlık diyerek erkek istiyorum hatta bütün rus ve çin takvimleride erkek diyor ama bilemiyoruz tabiki 1 hafta önce dr daydım yüzüstü yatıyordu göstermedi zaten küçüktü ondan önceki hafta kordon var bacaklarının arasında yine bişey demedi halbuki kızımda 3 ay 10 günlükken sölemişti kız diye şimdi buda göstermiyor herkez kız olabilir demeye başladı ama hayırlısı ben kız çocuklarını daha çok severim birde kızımda kız istiyor bakalım hayırlısı rabbim ne derse o olucak alla inşallah seninde gönlüne göre verir
benimde eşim kız olmasını istiyo ama bende değişiklik stiyorum erkek çocuklarını seviyorum seninde 2.. imiş belirtilerin nelerdi herkes bana erkeğe benziyo diyolar ama kız biraz burnum buyudu internette erkek çocuğu diyolar ilk zaman çok acıktım ve 6 kilo aldım 2 aylıkken canım ekşi elma ve turşu istedi kızımla bunun hamileliği çok farklı oldu
Kizlar bisi sorcam
Benim pitisim aciyor bazen.yani alt tarafi degil ust tarafi.sanki igne batiriyorlar.zonkluyor.gecen gun ayy diye bagirdim.sanci giriyod sanki.size de oluyor mu.disaridan ust kemigiiii
bende tatlıdan nefret ediyordum ki hala çok hoşlanmıyorum. hatta ilk başlarda kivi ekşi elma ve acıbiber turşusunu çok yedim herkes kızın olur tatlı yemiyordun dedi hiç kiloda almamıştım karnıma bakıyolardı kız bu kesin diye ama doktor erkek dedi etrafımdakiler şok oldu :) umarım istediğin gibi olur
yaaa benim canım acayip kahve istiyor bu aralar nescafe hemde içsem zararı olurmu ki yaaa
benimde eşim kız olmasını istiyo ama bende değişiklik stiyorum erkek çocuklarını seviyorum seninde 2.. imiş belirtilerin nelerdi herkes bana erkeğe benziyo diyolar ama kız biraz burnum buyudu internette erkek çocuğu diyolar ilk zaman çok acıktım ve 6 kilo aldım 2 aylıkken canım ekşi elma ve turşu istedi kızımla bunun hamileliği çok farklı oldu bide çok hareketli 12 haftalıkken usg de acayip hareketliydi dr da söyledi ve ozamanlar ben iğne batması gibi hissediyodum kıpırdadığında
günaydın kızlar,
dua listesindeki yanlış saymadıysam,kendim de dahil 43 arkadaşımızın duasını okudum.Esnemekten bir hal oldum.Allah kabul etsin inşallah..
ilk zamnlar çok tiksindim ama şimdi canım sert nescafe istiyor,günde 1 çay bardağı içiyorum 1 haftadır,yetiyor.
bangbang canım duanı okudum allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
yaaa benim canım acayip kahve istiyor bu aralar nescafe hemde içsem zararı olurmu ki yaaa
günaydın kızlar,
dua listesindeki yanlış saymadıysam,kendim de dahil 43 arkadaşımızın duasını okudum.Esnemekten bir hal oldum.Allah kabul etsin inşallah..
ilk zamnlar çok tiksindim ama şimdi canım sert nescafe istiyor,günde 1 çay bardağı içiyorum 1 haftadır,yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?