maşaallah ben de çok beğeniyorum kızınızı, bi de kıyafetlerinizi :) bu üzerindeki filan da çok güzelmiş, nerden alıyosunuz?
sağol canım,civilden almıştım, hesaplı bi takım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşaallah ben de çok beğeniyorum kızınızı, bi de kıyafetlerinizi :) bu üzerindeki filan da çok güzelmiş, nerden alıyosunuz?
benimki de öyle, ellemiyorum ben..benım bebıs hıc uyanmıyor ya ıyı tabıkı bende uyuyorumama normal mı dıe endışelenmeden edemıorum
![]()
ben de soracaktım, iyi bari..Biz bugün dopktora sorduk uyandıralım mı diye, gerek yok uyandırmayın dedi, acıksa ağlar dedi. Ben de bana herkes kan şekeri düşer, beyni zarar görür diyo dedim, öyle bişey olmaz elleme uyusun acıkınca ağlar dedi, benim de içim rahatladı
benim sat 2 Ekim di. 2 Temmuzda bebik geldi. Dün 3. ayımız bitti.kızlarr ekim ayına girdik. geçen sene ekim 12 son adet tarihimdi. hey gidi günler heeyy
önümüzdeki ay 2014 temmuz annesi adayları heyecanla testlere bakıcaklar ve çok tatlı stresli heyecanlı bir yolculuk başlıycak onlar için.çok mu duygusalım bugün ne
aşşkımm oğlumm iyiki varsınnnnn![]()
kızlar ne güzel sizinkilr 1 de yatıp 6-7 de mi uyanıyor süpermiş yaa kıymetini bilin.. benimki kurulmuş alarm gibi mübarek 3 saatte bir uyanıyor, doktor çocuğu 3 saatte bir emmeye şartlandıracağız demişti, ben fazla şartlandırmışım sanırım dakika bile sekmiyor bazen![]()
maşallah kızıma çok tatlı gözlere bakyaa çekikmi ne allah sana bağışlasınSelam güzel anneler nasılsınız?
Biz hamdolsun iyiyiz, kızım iyileşti gibi, fazla ilerlemedi hastalığı elhamdülillah.
Artık eskimo takılmıyoruz:)
Sürekli elleri ağzında tontonumun, ben çekiyorum o götürüyo yine, aşırı derecede de salyalandı. 5 Ekimde 3 aylık olcaz.
Sizde durumlar nasıl? Bir de ben gülük mama miktarını arttırmak zorunda kaldım, doymuyo çünkü.
90ml veriyodum, artık 150(60+90) veriyorum.
Çok şükür gaz sıkıntımız da yok uzun süredir.
Günden güne güzelleşiyo miniğim,yerim ben onu :)
Eki Görüntüle 820935
Euzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min külli şaytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmeh.
seni de bu doktorlar ne kadar çok korkuttu yaa![]()
![]()
kızlar ne güzel sizinkilr 1 de yatıp 6-7 de mi uyanıyor süpermiş yaa kıymetini bilin.. benimki kurulmuş alarm gibi mübarek 3 saatte bir uyanıyor, doktor çocuğu 3 saatte bir emmeye şartlandıracağız demişti, ben fazla şartlandırmışım sanırım dakika bile sekmiyor bazen![]()
gelelim kv. ye. kendisi hasta bu aralar, iç kulaktaki kristaller oynamış yerinden dengesi yok gözleri fln açamıyo ama o halde illa temizlik yapıcak, mutlaka 3 çeşit yemeği olucak, bırak biz yapalım diyoz beğenmez hiç bişeyi kesmiyo kafa gidik işte,
bide devamlı benim kıza midahele ediyo, sofrada ben çok çok azıcık böle peynir yoğurt reçel diline sürüyorum yalanıyo öle
gitti ağzına bal sürüyo anne yapma diyorum bal verme 1 yaşına kadar yasak, hala yedirmeye çalışıyo
yok ben 4 tane büyüttüm yok o dr.lar çok biliyo,
diyorum devamlı gideceğim iyi bi çocuk dr.u bulmamlazım artık beslenmeye başlıcak bu ay sonu
bu çocuk sağasağlam şimdi hasta değil bişey değil niye dr.a götürücekmişim ne gerek varmış,
o dr. yüzümü görmüş, gelde anlat şimdi ??
ya dedim sonunda o senin tercihin, ben dr.a danışmadan ne yemek yediririm ne başka türlü hareket ederim,
bana sinir oldu, onu dinlicekmişim dr.u dinlemicekmişim.
zor anam zor cahil insana laf anlatmak zor sinirlerim hopluyor yaa, bu kadının yanında depresyona sürükleniyorum resmen.
