2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
İbrahim saracoğlu diyor ki anne sütü için 9 adet kuru inciri ortadan bölün. iki su bardağı suda kaynatın on beş dakika. Gün içinde tüketin. Bir de beyaz üzüm diyor.
anne sütünü arttırmaktı en önemli şey hep söylüyorum bişeyler yiyip içmekten önce dinlenebilmek ve mutlu olabilmek çookk önemli. stresli olunca yorgun olunca süt gerçtek azalıyor.

bu arada pinu cumm emzirmeyle ilgili paylaştıkların çok güzeldi. yazmayı unutmuşum. kafama takılan pek çok sorunun cevabı içindeydi. çok rahatlattı beni
ben sütümün oğluşuma yettiğine inanıyorum. İnşallah en az 1 yaşına kadarda emzirmeye devam ederim.
oğlumu emzirmek emerken onun mutluluğu bana bakan gözleri beni çok rahatlatıyor.
bunları yazarken yine işe başlayacağım gün aklıma geldi düşünmek istemiyorum ama her geçen gün yaklaştırıyor. oğlumu kendim büyütebilmeyi çoookk isterdim. eğer kirada olmasaydık kesin işi bırakırdım. ama oğlumun iyi bir yerde büyüyüp iyi okullara gidebilmesi için çalışmalıyım. yine duygusal bir günümdeyim kapalı havadan kaynaklanıyor sanırım

üşütmede kendini sonra gaz olur mazallah
ayağımdan çorabım ve ev terliklerim hiiç eksik olmuyor
kızlar valla ben kışlıkları çıkardım şuan odada ufo son seviyede yanıyor ve ben swit üstüne hırka ayağa çorap terlikle duruyorum çok üşüyom yaa
ufo olmasaydı bizde donardık
şuan büyük almak gelişimleri hızlı olduğu için en doğrusu. çünkü bedenlerine tam oturan hatta birazcık küçük gelen kıyafetler bebişlerin gelişimlerini olumsuz etkiliyor. 2 yaşından sonra çocukluk dönemlerinde bu alışkanlığımızdan vazgeçeriz diye düşünüyorum. o zaman alırız üstlerine tam olan kıyafetleri. şimdi biraz büyük giymeleri lazım
haftasonu forumda takılırız canım bizde bende pek gezmelere gidemiyorum. evdeyim daha çok.

Bayramlar beni de heyecanlandırırdı ama bu sefer değil,,bi yere gidemiyces bu bayram,,oğluş öncelikli,,zaten gelen de olmaz bize,,9 gün kös kös otururuz evde,,eray uyudu,eray uyandı, eray agu dedi,,eray kahkaha attı,,eray bırt yaptı...

Kızlar havalar ısıncak tekrar haftaya, öle hemen kışlıkları çıkartmayın benden söylemesi

Kuzum daha çok heyecanlandırmalı bu bayrammm. artık oğluşlarımız gülüyor konuşuyorlar (aauuu şeklinde )
Bu arada oğluşunu ne zamandır göremiyoruz son hali nasıl oldu. Büyüdümü annesi bir göster yahuu

Kızlar geçen gün gösterdiğim bluzların ikisinide aldım
Ama aldıktan sonra farkettiğim bişey oldu 12 sinden sonra kargoya verilcekmiş bayramda giyemiycem yani. Bende hamişken eşimin kuzeninin hediye ettiği bir bluz vardı onu giyicem bayramda. altınada daarrr paça bir kot alabilirsem şaaahane olur kot pantolon giymeyi çok özledim ben yaa. koyu renk dar paça bir kot almak istiyorum hem de Mavi den. Kot pantolonda nedense takıntım var illa ordan alıcam. başka yerde denediklerimi beğenmiyorum
oğluşumda büyüsün onada güzel kotlar gömlekler yakalı tişörtler giydiricemmm. babası gibi yakışıklı olsun oda en çokta ikisini bir örnek giydirip gezme hayalim var. bir dahaki kurban bayramında bu hayalimi gerçekleştiricem inşallah

O açıdan evet tabi heyecanlı teyzesi:):) tamam koyucam en yakın zamanda sıpamın resmini:)

Selam kızlar,
Nerdeyse 60 sayfa geçmiş okudum ne zamandır girmemiyordum çünkü;
Geçen gün kızım ateşledi.kv ile yemeğe davetliydik gittik yedik oturduk sohbet muhabbet 10 gibi kızım gece uykusuna yattı kv ayağında salladı herşeyi yolunda pusetine koyduk eve geldik güzelecek uyuyor bebişim.12 gibi kıpırdamaya başladı aldım emzirmek için elleri yanıyor eşime seslendim çok sıcak bu kız elleri yaktı vücudumu dedim ölçelim ateşini dedim ve ne göreyim 38,5 derece.
Beni aldı bir panik elim ayağım titremeye başladı.hemen çıkardık üstündekileri ıslak bez falan koyduk bindik arabaya gittik acile o arada bi çay kaşığı calpol vermiştim tekrar ölçtüm 37,9 du.kv haber verdik oda geldi saat 4 e kadar hastanedeydik kan aldılar vücudunda mikrop varmı diye baktılar idrar kültürü içi idrar aldılar baya kapsamlı kontro ettiler gittiğimizde zaten 36,7 lere düşmüştü ateşi.ve sonuçlarda temiz çıktı biz geldik kv ye yattık 2 saat uymuşum uyandım emzirmek için yine sıcak ölçtüm 38,2 yine bende telaş yine hastaneye ölçtükleyinde 37,6 falandı dediler burda durmayın her türlü hasta geliyor polikliniğe görünün.
Neyse çok sıra vardı özelde bir doktordan randevu alıp gittik çok şükür bir daha ateş olmadı kapsamlı bir muayne oldu kızçem ilaç yazdı doktor tekrar olursa ateş diye bu arada kakası sümüksüydü onuda tahlile verdik neyseki odada bişi çıkmadı bir daha ateşde olmadı geçti gitti ama benimde ömrümden ömür gitti.

