Şekerler, bende Hazuzlu Han'ın methini duyunca merak ettim ve Cumartesi günü eşimle gittim.
Arabayla gitmeyip taksiyle gitmenizi öneririm çünkü Cumartesi bütün otoparklar doluydu sarayburnunda ancak yer bulabildik
Eminönü yine ve acayip kalabalıktı , Havuzlu ayrıca kalabalıktı mümkünse haftaiçi öğleden önce gitmeye çalışın..
İnsanların birbirine saygısı kalmamış o kadar kalabalık ki siz sorunuzu bitirmeden bir başkası satıcıya soru soruyor
Fiyatlara gelince skala geniş ucuzdan pahalıya kadar çok çeşit var. En uygun hastane çıkışları 10'lu setler 40TL ye alınabilir.
Ama bilindik bir marka olsun kalitesinden şüphe etmeyelim derseniz mağaza fiyatları ile aynı neredeyse .. 80-90TL pazarlıkla %10-15 düşüyorlar.
3 tane 10TL ye badi ve patikli tulum da var ama paketli yumuşacık badileri görünce (5li paket 40TL idi) diğerleri gözüme sevimli gelmediler..
battaniyelerde ortlalama kalitede %100 pamuklu , yada pazen 15-30TL arası ben 25 TL verip aldım :)
daha önce MotherCare'den paketli 5 li badileri 50TL ye almıştım . Her ayın yarısı etiketin yarısı kampanyası var :))
Ayrıca internet sitelerinde hastane çıkışları ortalama indirimde 50-60TL arası
yine internet mağazasından Aziz Bebenin tulunlarını almıştım ortalama 18-20TL idi :)) Havuzluda 24-30TL arasında satılıyor ..
o eziyeti çekmeye değmez gibi geldi bana tabi bu benim düşüncem.
sevgiler..