Alimle sohbet et, alırsın mertebe; cahille sohbet etme,dönersin merkebe, die boşa dememiş büyükler
canım bende 3 saatte bir emziriorum ama gece 12 gibi emziriorum sabah 5te uyanıo emmeye.gece emzirmeyi geç saate çekiorum yani 3 olmuoda 3,5 felan oluo ona göre ayarlıom.eğer 10d uyuduysa 12 gibi kaldırıp emziriorum uyur uyanık oluo zaten emio uyuyo sabah 5te kalkıo
ınsl canım hadı bakalımmbu arada dıyetsyen kuzenımden emzıklı dıyetı lıstesı ıstcem kızlar. zaten sut yogurt yumrta var tavuk et balıkda var menude bızım ıcın en onemlı olanlar mevcut hem esım ıspanyadan donene kadar 10kılo vercem dedım:)))) oda 10kılo vercek :) eısm 85 ben de 75 olcam:)
ınsl cıkmamıstırkızlar 1 saat önce kızıma banyo yaptırdım emzirdim şimdi uyuyor Allahtan uyanmadı yavrum..
Yarın büyük gün karma aşımız var yarın kızım 72 günlük oluyor bu arada inş ateşi çıkmaz Nisamın.
ayy evte bgn benımde regl bıtme gunumduu esıme dun dıyommm bgn s gunumdu ve paşamın hazırlık gunuydu hehehekızlarr ekim ayına girdik. gıeçen sene ekim 12 son adet tarihimdi. hey gidi günler heeyy
önümüzdeki ay 2014 temmuz annesi adayları heyecanla testlere bakıcaklar ve çok tatlı stresli heyecanlı bir yolculuk başlıycak onlar için.çok mu duygusalım bugün ne
aşşkımm oğlumm iyiki varsınnnnn![]()
cok sagol karabıbercımmmmmSlm herkese
Çok duramayacağım .bilgi paylaşmaya geldim.
Gün içinde 1 tane havuç yiyin.sütünüz göğüslerden taşsın :)
Öyle dere otu gibi hemen etki değil 3-4 satte oluşuyor.bebeğiniZ emdikçe bile göğsü boşaltamıyor.
Deneyin.
Iyi geceler.
cok sukurrrrrrrrrrrrrbütün bebişler çok dadlu kızlar ya hayranlıkla izliyorum :)
evet suzancım ya ateş topiğinden buralara Rabbime binlerce kez şükürler olsun hatırladıkca o günleri dua ediyorum isteyen herkese nasip etssin Rabbim ...
benim oğlan artık resmen konuşmaya başladı uyanır uyanmaz bi başlıyor kendi kendine oyalanıyorken bile mırıldanıyor gülüyor konuşurken resmen cevap veriyor :) annem bu nasıl çocuk böyle siz bu zamanlarda sürekli uyurdunuz diyor :)
ayy bızımkı durdk yere oldu ya cımcımklenmıs gıbıııAmanin bu bebislerin hepsi çok tatlı maşallah
Suzan Alperen ugundu demişsin bizimki neredeyse günlük yapıyor kıpkırmızı kalıyor sesi çıkmıyor bir müddet gazından kaynaklı bizimki ne zaman geçecek Yarabbim bu gazlar
ayy cok gezmıs olsun cnm yaa cok fena bır hal olmus bısde komsularda aahtarlar var her zaman elektırık gıdınce bakyorlar su gıdınce aynı skeıl sımdı bayramda 10 gun yokuz ama komsumuz kbakıcak ccekler sulanacak fılan guvendıgın komsun yokmudu verseydın cnm yaaaaaaaaayarabbil aleminnnn
1 hafta oldu yaaa?? nerdeydim? tahmin etmişsinizdir tabikiii sevgili kayınvalideciğimdeeee
nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum yani?
moralsiz ve sinir bozukluğuyla geçen 1 haftamımı anlatayım
eve geldiğimdeki şokumumu anlatayım
ecoşumu anlatayım kocişimi anlatayım?????
dün akşamdan başlıyım sıcağı sıcağına bence
kvdeden koptuk şükür market yaptık akşamüzeri 9 gibi girdik eve, bismillah dedik kapıyı açtık kiiii, odane?
elektrikler yokeyvah dedim hamza koş buzdolabına bak, ece kucağımda mutfağa girmeye korkuyorum amaa
allahhhıııımmmmm bir kokuuuuu dolabın kapağını açmasıyla beraber tüm benliğimi sardı, sinirlerim boşladı başladım ağlamaya
kız kucağımda ağlar, ben öleherşeeyyyy bozulmuş, deepfreze deki etlerimemi yansam sardığım yapraklaramııı? mantılaramı?
