bence kilosu süpermiş...maşalllah.mamaya gerek duyma bence.bizimki 13 eylülde 5700 gelmişti.bizimki kakasını bazen hergün bazende iki günde bir bir yada 2 bezi kakalı oluyor.bebekler 5 dakikada 20 dkda emse yeterli besini alır.eger ağlıyorsa sadece acıkıyor diye degil belki ilgi istiyor yada gazı olabilir.mama verme .kakası açık sarı ve sulu.bazende hafif taneli sarı sulu.ben kabızlık olmaması için doğduğundan beri su içiriyorum.önceleri kaynatıp ılıtılmış su veriyodum şuanda hayat su 330 ml'lik hazır su alıyorum.tabi biberonla birkaç yudum içiyor.en son 10 eylülde götürmüştüm 6.500 dr. ii demişti zaten.bu ay götürmeyi düşünmüom hastanede çok fazla kızamık şikayetinden gelen hasta varmış bi sıkıntısı yok zaten bakalım artık ya bide seninkini kakası nasıl
offf ya
bebeğimin gaz problemi hala geçmedi ya.nerdeyse 3.ay bitiyor.Hala kıvranıyor ve ben gaz ılacı kullanmak zorunda kalıyorum.o kadar cok ağlıyor kı.
Yetmezmiş gibi 10 gundur de kaka problemı var.Daha once günde 3 kez yapardı sonra 1 kez yapmaya başladı.Sımdıde 3 günde bır azıcık yapıyor.Ve bugun 3.gun hala yok.Ikınmaktan kıvranmaktan bır hal oldu.
Sız neler yapıyorsunuz kabızlık problemı olan arkadaşlar?
iİYİ geceler kızçeler ve melekleri
Bu akşam kızçem erken uyudu artık en zaman kalkar bilmiyorum
Kızçelerinize oğluşlarınıza bayıldımmmmmmm ALLAH anzaralrdan saklasın
kuzularımız
EKİM ayııı benim için çok ama çok özel 5 ekim evlilik yıldönümüm ve satım 10 ekimdi
geçen sene ekim ayında çok zor dönemlerle birlikte çok olumlu şeyler de olmuştu.Annem
ameliyat olmuş kardeşim istediği kuruma işe başlamış ben de mucizelendirilmiştim
Çabuk mu geçiyor bu zaman?:44::44::44:Geçsin mi geçmesin mi bilmiyorum ama
su gibi geçiyorDuygusallığa geçişteyim galiba
Ağlamasam bariBu arada bebişimle aylık kontrol için doktora gittik.Kızçem 6150 gr olmuş
ve 62 cm.Rota aşımızı da olduk ağzından bir aşıymış.143 tl kadar bir fiyatı var ve 5.ayda da yapılacakmış
Kızçemmm dönmeye çalışıyor oyuncakları tutuyor oyun halısında tepinmekten bitap düşüyor....
Ve en önemlisi günden güne değişiyor,büyüyor aşkım benimmmmm
Bu ARAD a babamızdan yine grip olduk ama ben azıcık tutuldum hemen kontrol altına alıyorum gribi
Geçmişi de okudummmmm ohhhh sefam olsunn
slm eder oğluşum
Eki Görüntüle 822380
kığzzz sen yazınca fark etttimmmm
benimde evlilik yıldönümüm 11 ekim sat 8 ekim
bizde aşımızı dün yaptırdık çok şükür hala ateş yok.
Bazı annelerimizin doktorları bebeğinizi 3 saate bir emzirin demiş başarabildiniz mi bir de 3 saate bir bebişleriniz kaç dk emiyor benimki 3 saatte 2 saatte aç kalsa ortalama 5 dk emiyor.
Pinu bilgiler için teşekkür...
benimki tontiş değil ama henüz mama vermedim kilo alımı ve genel keyif normal..
Günaydın kızlar,
7 buçukta uyandık
doyum bakım uyuyor şimdi oğluşum..
yemekleri yaptım..
Kızım uyandı kahvaltısını yaptı.
şimdi biraz kk,
herkese kolay gelsin..
sabah hallerimiz ellerine bakışlara da bak
[url=http://......./c25MCx][/URL] [url=http://......./c25MCx] [/URL]
[url=http://......./c25MCx][/URL]
Maaşallahülahavle vela guvvete illa billahi aliyyül azim
offf ya
bebeğimin gaz problemi hala geçmedi ya.nerdeyse 3.ay bitiyor.Hala kıvranıyor ve ben gaz ılacı kullanmak zorunda kalıyorum.o kadar cok ağlıyor kı.
Yetmezmiş gibi 10 gundur de kaka problemı var.Daha once günde 3 kez yapardı sonra 1 kez yapmaya başladı.Sımdıde 3 günde bır azıcık yapıyor.Ve bugun 3.gun hala yok.Ikınmaktan kıvranmaktan bır hal oldu.
Sız neler yapıyorsunuz kabızlık problemı olan arkadaşlar?
canım 2 gündür giyindirmeye başladım hatta gece de başka bir patiği vardı onunla uyudu yavaş yavaş alıştırabilirsin sende.
Nisa da az emiyor sağlık ocağında 15 dk en az emzir dedi 15 dk toplasan 5 defa emdi genelde az emiyor heleki geceleri uykudan kaldırdığım zaman çenesini açamıyorum öyle sıkıyorki bende heralde yeter diyorum yatırıyorum.Her çocuk farklı demekki bazılarınınki çok emer bazıları az emer ben fazla takılmıyorum süresine...
maasaallah bebelerımıze rabbım nazardan esırgesın ınsllll
paşam ıcerde babası ıle kurtlar vadısı ızlıyorr yanı baba ıslıyor paşada seslere gore tepkı verıyorr
yarın sabah hast.yolu gorundu babamıs gene bısı bırakacak hast..kendısı toplantıya gıdıcek ordan cuma namazına ve sonrasında bızı almaya gelıcek ve beraberrbebegıme kulotlu corap,bayramlık ve uzun kollu cıtcıtlı badı almaya gıdecegız artık elımızdekıler kucuk gelmeye basladııı
cok sukur her gunumuzee bebegım bugn gene uguncakdıkı suratıne pöff yaptım sustu hemen erkekım benım yaaaaaaaaaannesi yaradana kurbann olsun ınsllllllll 3 ayımız bıttı bılemm ınslll....
kg lere gelınce ben kg aldım nedenıde su yu az ıcıpp bol ekmeklı yemek yemek oldu bılıyorum ama doymadıgım ıcın ekmege sarıyorum ya böle dıldım ben hamıslıkde de oncesındede ama sımdılerde böleyım hayırlısı
hayırlı haberlere gel inşallah çift bez bizde işe yaradı şükür düzelmiş senden de iyi haberler alalım inşallah ben de eski kiloma dönmüştüm şimdi iki kilo almışım ama hamilelik göbeğim duruyo bayramda korse takcam
Bu ne soğuk arkadaşlar ya.İzmir bile buz gibi oldu.Diğer illeri tahmin bile edemiyorum.Hazırlıksız yakalandık.Kendi kışlıklarımı indirmem gerek.Oğlumada ne giydireceğimi şaşırıyorum.Daha kışlık almamıştık :) Bu yıl kış sert geçecek herhalde.Siz neler giydiriyorsunuz?Kadife bir adet tulum almış ananesi onu giydirdim içinede uzun kollu body.Kaloriferde henüz yanmıyor tabi.ayaklarda patik.bende oyle üstüste giydim.Güneşin evimize girmesini bekliyoruz:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?