Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar öğretmen olanlar nöbetten düşmek için ne yaptınız? 24 haftaya girince mi doldurunca mı rapor alacağız? nasıl bir dilkeçe yazılacak?
ayyy kuzucummm çok tatlıymış maşallahhh
nasılda kocaman olmuşş
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canımm
annesi izin verirse bebişin fotosunuda getir bize olur mu
hadi bakalım hayırlısı inşallah beğenirsin doktorunu
aramıza hoşgeldiinnn.
şuanda nasılsın bebişinde iyidir inşallah
eşimle telefonda konuşuyo kızlarım ne yapıo dio benimkide. doğum 21 gibi benim 15 gün önceden gelirim ben diyor. annemde kaynanada ıspartada o gelirse anneme gelme derim doğunca gelir artık. ne kadar kalır bilmiyorum. dediğin gibi allah yardımcımız olsun.Vallahi aynen öyle canım kayınvalidem şimdiden kızım diyor torunum değil sinir oldum o benim kızım sonuçta onun degil bir gün çok fena kırıcam ya hadi hayırlısı birde doğum ramazana denk geliyor 7 temmuz ramazanda bayramda burda birde oruç tutmaz şeker hastası biz benim memleketimde yaşıyoruz annemle benim evimin arasında 10dk mesafe var birde yalancı kaynanam sorma napacam bilmiyorum valla 1 ay annemide benide çileden çıkaracak biliyorum allahım yardımcımız olsun
meraba arkadaşlar benim doğumumda 4 temmuz eğer daha önce gelmezse ben aranıza biraz geç katıldım çünkü hamilelikle ilgili bazı problemlerim vardı bu yüzden başka bir topikte yazışıyordum ama şimdi bende aranıza katılmak ve hamileliğimi normal bir şekilde yaşamak istedim eğer kabul ederseniz
maşallaahhh... çok tatlı...kızlar çok şükür ultrason iyi çıktı bebişte bende iyiz
işte resimleri hele bir resminde facebook ta sizi beğeniyorum işareti yapmış
Eki Görüntüle 651061 Eki Görüntüle 651062
bebem teyzelerini minnoşlarını beğendi
zeynep güzel benceMERHABA ÇOKTANDIR GİREMEDİM DERS PROGRAMIM DEĞİŞTİ ÇOOOK YORULUYORUM EVE GELİNCE ÖNCE OĞLUMLA İLGİLENİP SONRA YATIYORUM HEMEN. KIZLARA İSİMLERE BAKILMIŞ BENİM DE KIZIM OLACAK AMA HALA İSİM BEĞENEMEDİM 3 TANE AKLIMDA OYLAMAYA SUNSAM;
Tuğsem; baştacı
Zeynep; değerli olan herşey, mücevher ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) kızının adı
Aysima; ay yüzlü
Hangisi kızlar sizce?
MERHABA ÇOKTANDIR GİREMEDİM DERS PROGRAMIM DEĞİŞTİ ÇOOOK YORULUYORUM EVE GELİNCE ÖNCE OĞLUMLA İLGİLENİP SONRA YATIYORUM HEMEN. KIZLARA İSİMLERE BAKILMIŞ BENİM DE KIZIM OLACAK AMA HALA İSİM BEĞENEMEDİM 3 TANE AKLIMDA OYLAMAYA SUNSAM;
Tuğsem; baştacı
Zeynep; değerli olan herşey, mücevher ve Peygamber Efendimizin (S.A.V) kızının adı
Aysima; ay yüzlü
Hangisi kızlar sizce?