ıvır zıvır bi dünya şey işte bilirsiniz, gidenemi yanayım kalan pisliğemi bilemedim?
artık kızı uyutayımda bari dedik beraber temizlicez. 10da kızı zorla uyuttum iki gündür düzeni bozuldu bu arada benim 9 da hiçbi kuvvetin tutamadığı ölece bayılıp 2ye 3e kadar yatan kızım 10dan önce uyumuyor ve kısa kısa devamlı uyanıyo artık.
neyse öğüre öğüre poşete doldurdum ne varsa temizledim güzel çamaşır suyuyla dolabı saat oldu 11 kız cıyakladı, bi yandan onu tekrar uyutmaya çalış emzir dolap öle saat 12 oldu kızı anca uyuttuk, dolabı yerleştirdim fln, geberiyorum yorgunluktan belim koptu resmen, kızı odasına yatırdım bende yanına yattım ama uyuyamıyorum bu sefer onun mıkırdanmalarına uyanıyorum üşüme geldi kombiyi açtım kesmedi, baktım olmuyo
kendi yatağıma geçtim ilk defa, odaların kapılarını açtım bitişik zaten, bu sefer eşimin sesi fazlalık geliyo, nefesine alışamadım
e aylardır ayrı yatıyoz malum, dön o tarafa dön bu tarafa ben uykuya dalamıyorum o yorgunlukla düşünün,
saat iki oldu allahım nolur kız uyanmasında bi iki saat uyuyayım diye dua ederek gittim uykuya, bi kaç kere kalktım kıza baktım öle saat 7 de uyandı şükür![]()
Anneler bisey sorucam bizim gibi 3 ayini dolduran ama gaz sorunu hala devam eden baska bebisler varmi?
Ilac kullaniyormusunuz, ben kullaniyorum acaba ilaclarmi geciktiriyor yada tembellestiriyor diye dusunuyorum?
Canim cevaplarin icin cok tesekkur ederim
Bizim emzigimiz su aventin biberon setini almistim ben 4 tane biberon bir emzik bir temizleme fircasi vardi
Bu kutunun icinen cikan emzigi kullandik biz halen ona devam ediyorum bu kutunun iceriginde emik icin 0-3 ay diyor
Ek gida konusunda da haklisin ama malum anneler aksamlari daha tok tutacak biseyler ver vs diye basladilar
Bende kombiyi yakmaya basliycam bu gidisle
nihayet bebeğimin aşısını yaptırdık kuzucuğum pek bi ağladı heşire bacaklara yaparken köküne kadar soktu iğneyi off off
şimdi takip ediyorum da kuzumun hiç ateşi olmadı hemşireden ateş düşürücü tavsiyesi istedim calpol dedi herkesin dediği gibi
ben yurt dışında yasaklandığını söyledim alternatifi yok mudur diye ibufen kullanabilirsin dedi fakat prospektüse baktım 6 aydan
(7kg altındakilere önerilmez) itibaren kullanıbilirmiş doktoru aradım asistanına sordurdum doktor da ateş olursa yarım ölçek calpol kullanmamı söylemiş sanırım calpol de 3 ay sınırı var velhasılı sabahtan beri araştırıyorum yurt dışındaki calpollerde parasetamol oranı fazla türkiyedekinde çok azmış ama sonuçta parasetamol içeriyor (2gr dan fazlasının ölüm riski var )
ateşle ilgili araştırma yaparken buyrun güzel bilgiler OCUKLARDA ATE VE ATE DRME METODLARI - Dr. Savan Gnay - Salk Makaleleri
neyseki yavrumun ateşi çıkmıyor takipteyim derecem yok bu arada braun kulaktan ölçen ateşölçer alıcam en sağlıklı ölçüm sanırım kulaktan kızılötesi olanlar yanıltıcı olabiliyormuş civalılarda küçük bebekte zor ama fikirlere açığım.
kızlar bebek gormeye gıttık geldık paşayı uyutum dedım emmek ıstemedıı bende tmm dedım cılvelesıyordukk kı paşamla bırden bagırmay a sonrasındada ugunmaya basladı 3-5 sn hıc kendıne gelmedı yaa
nazaramı geldıkıı
cok sevdıler cunkuu:18: yaa sızdede varmı böle bır durum cok korktumm elim ayagım karıstı kımsede yoktu evdeee cok kotuydu ya rabb ım beterınden korusun ınsll hepımızınkınıde caresı varmı bılgınız varmı cuma dr muayenemıs kalca vs kontrol varr bılgısı olan yassın plesss
sımdı uyudu bakalımmm pöffffffff
amın.ınslll cnm belkıdee ama kucuk gorunuyonn kısss
peteklerı yakmaya sımdıden baslanırsaa gercı gunes gormeyen evler yakabılır benımı gunes oldugu surece sıcak :) sanslıyız o konuda vesselammm![]()
erkeklere hep eşofman takımı varr pöööffff![]()
Kızlar bu markanın oyuncaklarını kullanan varmı ve hangi ülkeye ait?
