- 5 Ağustos 2012
- 1.321
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canı mmBiz geldik 1 hafta aradan sonra güzel bir trakya tatili yaptık
Ama gitmeden önce biraz boğaz ağrım vardı öksürüklü bir tatil oldu.
Bugün hemen doktora gittik şurup ve sprey verdi.Umarım daha kötü
olmadan düzelirim.Bu arada bebişimin ilk tekmesini hissettim çok
garip bir duyguSayfamız kapanmış çok üzüldüm.Umarım
burda devam ederiz huzurlu bir şekilde...Sizleri çok ama çok özledik teyzoşları.
temmuz anneleri iyi geceler herkese, ben en son doktora 4lü teste gittim.bir sonraki aya detaylı ulturason mu yapılıcak şimdi bilgisi olan var mı?birde ben doktorumla daha hiç doğum tarihi falan konuşmadım sormam gerekir mi artık?
temmuz anneleri iyi geceler herkese, ben en son doktora 4lü teste gittim.bir sonraki aya detaylı ulturason mu yapılıcak şimdi bilgisi olan var mı?birde ben doktorumla daha hiç doğum tarihi falan konuşmadım sormam gerekir mi artık?
Arkadaslar size bisey soracam aranızda doktoru magnorm veren ve kullanan oldu mu
gecen hafta boyunca hergüne yemekli ziyafetli misafirlerim vardı sabahtan aksama 7 8 kişilik en az..hergüne hergüne ..felaket yoruldum..haftasonu da yatili sehirdisindan misafirim vardı..
oyle cok yorulmuştum ki inanılmaz kasilma ve dogum sancısı gibi seyler çekince doktorum verdi..ictim bı kez..siz de hic kullanan oldu mü acaba...
neyse tum dunyayı evde ağırladıktan sonra bu hafta sadece carsamba bı brunch grubum var..yorulursana yorulucam..oğlumun oyun arkadaslar filan..
gecen hafta hiccc giremedim İnternet'e..kendimi mutfağa adamıştım resmen ..neyse simdi burdayiiiiimmmm
Kuzu kuzu canlaaaaaarrrrr
ben sık giremiyorum ufak yakisiklim yüzünden..
onunla oynamakta geçiyor günlerim..
beni yeniden listeye ekler misin canim..yeni liste de yokum.
izmir
son aDet tarihi 14 ekim
2. Gebelik ilk yavrum erkek
bu bucuruk un cinsiyeti belli degil..
baskaaaa ne söyleniyordu ki....
Eklersensvinirim tatlimmm
Günaydın kızlar nasılsınız ben :2::2::2::2::2: :2::2:grip oluyorum sanırım gece burnum tıkalıydı hep sabah kalktım gene aynı sonra akmaya başladı burnum ve sesim felan değişti halsizlikte var olmamak için o kadar uğraştım inş olmam grip :2::2::2::2::2::2: sizler nasılsınız bakalım
Bangbang : Canım duanı okudum allah kabul etsin inş....
cinsiyette yanılma yasayan varmı biir kızım var 17 haftalık hamileyim dr bunada % 90 kız dedi bidahaki ay netlestiririz dedi
Kızlar bisiklet kullanabiliyor muyuz acaba? Bilginiz var mı? Yürüyüş yapamıyorum evde spor aleti bisiklet var onu kullanayım bari...
kuzum allah yardımcın olsun. tüm hamile çalışanların işi zor gerçekten. size dua ediyorum hep rabbim güç kuvvet versin hepinize
aramadılarsa sız gıdın kıslarr mutlaka olmanız gerekıyor dedım cıvı fılan ayagıma batacaından dıll fılan dıye bee hava ve toprakdan da olsa alırmısızzzz öle olması daha kotu sız gıdın soleyın ebe nızee derım ben
sagol cnm bılgılerınn ıcınnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaslar size bisey soracam aranızda doktoru magnorm veren ve kullanan oldu mu
gecen hafta boyunca hergüne yemekli ziyafetli misafirlerim vardı sabahtan aksama 7 8 kişilik en az..hergüne hergüne ..felaket yoruldum..haftasonu da yatili sehirdisindan misafirim vardı..
oyle cok yorulmuştum ki inanılmaz kasilma ve dogum sancısı gibi seyler çekince doktorum verdi..ictim bı kez..siz de hic kullanan oldu mü acaba...
neyse tum dunyayı evde ağırladıktan sonra bu hafta sadece carsamba bı brunch grubum var..yorulursana yorulucam..oğlumun oyun arkadaslar filan..
gecen hafta hiccc giremedim İnternet'e..kendimi mutfağa adamıştım resmen ..neyse simdi burdayiiiiimmmm
kızlar bir hafta kadar oldu bebeğimin hareketlerini hissedeli. çok mutluyum sizlerin bebeği ne alemde...
günaydın kızlar
bangbang cim duanı okudum
Allah kabul etsin inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız ben :2::2::2::2::2: :2::2:grip oluyorum sanırım gece burnum tıkalıydı hep sabah kalktım gene aynı sonra akmaya başladı burnum ve sesim felan değişti halsizlikte var olmamak için o kadar uğraştım inş olmam grip :2::2::2::2::2::2: sizler nasılsınız bakalım
Bangbang : Canım duanı okudum allah kabul etsin inş....
Ben Anadolu yakasında , Çekmeköyde oturuyorum. Pendik'te Fatih Üniversitesi , Sema Araştırma ve Uygulama hastanesine gidiyorum , ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle Hİsar Hospitale geçiş yaparım.
günaydın canım
aman dikkat et bol bol c vitanmini tüket
kivi ye bol bol
bide portakal suyu sıkabiliyorsan sık
ilaç içemiyoruz kaynak bunlarda
valla ablamın var 6.aya kadar hep kız dendı
7.ayda erkek oldugunu soledı