- 30 Mayıs 2012
- 88
- 0
canım ben 58 kilo ile hamile kaldım 60 kiloyum şu an çok fazla iştahım açılmadı bide akşamları çok yemiyorum 7 de akşam yemeği ekmeksiz 9 gibi meyve o kadar çalışırkende kahvaltıyı az yapabiliyorum öğle yemeğini ama iyi yiyorum.Yemeğe bağlı bişiy fazla yersek alıyoruz.mesela bugün kahvaltıda çeyrek peynirli tost yedim 1 litre şimdiye kadar suyumu içtim öğle yemeği yarım kase makarna ayıptır sölemesi 2 tane biber dolması biraz yoğurt mesela akşama kadar 1 elma yerim ama bu arada bol su belki 4 gibi bisküvi genelde rutin bu ama senin elinde olan bişeyde diil iştahım çok fazla açık olsa bende yerim...sıkma canını sağlık olsun yeterki kiloda neymişş
Herkese merhaba,
Benim ikinci gebeliğim, 20. haftamdayım 1 kg aldım. İlk gebeliğimde de böyle oldu toplam 11 kg aldım oğlum 4600gr doğdu hastaneden eve geldiğimde 1,5 kg falam vardı o da gitti zaten.
Ben de Elifsche gibi iş yerinde kahvaltı yapıyorum bazen evden getiriyorum öğlen düzenli az ekmek akşam ekmeksiz az bol salata sonra meyve yatarken süt. Ama şunu söleyeyim alınan kilolara takılmayın sağlıklı beslenin yeter kilo da alsanız sağlıklı alırsanız vermesi de kolay ve çabuk oluyor.
Bebek alışverişine gelince tecrube ettiğim için söylüyorum,İnsan herşeyden almak istiyor heyecandan.Biz neler aldık neler oda takımı bir kere yatsa canım yanmaz sadece komodin işe yaradı sonra verdim birine.Giyim konusunda çok kullanacaklarınızı söyleyeyim kesinlikle çıt çıtlı badyler, tek altlar yün ve penye bolca yelek, patik ve sonra önlük:) boşyere şimdiden alıp para harcamayın ihtiyaç olduğunda alın inanın pişman olmayacaksınız.
Ben geçen hafta perşembe amniyosentez yaptırdım sonucunu bekliyorum.İnanın içimden daha bişi almak gelmiyor.Daha cinsiyetini bile öğrenmedim inşallah herşey sağlıcakla belli olur da ben de başlarım:dualarınızı bekliyorum