ya arkadaşlar ben dün akşamdan beri hissetmiyorum bebişimi tekmelemiyo acaba normalmidir çikolatada yedim ama tekmelemiyo bir haftadırda baya hissediyodum sizde oluyomu
normal canım.ben de çok hissediyorum.önceki hamileliğimde de sürekli hissettiğimden bazen 1 gün hissetmediğim olurdu çok korkardım birşey mi oldu diye.sonra bir bakıyorsun yine başlıyor.şimdi de olsa korkmam artık.ya arkadaşlar ben dün akşamdan beri hissetmiyorum bebişimi tekmelemiyo acaba normalmidir çikolatada yedim ama tekmelemiyo bir haftadırda baya hissediyodum sizde oluyomu
valla ben de öğretmenim yanacak izinler.benim hamilelik planlı olmayıp süpriz olunca izin sorunum oldu işte.neyseki 6 aya çıkıyor da biraz yapıcaz yine izin.yaz tatilini aynı çalıştığı günler gibi hesaplayacak.Ogretmen arkadasim dogum yaza geliyo bizim izinler nasil olucak birazi yaz tatiline geldigi icin yanicakmi ne zaman izine baslicaz ben pek bilmiyorum
Ayy supeerrrr bende istiyoommm.nerden aldin ne kadara aldin canimm
Canim pladtik derken siniflandirma yapmak icin soyledim.yoksa kanserojen madde icermeyen urunlerden arastirarak alacagim.plips avent var mesela.biberonu sulugu da cam alacagim zaten...
Evet o da olabilir bi tane yeni dogan alirim hastane icin.gerisini para olarak depolarim.sagol canimm
Vallahi aynen öyle canım kayınvalidem şimdiden kızım diyor torunum değil sinir oldum o benim kızım sonuçta onun degil bir gün çok fena kırıcam ya hadi hayırlısı birde doğum ramazana denk geliyor 7 temmuz ramazanda bayramda burda birde oruç tutmaz şeker hastası biz benim memleketimde yaşıyoruz annemle benim evimin arasında 10dk mesafe var birde yalancı kaynanam sorma napacam bilmiyorum valla 1 ay annemide benide çileden çıkaracak biliyorum allahım yardımcımız olsun
pekı neden olurmus nasıl gecermıs cnm yaa sbh bastırcagımm bendede varsa onlemımı alayımm
sagolasın cnm ınsl hayurlı anne baba lar oluruzz hayurlı evlatlar dunyaya getırmek nasıp olur ınsll normal dogum ılee
benim üçlü testimriskli çıktı dawn sendromu riskimiz var yani
kızlar bakın bugün başıma ne geldi....
"Neee kiz miii hayiiiirr ,erkek olcak! iyi bakin ", ve yeniden bakildi evet erkekmisss:)) ohh "peki simdi eminmisiniz?" "evet erkek bebek"
Hoşgeldiniz aramıza.
Maşallah Allah nazarlardan korusun.Çok tatlı görünüyorlar. Benim kızlar hep sırtını dönüyorlar, ancak 2-3 saniye yüzlerini gösteriyorlar. Nazlı güzel kızlarım benim, anneniz kurban olur size.
Hamile kaldığımda 52 kiloydum. Bulantılardan dolayı 48'e düştüm. Şimdide 54 kiloyum.Boy 1.60. Ama giderek artacağım biliyorum ve hiç umrumda değil.
Kızlar gün boyu bebeklerinizin hareketlerini hissetmediğiniz oluyor mu? Ben bugün akşama kadar hissedemedim, sanırım yorgunluktan oluyor.
kızlar çok şükür ultrason iyi çıktı bebişte bende iyiz
MERHABA ÇOKTANDIR GİREMEDİM DERS PROGRAMIM DEĞİŞTİ ÇOOOK YORULUYORUM EVE GELİNCE ÖNCE OĞLUMLA İLGİLENİP SONRA YATIYORUM HEMEN. KIZLARA İSİMLERE BAKILMIŞ BENİM DE KIZIM OLACAK AMA HALA İSİM BEĞENEMEDİM 3 TANE AKLIMDA OYLAMAYA SUNSAM;
Tuğsem; baştacı
Aysima; ay yüzlü
Hangisi kızlar sizce?
ya arkadaşlar ben dün akşamdan beri hissetmiyorum bebişimi tekmelemiyo acaba normalmidir çikolatada yedim ama tekmelemiyo bir haftadırda baya hissediyodum sizde oluyomu
Gunaydin kizlar
Dunya kadinlar gununuz mubarek olsuunnn
eşimle telefonda konuşuyo kızlarım ne yapıo dio benimkide. doğum 21 gibi benim 15 gün önceden gelirim ben diyor. annemde kaynanada ıspartada o gelirse anneme gelme derim doğunca gelir artık. ne kadar kalır bilmiyorum. dediğin gibi allah yardımcımız olsun.
