Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
admenimm oğluşun tamm bir çikolataaa yerimki ben o kara gözlü çikolatayııııBuda bizden bayramda çekindik
Canım benım bıldgm herkes '2013 anneleri' gurubunda. Senın dedgn baska sanırm. Yada ıkısı bırdn var ?
evt cnm bizim grbun adı 2013 anneleri diye geçiyor :))
canlar grubun ism 2013 anneleri.
canım mesaj attım sana.kizlar 2013anneleri:) bu sekilde yazan var bu mu? sonunda gulucuk var? raginda da sormus gerci. uye sayisi 442 gorunuyor da tereddut ettim ne ara 442 oldu diye :-D
Buda bizden bayramda çekindik
Gerçekte n canım zaman su gibi geçiyo.ha doğdu ha doğacak derken şimdi bize gülücükler atıyorlar. Allah'a şükürler olsun. Buarada yarın benim SAT günüm 22 Ekim'de mucizemi Allah bana nasip etmiş iyide etmiş :))Maşallah bebislere yaa gözümüzün önünde büyüyüp gidiyorlar bazen bakıyorum ne zaman hamile kaldım ne zaman doğurdum anlamıyorum dün gibi oysa 1senedir bizimle bu dünya tatlıları zaman çok çabuk geçiyor
Saol teyzesi bende bitteri çok severim oyüzden her dakika yiyorum bitaraflarındanayy allahım yaa bitter buuuu en sevdiğimdeeenn
maşallah süphanallah
Buda bizden bayramda çekindik
Saol bitanem evet koca adam oldu maşallah erkeğim benim :)adam olmuş bu :)) cok tatli masallahhh kuzumm
ayyyy bilmiyorum kiiii
4 aylık erken değilmi yavf
alt taraf beyaz gibi sankim ...
caljel sürüyodu yengem damaklarına ama bu calpol u tavsiye etmiyolar ya, jelinide şimdi kullanmaya tereddüt ederimerken değil canım bu aylarda sıkıntılar baslarmıs 6. ayı bulurmuş çıkması sağlık ocağında 2 aylık bebek geldı altı bembeyaz ve 10 gundur anneyı emmıyormus sütünü kasıkla verıyormus anne oyle ıcıyormus ebe bır ılac tavsıye ettı ağrısını hafıfletırmıs bır sor ıstersen doktoruna
ınsl bıosede azyter dıye 6 tup daMLA VERDII 2 OGUNN canım ınsl gecer ya bırde masajjjevet canım gifrer bizimkinin markası içindede yazıyor göz ve burun için diye ama göz içine damlatmadım ben temiz gazlı beze döktüm sildim gözünü günde 3 kez geçti çok şükür
oh cok sukru cnm hepımızınkıde ınslllOy maşallah tosuna çok tatlı olmuş annesi. Saol canım iyiyiz biz inşallah sizde iyisinizdir. Geçmiş bayramında mübarek olsun canım.
Valla suzancım tatilimiz çok güzel geçti Allah'a şükür oğluşumla güzel günler geçirdik hasta etmeden geldik. Hiçbir zorlukta çıkartmadı uslu uslu gittik gezdik geldik.
bende ıstyrmm ama facem yok alperenın adı ıle alırsam gelırım aranısa yoksam esım karsı face de takılmamaaaatemmuz 2013 anneleri ve minikleri:)
canım grubun ismi bu
cumlemızınkıne ınsl cnmmaşallahhhh
maasallah sızse cnmözendimm bende bir resim koyayım dedim oğluşumla ben bayramda annemelere giderkenn Eki Görüntüle 834664
wuu supersınız esmer aıle sızıııaBuda bizden bayramda çekindik
Yaa kızlar dün gece oğlum 2saatte bir uyandı ve emdi 5er dakika sonrada uyudu. Bügünde hep huzursuzdu ve uyumadı doğru dürüst acaba doymuyomu diye sağdım iki göğsümü ama hiç süt gelmedi bi 20 dk uğraştım ama yok gelmiyo acaba makinamı çekmiyo yoksa gerçekten sütümmü yok çok canım sıkıldı. Elimle sıkınca süt geliyo ama sağdım süt falan yok niye acaba yaaa?
kızlar çapaklanmamız var acil yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum