- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
oyyy çok sevimliii üstünede tütü etek al sana bayram şekeriiiiiAy resimleri eklemeyi unutmuşum:))Eki Görüntüle 820778
hadi onuda ben ekliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy çok sevimliii üstünede tütü etek al sana bayram şekeriiiiiAy resimleri eklemeyi unutmuşum:))Eki Görüntüle 820778
amın.ınslll cnm belkıdee ama kucuk gorunuyonn kıssstesekkur edrm tatlım
bu kılolu halımlemı guzelımsaol tatlım allah hepımıznkını kabul etsın
nası unutrsun fto cekmeyı suzancım
ılk defa sen tuttrdun yasımı canm 20 yasındayımgorenler hep 22 den bahsedıo da boyumu gormedgn ıcın tutrdun sanırım
bıze verlmez ddı de dr solım ddm cnm oleyse sorun tabı yok bnde dun ası olduk eve geldık ftıl verdm yarım daha vermedm aksamada ver ddı ama atesı cıkmadı 36 5 allaha cok sukur daha faslasını gormedk bakalm gormeyz ıns
saoln cnm allah hepmznkını kabl etsn inş.
bn bıtek hastnede taktım eve geldık takmadm hıc buzmna kadar kafasna bse ortnce nefrt edıo bı sag bı sol yapıozaten erkek cocuklarına takılmaz cnm kafası usumesın dıe byuynce
saol cnm allah hepımıznkını kabl etsn
peteklerı yakmaya sımdıden baslanırsaa gercı gunes gormeyen evler yakabılır benımı gunes oldugu surece sıcak :) sanslıyız o konuda vesselammm1- bnde yenıdgn emzıı kullanıorum aventnı kullanıorum 0 6 ay yazıo uzernde arada da emzıgı sıcak suda dezenfekte edıyorum zaten bıraz buyuk gbıde oldgu ıcın kullnır bnce
2- bıbernda degsmez oda 0 6 ay cnku yne avent kullnırum
3- bncede kesnlıkle hayır bgrsakları sındrm sıstemlerı tamamn olşması duzene grmesı gerekıo bnce suandada bnm sutum yetıo baska seye gerek yok mıdesı nekadar kı ne yıcekte cok tok tutuck kı mınıcık mıdelerı var zaten
4-ben cok dan basladım yakmaya altını fln alırken hapşrıodu bebgm banyosunda fln usumesın ddm ılık tutuyorum atlet ve tek uzun kollu cıtcıtlı badısını ydrıorum ayaksız pjama cıft corap gayet ıyıyz sımdılık cnm
inş yardmcı olabılmısımdır
Cok zor gidiyor. Günde 5 saat uyuyor. Onun dışında hep kucağımda. Adı kuzey Demir.
oyyy çok sevimliii üstünede tütü etek al sana bayram şekeriiiii
hadi onuda ben ekliyim Eki Görüntüle 820785
bilgiler çok şahane hemen kaydettim özellikle eşime okutucam.aşıdan sonra oğlumun ateşi yükseldiğinde ben kıyafetlerini çıkartıp ince bişeyler giydirdim diye bana kızmıştı üşütüceksin çocuğu diye![]()
kızlaar markafonide bunları beğendim şimdilik nasıllar sizcee
Eki Görüntüle 820769 Eki Görüntüle 820770
Kız anneleri,
Ben bu çorapları çok seviyrumbugün butikbebe'de var ve kargo bedava
Paylaşayım dedim sizinle![]()
erkeklere hep eşofman takımı varr pöööffffirkeklere nie yok yaaa pöff![]()
benim oglumda kuzey enes :)
Kızlar bu markanın oyuncaklarını kullanan varmı ve hangi ülkeye ait?
Çin malı mı diye merak ettim de nette bilgi bulamadım.Oyuncakcıyada haftasonu gıdecegım oyun halısı bakmaya.Bakalım cın malı olmayan bır marka bulabilecek mıyım :)))
Eger bu marka degılse alabılırım oyun halısı guzelmıs
Eki Görüntüle 820824 Eki Görüntüle 820825 Eki Görüntüle 820826 Eki Görüntüle 820827 Eki Görüntüle 820828 Eki Görüntüle 820829 Eki Görüntüle 820830
benim yakın arkadaşımın oğlu Kuzey :)) oda mart 29 uda doğum yapmıştıbu yıl kuzey yılı
benımkıde kuzey artun :)
başka kuzey var mı
Doktora gittik bugün, baktı baya bi, bi sıkıntı yok dedi, dönemsel olabilir dedi, bana sanki dişleriyle ilgili bişey var gibi geldi, elleri sürekli ağzında, bi de kaka testi ve idrar testi yapalım dedi. kaka testinde bişey çıkmadı, idrar testinin sonucunu da daha alamadık. İnş. onda da bişey çıkmaz.. siz yemek istemese bile yedirmeye çalışın dedi bize, çünkü kızım bu ay diğer aylara göre az kilo almış, normalde bir ayda 1200 gr filan alıyodu, bu ay 11 eylülde ölçülmüştü en son 600 gr almış, iyi bence kilosu yine de aç kalmasın yesin dedi. Ben de doktordan sonradan beri 4 saat filan o istemezse yedireceğim diye uğraşmıyorum, 4 saat veya 4 buçuk saat sonra iyice acıkmış oluyo, öyle yapalım dedik..benim oğlanda öyle bu aralar uyanınca emerse emiyor gündüz yoksa veremiyorum sürekli de ağlıyor normalde pek ağlamazdı bende memeyi bırakacak diye korkuyorum doktor ne diyecek bana da söyle inş. bişi yoktur yavrularımızın
benım bebıs hıc uyanmıyor ya ıyı tabıkı bende uyuyorumama normal mı dıe endışelenmeden edemıorum
![]()
Kızlar bu markanın oyuncaklarını kullanan varmı ve hangi ülkeye ait?
Çin malı mı diye merak ettim de nette bilgi bulamadım.Oyuncakcıyada haftasonu gıdecegım oyun halısı bakmaya.Bakalım cın malı olmayan bır marka bulabilecek mıyım :)))
Eger bu marka degılse alabılırım oyun halısı guzelmıs
Eki Görüntüle 820824 Eki Görüntüle 820825 Eki Görüntüle 820826 Eki Görüntüle 820827 Eki Görüntüle 820828 Eki Görüntüle 820829 Eki Görüntüle 820830
erkeklere hep eşofman takımı varr pöööffff![]()
Biz bugün dopktora sorduk uyandıralım mı diye, gerek yok uyandırmayın dedi, acıksa ağlar dedi. Ben de bana herkes kan şekeri düşer, beyni zarar görür diyo dedim, öyle bişey olmaz elleme uyusun acıkınca ağlar dedi, benim de içim rahatladı
bana kimse böyle hediyeler getirmedi yahuuubelcika cnm , ablam hollandada benim oglusuma getirmişti , belgium yazior![]()