anne sütünü arttırmaktı en önemli şey hep söylüyorum bişeyler yiyip içmekten önce dinlenebilmek ve mutlu olabilmek çookk önemli. stresli olunca yorgun olunca süt gerçtek azalıyor.İbrahim saracoğlu diyor ki anne sütü için 9 adet kuru inciri ortadan bölün. iki su bardağı suda kaynatın on beş dakika. Gün içinde tüketin. Bir de beyaz üzüm diyor.
ayağımdan çorabım ve ev terliklerim hiiç eksik olmuyorüşütmede kendini sonra gaz olur mazallah
ufo olmasaydı bizde donardıkkızlar valla ben kışlıkları çıkardım şuan odada ufo son seviyede yanıyor ve ben swit üstüne hırka ayağa çorap terlikle duruyorumçok üşüyom yaa
şuan büyük almak gelişimleri hızlı olduğu için en doğrusu. çünkü bedenlerine tam oturan hatta birazcık küçük gelen kıyafetler bebişlerin gelişimlerini olumsuz etkiliyor. 2 yaşından sonra çocukluk dönemlerinde bu alışkanlığımızdan vazgeçeriz diye düşünüyorum. o zaman alırız üstlerine tam olan kıyafetleri. şimdi biraz büyük giymeleri lazımaynen.. çok çabuk büyüyorlar ve maalesef en nefret ettiğim şeyi yapacağım artık büyük kıyafetler alıcam ne yazıkki.. bana da çocukken hep büyük alırlardı seneye de giyersin diye.. yav iyice anneme babama benzedim he, bütün anneler aynı demekki
haftasonu forumda takılırız canım bizdeben de çıtçıtlı üstüne kısa kollu bady altına patikliş penye en üste bi takım ve yün yelek bi de çorap şimdilik geçen hafta lcwden eşohman altı almışım 9 tl çok güzel içi pamuklu olanlardan üstüne de kalın buluzz 0 da 15di alt kadar kalın değildi ama olsun o altlardan tavsiye ederim. benim sıkıntım da artık gezmeye nasıl çıkcaz ya hafta sonunu iple çekerdim zira olduğum şehirde komşu dahil eve gelen giden ki,mse yok
Bnmde sat 15 ekim hatta hala satAnemmmm ekimde evlilik yildonumu olan baya var galiba :)) bnmde 16 ekim evlilik yildonumu; 15 ekimde sat :))))ahahahh
Kuzum daha çok heyecanlandırmalı bu bayrammm. artık oğluşlarımız gülüyor konuşuyorlar (aauuu şeklindeBayramlar beni de heyecanlandırırdı ama bu sefer değil,,bi yere gidemiyces bu bayram,,oğluş öncelikli,,zaten gelen de olmaz bize,,9 gün kös kös otururuz evde,,eray uyudu,eray uyandı, eray agu dedi,,eray kahkaha attı,,eray bırt yaptı...
Kızlar havalar ısıncak tekrar haftaya, öle hemen kışlıkları çıkartmayın benden söylemesi
Kuzum daha çok heyecanlandırmalı bu bayrammm. artık oğluşlarımız gülüyor konuşuyorlar (aauuu şeklinde)
Bu arada oğluşunu ne zamandır göremiyoruz son hali nasıl oldu. Büyüdümü annesi bir göster yahuu
27 eylülde oğlum 60 cm 5350 gr idi.Bebekleriniz boyu kaç cm ve kaç kilo?
Selam kızlar,
Nerdeyse 60 sayfa geçmiş okudum ne zamandır girmemiyordum çünkü;
Geçen gün kızım ateşledi.kv ile yemeğe davetliydik gittik yedik oturduk sohbet muhabbet 10 gibi kızım gece uykusuna yattı kv ayağında salladı herşeyi yolunda pusetine koyduk eve geldik güzelecek uyuyor bebişim.12 gibi kıpırdamaya başladı aldım emzirmek için elleri yanıyor eşime seslendim çok sıcak bu kız elleri yaktı vücudumu dedim ölçelim ateşini dedim ve ne göreyim 38,5 derece.
Beni aldı bir panik elim ayağım titremeye başladı.hemen çıkardık üstündekileri ıslak bez falan koyduk bindik arabaya gittik acile o arada bi çay kaşığı calpol vermiştim tekrar ölçtüm 37,9 du.kv haber verdik oda geldi saat 4 e kadar hastanedeydik kan aldılar vücudunda mikrop varmı diye baktılar idrar kültürü içi idrar aldılar baya kapsamlı kontro ettiler gittiğimizde zaten 36,7 lere düşmüştü ateşi.ve sonuçlarda temiz çıktı biz geldik kv ye yattık 2 saat uymuşum uyandım emzirmek için yine sıcak ölçtüm 38,2 yine bende telaş yine hastaneye ölçtükleyinde 37,6 falandı dediler burda durmayın her türlü hasta geliyor polikliniğe görünün.
Neyse çok sıra vardı özelde bir doktordan randevu alıp gittik çok şükür bir daha ateş olmadı kapsamlı bir muayne oldu kızçem ilaç yazdı doktor tekrar olursa ateş diye bu arada kakası sümüksüydü onuda tahlile verdik neyseki odada bişi çıkmadı bir daha ateşde olmadı geçti gitti ama benimde ömrümden ömür gitti.
oğluşumda büyüsün onada güzel kotlar gömlekler yakalı tişörtler giydiricemmm. babası gibi yakışıklı olsun odaen çokta ikisini bir örnek giydirip gezme hayalim var. bir dahaki kurban bayramında bu hayalimi gerçekleştiricem inşallah
çok geçmiş olsun canım. inşallah bir daha ateşlenmez.Selam kızlar,
Nerdeyse 60 sayfa geçmiş okudum ne zamandır girmemiyordum çünkü;
Geçen gün kızım ateşledi.kv ile yemeğe davetliydik gittik yedik oturduk sohbet muhabbet 10 gibi kızım gece uykusuna yattı kv ayağında salladı herşeyi yolunda pusetine koyduk eve geldik güzelecek uyuyor bebişim.12 gibi kıpırdamaya başladı aldım emzirmek için elleri yanıyor eşime seslendim çok sıcak bu kız elleri yaktı vücudumu dedim ölçelim ateşini dedim ve ne göreyim 38,5 derece.
Beni aldı bir panik elim ayağım titremeye başladı.hemen çıkardık üstündekileri ıslak bez falan koyduk bindik arabaya gittik acile o arada bi çay kaşığı calpol vermiştim tekrar ölçtüm 37,9 du.kv haber verdik oda geldi saat 4 e kadar hastanedeydik kan aldılar vücudunda mikrop varmı diye baktılar idrar kültürü içi idrar aldılar baya kapsamlı kontro ettiler gittiğimizde zaten 36,7 lere düşmüştü ateşi.ve sonuçlarda temiz çıktı biz geldik kv ye yattık 2 saat uymuşum uyandım emzirmek için yine sıcak ölçtüm 38,2 yine bende telaş yine hastaneye ölçtükleyinde 37,6 falandı dediler burda durmayın her türlü hasta geliyor polikliniğe görünün.
Neyse çok sıra vardı özelde bir doktordan randevu alıp gittik çok şükür bir daha ateş olmadı kapsamlı bir muayne oldu kızçem ilaç yazdı doktor tekrar olursa ateş diye bu arada kakası sümüksüydü onuda tahlile verdik neyseki odada bişi çıkmadı bir daha ateşde olmadı geçti gitti ama benimde ömrümden ömür gitti.
Arkadaşlar benim gibi birileri daha vardı.2 bacak aşısı olup kol aşısı olmayanlar.Eğer rota virüsü yaptıracaksanız ikisini aynı gün yaptırmamız gerekiyormuş yoksa iki aşı arasında 3 hafta olmalı dedi doktor bugun bana.Benimde haftaya perşembe.Çarşambadanda rota aşısı siparişi verdik eczaneye.143 tlmiş.Perşembe rota aşısını alıp gidicem sağlık ocağına.
canım bizim de kilotlu çorabımız yok.. olmadığı için de dün akşam mecburen ben de senin gibi alta patikli pantolon üste de tulum giydirdim dışarı çıkacağımız için. ama acayip kastı çocuğu çünkü alttaki patikli pantolon bol bişeydi.. bence tulumların eşofmanların altına kalın yün kilotlu çoraplar çok güzel olur hem de güzel durur oyzden kalın ince yünlü yünsüz ne kadar çeşit varsa alıcam
benim iznim 8 ekimde bitiyor ben ocağa kadar ücretsiz izin alıcam canım. 6.ayına başlamış olucak oğlum. ek gıdaya başlayacağı için daha doğru bir zaman gibi geldi bana. ama oğluşumu çok özliycem çookkkdoğum iznim ekim sonu bitiyor tutuşmaya başlasım ücretsiz izin alıcam muhtemelen ya da biraz annem biraz ablam bakıcam kv baştan bakmayacağını belli etti ee baktıran da yoktu zati :) ilk yıl bebişime ben bakıcam dediğimde sonradan bakıcıya çok zor alışıyormuş diyenler oldu ne dersiniz çalışan anneler.
Havalar buz oldu biz de kombiyi açtık oğluşuma deri patikler almıştım pazardan :) ama inanılmaz sıcak tutuyor biraz büyük gelsede.
Bu arada H&M de bebekler için güzel şeyer varmış oğluşuma 68 cm kot pantolon bir de siyah bi bere aldım pek bi yakıştı kuzuma babası "-ya bu bereyle büyük adamlara benzedi" desede çok yakışıklı oldu.
Emmeme sorunumuz devam ediyor çarpışa çarpışa emzirmeye devam diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?