Çin malı mı diye merak ettim de nette bilgi bulamadım.Oyuncakcıyada haftasonu gıdecegım oyun halısı bakmaya.Bakalım cın malı olmayan bır marka bulabilecek mıyım :)))
Eger bu marka degılse alabılırım oyun halısı guzelmıs
Eki Görüntüle 820824 Eki Görüntüle 820825 Eki Görüntüle 820826 Eki Görüntüle 820827 Eki Görüntüle 820828 Eki Görüntüle 820829 Eki Görüntüle 820830
vaalla cnm benim oglumun gece uyanip acikip bi aglamasi var görmen lazim etinden et kopariyolar sanki![]()
doktorun dogru demiş , ayrıca buyudukce uyuma süreleri ve acıkma sureleri artiyor.
bana kimse böyle hediyeler getirmedi yahuuuhep kocman kıyafetler geldi. hepside birbirinin aynısı
özendim mi ne
![]()
kızlar gecen bende oglumu uyku tulumna koym dedım torba gııb olanlardan. uyyan cocuk ona koynca uyandı ayaklrnı havaya kldryor tulmla brlkde kendını cekıyor fılan durmyor ynı bende su astronot olanlardan alıcam smdilik bzm burda ıc zıbın uzun kollu body ve esortman ustrne de ınce battanıye ıdare edyoruz antalyada bı yagmur var ama cok guzel kızlar yaa ıcm acıldı valla ozlemısım bu sesı tabı emır bıraz korkyor sımsek seslerınden
gece yatgna duz koydgm cocuk sabah uyandgmda caprz aluyorm ya ben uymda bnu aldm yernden de tekrr mı koydm dıye dusnyorm nasl beryor valla hala cozmus deglm sanırım babası gıbı delı yatyor:))))
bu arada tesadufen babasıyla aynı pozısyonda yatan bı resımlerını yakaldım cok tatlılardı yaa:)brbrlernın tamamen kopyası ıksde:)
bıkacgun dısardym dıye sut sagdım bıberona koydm ondan beslnyordu 3.gnn snnda meme verdm ıstemez hareketler yaptı emmedı hatta ac yattı bende doyurmadm alcak meemyı ıllakı cok acknca mecbur aldı son 2 gundrde tamamen meme veryorm sagdgm sutu buzlga atyorm gerekmdkce kesınlkle bıberon vermcem artık bırakcak yoksa memeyı
kızlar grıbım dıye sut sagım atmyorm akan akyo bosa gden gdyo nolur nolmaz buzlkda da olsa grbal enfeksyndan kaln bısı sutu olmsuz etklyeblr dye dsnyorm ıylsym stok yapcam tekrrdan masallah:)
emır bugun aglarken bende onnla brlkde aglama takltlerı yapyorm aglamyı kesyor braz dudk buzyor bende aynısnı yapyorm gulmeye basluor:) artık onnla oynamak daha eylencelı:))))
ay ıcımı doktum okyan arkdslarım canlarım sızı sevyorm:)
Selam güzel anneler nasılsınız?
Biz hamdolsun iyiyiz, kızım iyileşti gibi, fazla ilerlemedi hastalığı elhamdülillah.
Artık eskimo takılmıyoruz:)
Sürekli elleri ağzında tontonumun, ben çekiyorum o götürüyo yine, aşırı derecede de salyalandı. 5 Ekimde 3 aylık olcaz.
Sizde durumlar nasıl? Bir de ben gülük mama miktarını arttırmak zorunda kaldım, doymuyo çünkü.
90ml veriyodum, artık 150(60+90) veriyorum.
Çok şükür gaz sıkıntımız da yok uzun süredir.
Günden güne güzelleşiyo miniğim,yerim ben onu :)
Eki Görüntüle 820935
Euzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min külli şaytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmeh.
Anneler bisey sorucam bizim gibi 3 ayini dolduran ama gaz sorunu hala devam eden baska bebisler varmi?
Ilac kullaniyormusunuz, ben kullaniyorum acaba ilaclarmi geciktiriyor yada tembellestiriyor diye dusunuyorum?
ben iki saat zor tutuyorum siz nasıl alıştırdınız üç saate emmek istediğinde ne yaptınız