a anladım, evet onlardan varmış ama ben yine de sırf bebek için bir tabağa o kadar para vermekttense evdekileri kullanmayı düşündüm, kaşık olarak belki ilk zamanlar bir mama kaşığı ya da tahta kaşık kullansam mı diye düşünüyorum ama tahta kaşık da bakteriyi çabuk emiyor pek mantıklı değil herhalde,
ben de pek sevmem bizim kv yi ama bizimki de oğluşum diye seviyor ama herşeyine alınmama rağmen öyle demesibe hiç alınmadım, neticesinde ne derse desin bebişimiz doğunca bize anne onlara babaanne diyecek, en azından yabancılamadığını sahiplendiğini düşünüyorum, mesela torunum dese ben daha çok alınırdım uzaktan uzaktan seviyor diye, bir keresinde bana gelin gelin demişti de ben de efendim ....hanım demiştim, hı canciğer olduğumuzdan değil ama yalan da olsa hitap kelimesi önemli bence, sen takma kafna bizim de kv ile evler 2 dklık yürüme mesafesi krşı sokaktalar ben de aynı kaygıları yaşıyroum ama allah yardım edecek inş bize
canım ilk ve en önemli maddesi tuz diye biliyorum, çünkü dr bastırdı ve akabinde tuzu yasaklamadık mı sana dedi, sonrasında stres tansiyon ve az su içmek olabilir ki benim içtiğim su min. 2 lt her gün
canım o riski çoğu kişise görüyorlar neredeyse ve allahın hikmeti çoğunluğu da sapasağlam çıkıyor, bununla ilgili o kadar gerçek hikaye var ki tanıdıklarımdan, istersen başka bir doktora git, kaldı ki o tstte sadece down riskini göryorlar allah korusun ama görülüp tahmin edilemeyen o kadar çok hastalık var ki bilinmez, allah hepimize sağlıklı, akıllı hayırlı evlat nasip etsin üzme canını
çok şakacıymış sizin dr :))
ya ben de bazen çok az hiçe yakın hissediyorum, ve endişeleniyorum, belki küçük olduklarındandır daha diye de avutuyorum kendimi
ay biz de çok çok beğeniriz güzel bebişi... senin kız maaşallah artist olacak poz vermeyi seviyor, kız milleti işte nerede ayna kamera hemen havaya giriyor kokoşlar ppp
canım bazılarına demode gelebilri ama ben zeynep isminin tonlamasını çok severim, hele içinde zeynep geçen türküler çok etkiler beni, anlamı da çok güzelmiş, o olmazsa tuğsemin de anlamı çok güzelmiş
belki dönmüştür diğer tarafa o yüzden hissetmiyorsundur bence korkma biraz daha çikolata ye bir de dinlen otur, ben yorgunken bizimki de oynamıyor gibi geliyor
amin canım, senin de :)
ARKADAŞLAR SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM
Ben bir derhanede yabancı dil öğretmenliği yapıyorum ve sigortasız çalışıyorum. 26 temmuz muhtemel doğum tarihi ama bir terslik olmazsa temmuzun 12 si gibi sezeryanla doğum planlanıyor Allahın izniyle.Sorum şöyle ben doğumdan önce sigorta başlatmak istiyorum gerekirse primlerimi ödeyeceğim doğum haklarından faydalanmak için sigortamın ne zaman başlaması gerekiyor, ve biliyorsanız analık primi falan ne kadar ödeniyor.Bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkürlerrrrr
kızlar çok şükür ultrason iyi çıktı bebişte bende iyiz
normal canım.ben de çok hissediyorum.önceki hamileliğimde de sürekli hissettiğimden bazen 1 gün hissetmediğim olurdu çok korkardım birşey mi oldu diye.sonra bir bakıyorsun yine başlıyor.şimdi de olsa korkmam artık.
valla ben de öğretmenim yanacak izinler.benim hamilelik planlı olmayıp süpriz olunca izin sorunum oldu işte.neyseki 6 aya çıkıyor da biraz yapıcaz yine izin.yaz tatilini aynı çalıştığı günler gibi hesaplayacak.
Öyle canım da sevmiyorum kadına sevemedim gitti 5 senelik evliyim hala ısınamadım yaww çok itici geliyor herşeyi her lafı sinir bozucu oluyor işte naparsın allahım sabır versin ne diyim:44::44: