• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Bu ne soğuk arkadaşlar ya.İzmir bile buz gibi oldu.Diğer illeri tahmin bile edemiyorum.Hazırlıksız yakalandık.Kendi kışlıklarımı indirmem gerek.Oğlumada ne giydireceğimi şaşırıyorum.Daha kışlık almamıştık :) Bu yıl kış sert geçecek herhalde.Siz neler giydiriyorsunuz?Kadife bir adet tulum almış ananesi onu giydirdim içinede uzun kollu body.Kaloriferde henüz yanmıyor tabi.ayaklarda patik.bende oyle üstüste giydim.Güneşin evimize girmesini bekliyoruz:):):)
Bursa da çook soğudu. elektrikli soba açıyorum ben gece bile açık çok soğuk oluyor gece ev. ben tulum giydiremiyorum oğluma. aldıklarımızın içi,nde kasılıyor gibi 62 cm almıştık. bir kere anca giydirebildim.eşofman takımı içine kısa kollu çıtçıtlı body atağında da corap öyle duruyır oğlum evde. sobada açık tabi :16:

kızlar oğlum sünnetten sonra iştahsız gibi ya normlde 1-2 saatte bi 10ar dk iki tarafı da emzirrdm ama şimdi 3-4 saatte anca alıyor vede tek göğsü 5-6 dk emip bırakıyor.
Düzen falan kalmadı zaten aç olsa emer dimi?
Son bi aydır da biberonu bıraktı dışarda çok zor oluyor.
Biberonu almadıgı için süt sağmayı da bıraktım içmiyor yazık döküyorum .
,
sünnet ettiren annişler sizinkilrde bi değişiklk oldu mu:26:
geçmiş olsun canım. bebişlere yapılan her müdahaleden sonra huy değiştiriyorlar.:31::31:inş tekrar düzene girmesi uzun sürmez oğluşununn

aynen kızlar ben de oğluşa ne giydirceğmi şaşırdım Allahtan bi tane kadife tulum almıştım onu giydirdim dün. yarın alışverişe çıkıcaz kalın bişiler almak lazım.. bi de kilotlu çorap bizim için kurtarıcı olacak sanırım bu kış bol bol kilotlu çorap alıcam.. erkeklere kilotlu çorap giydirilir mi yaa diye gülerdim önceden şimdi ne kadar mantıklı bişey olduğunu anladım :D
ben hiç kilotlo çorap giydirmedim almadımda :31::31: dışarı çıkıcaksak eğer eşofmanın içine patikli pantolon giydiriyorum üstünede çorap.üşümüyordur heralde.çünkü keyifli oluyor. üşüdüğü zaman belli oluyor

Bursa da çook soğudu. elektrikli soba açıyorum ben gece bile açık çok soğuk oluyor gece ev. ben tulum giydiremiyorum oğluma. aldıklarımızın içi,nde kasılıyor gibi 62 cm almıştık. bir kere anca giydirebildim.eşofman takımı içine kısa kollu çıtçıtlı body atağında da corap öyle duruyır oğlum evde. sobada açık tabi :16:

62 de bizimki de kasılıyor, 62-68 cm var 3-6 ay onlardan aldım o da azıcık büyük geldi ama 1 aya kadar tam olur onlar, büyük müyük şimdi giydiriom napim..Allahtan ne giydirdiğimin farkında değil :D bazen kendini aynada görünce gülüyor, e tabi giydirdiklerim komik geliyor çocuuğa :1::1::1:

bi de salonda konsolun üstünde eşimle ikimizin beraber çekindiğmiz bi foto var, sarılıp gülmüşüz fotoda.. bizimki o fotoyu her gördüğünde heycanlanıp gülüyor çok hoşuma gidiyo ya :))):16: durup durup o fotoya götürüyom çocuğu gülsün diye :D

Son düzenleme:
ben hiç kilotlo çorap giydirmedim almadımda :31::31: dışarı çıkıcaksak eğer eşofmanın içine patikli pantolon giydiriyorum üstünede çorap.üşümüyordur heralde.çünkü keyifli oluyor. üşüdüğü zaman belli oluyor

canım bizim de kilotlu çorabımız yok.. olmadığı için de dün akşam mecburen ben de senin gibi alta patikli pantolon üste de tulum giydirdim dışarı çıkacağımız için. ama acayip kastı çocuğu çünkü alttaki patikli pantolon bol bişeydi.. bence tulumların eşofmanların altına kalın yün kilotlu çoraplar çok güzel olur hem de güzel durur oyzden kalın ince yünlü yünsüz ne kadar çeşit varsa alıcam

Son düzenleme:
62 de bizimki de kasılıyor, 62-68 cm var 3-6 ay onlardan aldım o da azıcık büyük geldi ama 1 aya kadar tam olur onlar, büyük müyük şimdi giydiriom napim..Allahtan ne giydirdiğimin farkında değil :D bazen kendini aynada görünce gülüyor, e tabi giydirdiklerim komik geliyor çocuuğa :1::1::1:

bi de salonda konsolun üstünde eşimle ikimizin beraber çekindiğmiz bi foto var, sarılıp gülmüşüz fotoda.. bizimki o fotoyu her gördüğünde heycanlanıp gülüyor çok hoşuma gidiyo ya :))):16: durup durup o fotoya götürüyom çocuğu gülsün diye :D
canım seninki sizin fotonuza bakıp gülüyor benimkiyse duvardaki çiçek sticker larımla konuşuyor :9::9: ne zaman onları görse aauu yapmaya başlıyor. sanki bişeyler anlatıyor. bazende ağlıyor onlara bakarken neden anlamış değilim :31::31:

Bu ne soğuk arkadaşlar ya.İzmir bile buz gibi oldu.Diğer illeri tahmin bile edemiyorum.Hazırlıksız yakalandık.Kendi kışlıklarımı indirmem gerek.Oğlumada ne giydireceğimi şaşırıyorum.Daha kışlık almamıştık :) Bu yıl kış sert geçecek herhalde.Siz neler giydiriyorsunuz?Kadife bir adet tulum almış ananesi onu giydirdim içinede uzun kollu body.Kaloriferde henüz yanmıyor tabi.ayaklarda patik.bende oyle üstüste giydim.Güneşin evimize girmesini bekliyoruz:):):)

ben bugün kaloriferi açtım yanıyo çok soğudu burasıda pijama içine kısa kollu zıbın yelek 2 çift çorab kilotlu bende giydiriyorum arada tom ve jerryli kilotlu çorapları giyince tombikliği çıkıyo :D ben üşümüyorum yaw pişamalarımı giydim ayamada çorap tamam :1:

canım bizim de kilotlu çorabımız yok.. olmadığı için de dün akşam mecburen ben de senin gibi alta patikli pantolon üste de tulum giydirdim dışarı çıkacağımız için. ama acayip kastı çocuğu çünkü alttaki patikli pantolon bol bişeydi.. bence tulumların eşofmanların altına kalın yün kilotlu çoraplar çok güzel olur hem de güzel durur oyzden kalın ince yünlü yünsüz ne kadar çeşit varsa alıcam
tulumun içine olabilir mantıklı. :34::34:
ne cabuk büyüyor bu bebişler yahuuu :1::1:

ben bugün kaloriferi açtım yanıyo çok soğudu burasıda pijama içine kısa kollu zıbın yelek 2 çift çorab kilotlu bende giydiriyorum arada tom ve jerryli kilotlu çorapları giyince tombikliği çıkıyo :D ben üşümüyorum yaw pişamalarımı giydim ayamada çorap tamam :1:
kışlık moda gecmişiz hepimiz. birden soğudu hava. ben soba acık olduğu için üşümüyorum kısa kollu giyiyorum evde. ama evin diğer odaları soğuk bayaa.
ayın 15inde kaloriferler yanıcak oğluşumla yine evin içinde dolaşabiliceezz :16::16:

Merhaba arkadaşlar :)

sizden bir ricam olacak :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

aynen kızlar ben de oğluşa ne giydirceğmi şaşırdım Allahtan bi tane kadife tulum almıştım onu giydirdim dün. yarın alışverişe çıkıcaz kalın bişiler almak lazım.. bi de kilotlu çorap bizim için kurtarıcı olacak sanırım bu kış bol bol kilotlu çorap alıcam.. erkeklere kilotlu çorap giydirilir mi yaa diye gülerdim önceden şimdi ne kadar mantıklı bişey olduğunu anladım :D

Bizdede kadıfe tulum bır tane.Yaz hıc bıtmıcek gıbıydı yahu:)))Bende senin gibi düşünüyordum ama haftasonu bende külotlu coraplara sarılacağım.:)

Aynen okadar güze ltulumlar almıştım ama hıc gıymeden kuculdu.Tabı yaza gelınce yazlık gıydırdık sımdıde buyudu sıpalar.Bende artık boyuna gore degıl daha buyuk alıyorum napıyım.

İbrahim saracoğlu diyor ki anne sütü için 9 adet kuru inciri ortadan bölün. iki su bardağı suda kaynatın on beş dakika. Gün içinde tüketin. Bir de beyaz üzüm diyor.

kışlık moda gecmişiz hepimiz. birden soğudu hava. ben soba acık olduğu için üşümüyorum kısa kollu giyiyorum evde. ama evin diğer odaları soğuk bayaa.
ayın 15inde kaloriferler yanıcak oğluşumla yine evin içinde dolaşabiliceezz :16::16:
üşütmede kendini sonra gaz olur mazallah :20:

kızlar valla ben kışlıkları çıkardım şuan odada ufo son seviyede yanıyor ve ben swit üstüne hırka ayağa çorap terlikle duruyorum :D çok üşüyom yaa

tulumun içine olabilir mantıklı. :34::34:
ne cabuk büyüyor bu bebişler yahuuu :1::1:

aynen.. çok çabuk büyüyorlar ve maalesef en nefret ettiğim şeyi yapacağım artık büyük kıyafetler alıcam ne yazıkki.. bana da çocukken hep büyük alırlardı seneye de giyersin diye.. yav iyice anneme babama benzedim he, bütün anneler aynı demekki :D:D

İbrahim saracoğlu diyor ki anne sütü için 9 adet kuru inciri ortadan bölün. iki su bardağı suda kaynatın on beş dakika. Gün içinde tüketin. Bir de beyaz üzüm diyor.

Ben doğum yapyıgım gun hemsıre demıstı hastanede içine bır adette havuç.Sutu çoğaltırmış.

evt canımçok soğuk walla;istanbulda aynı şekilde bende çok üşüyorum,bide oğlum sürekli emmek istediği için memeler hep dışarda ve çok kalın giyinemiyorum haliyle,biz kaloriferleri resmen 2 de yakıyoruz ve bütün evi yakıyoruz,
eskiden her odayı yakmazdım ama bi şekilde kapılar açılıp kapanıyor ev soğumasın diye yakıyorum mecbur,bu sene doğalgaz faturası coşacak :18: bende uzun kollu badi giydiriyorum mutlaka patikler ayağında,bide uyanıkken yelek
dışarı gideceğimizdede kalın eşofman takımları almıştım onlardan giydiriyorum büyük adam gibi oluyoo sıpamm :))

Arkadaşlar benim gibi birileri daha vardı.2 bacak aşısı olup kol aşısı olmayanlar.Eğer rota virüsü yaptıracaksanız ikisini aynı gün yaptırmamız gerekiyormuş yoksa iki aşı arasında 3 hafta olmalı dedi doktor bugun bana.Benimde haftaya perşembe.Çarşambadanda rota aşısı siparişi verdik eczaneye.143 tlmiş.Perşembe rota aşısını alıp gidicem sağlık ocağına.

biz üç aşıyıda olduk;rotayı da bi ay sonra olucaz dedi hemşire;yani üç ayın sonunda ..

Merhaba arkadaşlar :)

sizden bir ricam olacak :)

Instagram kullanan arkadaşlar varmı aranızda? Peki takıya merakı olanlar? Sizden bir ricam olacak :) eğer Instagram hesabınız varsa birde üstüne takı ve moda ile ilgileniyorsanız beni @eva_licious7 dan takip edermisiniz :)

şimdiden çok teşekkür ederim :)

ben kullanıyorum eklerim birazdan; bi bakarım ürünlerine :)

ben de çıtçıtlı üstüne kısa kollu bady altına patikliş penye en üste bi takım ve yün yelek bi de çorap şimdilik geçen hafta lcwden eşohman altı almışım 9 tl çok güzel içi pamuklu olanlardan üstüne de kalın buluzz 0 da 15di alt kadar kalın değildi ama olsun o altlardan tavsiye ederim. benim sıkıntım da artık gezmeye nasıl çıkcaz ya hafta sonunu iple çekerdim zira olduğum şehirde komşu dahil eve gelen giden ki,mse yok

Bizdede kadıfe tulum bır tane.Yaz hıc bıtmıcek gıbıydı yahu:)))Bende senin gibi düşünüyordum ama haftasonu bende külotlu coraplara sarılacağım.:)

Aynen okadar güze ltulumlar almıştım ama hıc gıymeden kuculdu.Tabı yaza gelınce yazlık gıydırdık sımdıde buyudu sıpalar.Bende artık boyuna gore degıl daha buyuk alıyorum napıyım.
kesinlikle daha büyük almak lazm. 62 cm olan kıyafetlerin hiçbirini giydiremiyorum zaten en kaliteliside olsa yıkayınca hep çektiler. en az 68 veya 72 cm kıyafet almak lazım. eşofman takımlarının 72 cm üstlerini bile giydiriyorum oğluma altlar olmuyorda üstler iyi :1::1: bizde hafta içi birgün hem eşimi ziyaret amaçlı hemde oğluma bayramlık almak için avm ye gidicez. eşim biraz gezmiş çok güzel kıyafetler gördüm diyor. geçen bayram güzel bişey giydiremedik oğluma daha 15 günllüktü :1::1: şimdi yakışıklı yapıcaz paşamıı.
birde ben bu bayram eşimin teyzelerini dayıları yemeğe çağırmayı düşünüyordum. ama oğlumun son günlerdeki huzursuzluğu cesaretimi kırdı. napsam bilemiyorum. evlendiğimden beride hiç çağıramadım evime. önceki evimiz çok küçüktü misafir ağırlamak mümkün değildi. şimdi çok rahat ağırlarım ama oğlumdan dolayı napçam bilemiyorum. :31::31:
bayramada az kaldı bayramlar beni çook heyecanlandırıyor yahuu. çok mutlu oluyorum ben bayramdaa :16::16::16:

Back