Kuzeyinde aşıdan sonra ateşi çıktı. 40 dereceyi buldu. 2 gün 6 saatte bir yarım fitille anca düştü ateşi.

benim de hayallerimden birisi bu hatta üçümüzün de aynı giyinmesi:))))

benim oğluş da 18 eylülde 4900 gr 60 cm di

çok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha ateşlenmez.
kv nin evinde mi ateşleniyor ya çok acayip. ordan bişey mi acaba rahatsız ediyorki?

doğum iznim ekim sonu bitiyor tutuşmaya başlasım ücretsiz izin alıcam muhtemelen ya da biraz annem biraz ablam bakıcam kv baştan bakmayacağını belli etti ee baktıran da yoktu zati :) ilk yıl bebişime ben bakıcam dediğimde sonradan bakıcıya çok zor alışıyormuş diyenler oldu ne dersiniz çalışan anneler.

Havalar buz oldu biz de kombiyi açtık oğluşuma deri patikler almıştım pazardan :) ama inanılmaz sıcak tutuyor biraz büyük gelsede.
Bu arada H&M de bebekler için güzel şeyer varmış oğluşuma 68 cm kot pantolon bir de siyah bi bere aldım pek bi yakıştı kuzuma babası "-ya bu bereyle büyük adamlara benzedi" desede çok yakışıklı oldu.

Emmeme sorunumuz devam ediyor çarpışa çarpışa emzirmeye devam diyorum..

Selam kizlar İstanbul aniden soguga teslim oldu :44:biz dogalgazi ufaktan acmaya basladik ayrica yatak odamda ve salonda ufo var acil durumlarda onunla isiniyoruz kizim bizimle ayni odada yatiyor...gun icinde uzerine citcitli atlet ve tulum tulumun icine kulotlu corap giydiriyorum aradada yelek giydiriyorum kulotlu corap tavsiyemdir gercekten sardigi icin sicak tutuyor erkek kiz demeyin giydirin..boy ve kilodan bahsedilmis boy 61 cm kilo 6200gr ama oyle cok abarti tombisligi yok ...kizimda benim gibi uzun boylu olacak diyorum babasina, guluyorcunku ben boy fukarasiyim minyonum...bizim kiz surekli ellerini emiyor resmen agzindan ciktigi an bir yeri acimis gibi agliyor uyku duzenide devamli degisiyor bir uyuyor bir uyumuyor ..oyalamak icin cabalarimdan bahsedeyim onunla konusuyorum bunun yani sira onun sevdigi muzikler esliginde oynuyorum beni izliyor onuda kucagima alip oynuyorum buda bana spor oluyor bir sitede okumustum kilo vermenin yollari arasinda yaziyordu kucuk cocugunuz varsa onu kolunuza alin ve gunde 20 dk muzik esliginde oynayinpuff ya su kalan 10 kiloyu vermeyi cok istiyorum simdi kizim uyumusken birseyler atistirayim kahvaltiyla duruyorum valla...optum hepinizi ve minnaklarinizi

biz 28 eylülde 2bacak 1 rota yaptirdik , kol asisini taze olsun ve hepsi agir gelir diye 22 ekimde yeni gelen asıdan yapacagini söledi dr , biz rota asisina 115 tl verdik. dr kendi almişti , gittiğimzide hazirdi.

ben patikli tulumlari cok seviyorum ama oglus sevmiyo hemen geriyo kendini ve tepine tepine cikariyo :) külotlu çorap çok ideal , ve cok sıcak tutuyo e-bebek'ten almiştim ben , ayrica patiklilerin patik kısımlari kestim ben uclarini kıvırıp ince diktim elimde , iç pijama gibi giydiriyorum onlarida.

benim iznim 8 ekimde bitiyor ben ocağa kadar ücretsiz izin alıcam canım. 6.ayına başlamış olucak oğlum. ek gıdaya başlayacağı için daha doğru bir zaman gibi geldi bana. ama oğluşumu çok özliycem çookkk

merhabalar gec geldım hemen cıkıcam mısafırım gelıekde haber verım dedımm
kalca muayenemıs cok sukur temıs cıktı
ayrıca
smear vermıstım oda temıssssss cok sukur

dr hamıslerın kullandıgı hap sordum hormon tahlılı yapınca veryrmus ayrıca uyması gerekmıs hormonların öle dedı bakalım ne zmn gıdersem yaptırmayaa

bu arada kayserı cok soguk ercıyese kar yagıyor ınce denn ve sehre vuruyor soguguuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…