Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var aslında ama dediğin gibi çook pahalı yazık 2-3 kere anca giyebilcekleri şeylerevet ya , ben sanslıyim ablam getirmişti hollandadan kadife pant bahcivan gomlek vs onlari giydiriyorum , burda yok öle ufak şeyler , olanda çok pahali![]()
heheehe bunu duymak yeter sağol tatlımgöndereyim cnm bende sana aşk olsun![]()
ay cnm valla ben o pantolonlarıma gırsem cok sevıncem gercı demedım de daha trbe grerım dıye:)) hareketler ıse yarayblr bende mekıge baslcsm szryan oldgm ıcın braz beklyormçok tatlısınız maşallahh
bende hamilelik öncesi pantalonlarıma girdim ama şekil bozukluğu göz zevkimi bozuyo ne enteresan bi hal almışım allahım diyorum... bolca mekik ve twister olayına el attım bugün itibariyle... bakalım ne kadar faydalı olur bel-karın bölgeme...
canlar çok teşekkürler Rabbim hepimiizin yavrusunu esirgesin :) bizim oğlana akşama kadar konuş akşama kadar güler konuşur o da maşaallah :) tabi eğer gazımız çok yoksa :) ben hamileyken bi öğretmen arkadaşın çocuğunu çok severdim o kadar güler yüzlüydü ki hep onu gördükçe hep dua ettim benim oğlumda böyle güzel gülsün diye :)))
ahh canım benim Rabbim kolaylıklar versin gerçekten zor seni en iyi ben anlarım şimdioğlum akşam babam gelince sesini duydumu gülüyor
o bile benim içimi sızlatıyor babasını bilmeli böyle diyorum içimden babasını tanımalı seçmeli onla büyümeli diyorum insanın zoruna gidiyor ama şükür Rabbim başka ayrılıklar vermesin bu gelip geçecek inş.
hay ağzın bal yesin bacımm
maşallah ikinizede prenses gibisiniz
benim kediciklerimden biri kaçtıdiğeri bebeklerden pek hoşlanmayan bana aşırı düşkün kıskanç kediciğim arada bebeği koklayıp gidiyor ben tetikteyim güvenemiyorum henüz
tombişler klubune hoşgeldin bebeğimmmm :13:
pervane oğluşuna maşallah mckkk
evet en sonnda aşmzı olduk ve gelırken babasnn kucagnda uyudu oğlşm halada uyuyo masalahhh cok ağladı tosunm babsı dsardan duyup geldı konştu ettı sustu babsna aşik bu cocuk yhakızlar sız fıtıl mı verdnz şurup mu verdnzzz fıtıl verdysenz butun mu yarım mı
saol cnm orlardan bakıcm artk kapıda odemelıde olmus nasıl olsa
bızde aynıydık masallahımız vardı 3 4 gune kadar artk gecelerı hıc ciş bıle yapmıo oğlşm sabah 6 7 oldumu bı baslıo butun gun dolu dolu alıorum bezını kaksını sabahları yapardı bugun ılk defa cok az yaptı bde aşda olduk hem kaksına zorluck hem aşısı sızlıcak offf kıymm yha((
ben nıe donemıorum eskı halıme yhaaaa(( cok kıskandımm benm gogusler sıs basen almıs basını gdıo
((( masalahhhh sızeee nazr degmesın cnmm kızını bı elıme gecrsemmm ısra ısra bıtırm
mınoset ıc cnm hasta olma senn agrlarn bebgnede gecerr allah kavusrsn tatlm yha cabuk gecer oğlnla vakıt ama olsn cnı sıkma
yakısmıs ama kılo sana![]()
maşallah çok güzelsiniz
ne kadra tatlı baybb pervane cım ya ates topıgının bebıslerı harıka harıkaaaaaaaaaaaa gerçi hepsi harıka amacok zaralı bır yas kadar dıe bılıyorum hatta gecen bır dr 2.yas dediii
cnm benım gecmıs olsun unutmaya bak ole dengesızler cokkkkkk ben daha hıc bınemedım otobusee korkuyorum hemde bebek arabası ıle zor en kotu ıhtımal de tranvay ıle gıderım eısım ısde oldundn cesaretım yok otobuseeeee
bnmm erkekımde öle emerken pırttt zartt zurttttt
Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549 Eki Görüntüle 818547 Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549
kızlar uzun zamandan sonra ekleyebildim fotoğrafını işte benim tombalak tosbam
maşaallah subhanallah ...
kızlar yanlışlıkla 2 şer tane eklemişim kusura bakmayın artık :)
banada kimse bişey almıyo cnm acenu yollucakay kızlarr bayılcakdım az kaldı yorgunlukdan bıde hastalık halsızlık var emırde asıdan sonra huysuzlandı baya uyumdı bugun bı derın nefes aldım
ne kıyafetlerı kım kıme almıs bana kmse bsı almyorr((( bı bakym gecmıse cok merk edyorm
![]()
bilgiler çok güzel olmuş sağol canım.kızlar bugün aşı için gittiğimizde hemşire dediki d vitamini vermiyomusun bıngıldağı hiç kapanmamış;
hiç aksatmıyorum oysaki hergün veriyorum; bende eve gelince araştırdım meğerse bıngıldak 6 aydan önce kapanmazmış zaten;
boşu boşuna korkuttu beni;
sizede öyle bişey derlerse korkmayın,ben bulduğum bilgileri paylaşayım sizinle ;
bize de çoğu kıyafet getirdi, kıyafetleri giydirsem kendi zevkime göre olmayan şeyler var, giydirmesem bir sürü şeyeyazık olacak.. Gerçi sağolsunlar çoğu çok güzel ama yine de ben bi bebek görmeye gidecek oolursam kesinlikle kıyafet almayacağım dedim.. dönence filan alınakü bilir, ya da bişey almak yerine para verilebilir, çünkü bazı şeyler boşa gidebiliyo, mesela bana 6-9 ay için askılı elbiseler gelmiş, hiç giydiremeyeceğim onları..bana kimse böyle hediyeler getirmedi yahuuuhep kocman kıyafetler geldi. hepside birbirinin aynısı
özendim mi ne
![]()
bilgiler çok güzel olmuş sağol canım.
hemşirede bir tuhafmış yanii 2 aylık bebeğin bıngıdağı mı kapanırmışhiç mi bebek görmemiş o
![]()
hoşgeldin aramıza
benim oğlumda 24 temmuzda doğdu.
ismi ne oğlunun
Benimki Ali Kaan.
nasıl gidiyor annelikk
bence ıkısıde guzel altına da sole dar bı kot goyebılsek ohh:))))kızlaar markafonide bunları beğendim şimdilik nasıllar sizcee
Eki Görüntüle 820769 Eki Görüntüle 820770
ay sorma ya banada 4 6 9 aylık hep yazlık gelmıs suanda hepsı bosa gdcek cok uzulyorm 1 yas ıcın gelen yazlıklar da var hadı onu yazn gydrrmbana kimse böyle hediyeler getirmedi yahuuuhep kocman kıyafetler geldi. hepside birbirinin aynısı
özendim mi ne
![]()
banada kimse bişey almıyo cnm acenu yollucak![]()
erkek bebişlere bişey yok giymeye derken sen geldin Emir le.ne giydirceksin bayramda Emir e.
ayneeeen bıde buyuk allaım dye abrtyolarrbize de çoğu kıyafet getirdi, kıyafetleri giydirsem kendi zevkime göre olmayan şeyler var, giydirmesem bir sürü şeyeyazık olacak.. Gerçi sağolsunlar çoğu çok güzel ama yine de ben bi bebek görmeye gidecek oolursam kesinlikle kıyafet almayacağım dedim.. dönence filan alınakü bilir, ya da bişey almak yerine para verilebilir, çünkü bazı şeyler boşa gidebiliyo, mesela bana 6-9 ay için askılı elbiseler gelmiş, hiç giydiremeyeceğim onları..
Hemşireler çok tuhaf ya, biz beş günlük gittiğimizde bize de bıngıldağı küçük bu kızın ilerde başı fazla büyürse ameliyet olabilir demişti, zaten yeni doğum yapmışım bunalıma girmiştim, Allahtan doktorlara sorduk hiç bi problem yok siz bakmayın onlara deişlerrdi de rahatlamıştık![]()
bu arada dıyetsyen kuzenımden emzıklı dıyetı lıstesı ıstcem kızlar. zaten sut yogurt yumrta var tavuk et balıkda var menude bızım ıcın en onemlı olanlar mevcut hem esım ıspanyadan donene kadar 10kılo vercem dedım:)))) oda 10kılo vercek :) eısm 85 ben de 75 olcam:)
sorma walla bi garipler,bende korktum baya bugün bi baktım alakası yok 2aylık çocuğun bıngıldağımı kapanırmışş,her dediklerıne bakmamak lazım :)
o listeyi hemen bizimle paylaşıyosun :))))
çıksada az çıkıyor canım endişe etmekızlar 1 saat önce kızıma banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyuyor Allahtan uyanmadı yavrum..
Yarın büyük gün karma aşımız var yarın kızım 72 günlük oluyor bu arada inş ateşi çıkmaz Nisamın.
:)))) tamam canım smdı msj attm bende kendsne yollasn hemen paylascm ınternette de var benzerlerı zor bsye bnzmyor:)
bilgiler çok güzel olmuş sağol canım.
hemşirede bir tuhafmış yanii 2 aylık bebeğin bıngıdağı mı kapanırmışhiç mi bebek görmemiş o
![]()