• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Anaaa kız aynı gün doğurmuşuzzzz yaaa saat kaçta doğurdun
ben 17 de doğuma girdim(sezeryan) 17.15 nisam doğdu...
hadi yaa. ama o ara tabi birbimizden haber alamadığımızdan farketmemişiz :1::1:
11:55 te doğdu benim sıpamda

......................fazla mesajjj

Son düzenleme:
Kızlar gece emmeleri 6.aydan sonra kesilecekmiş...Milupadaki dr cevaplamış birinin sorusunu..

nihayet bebeğimin aşısını yaptırdık kuzucuğum pek bi ağladı heşire bacaklara yaparken köküne kadar soktu iğneyi off off
şimdi takip ediyorum da kuzumun hiç ateşi olmadı hemşireden ateş düşürücü tavsiyesi istedim calpol dedi herkesin dediği gibi
ben yurt dışında yasaklandığını söyledim alternatifi yok mudur diye ibufen kullanabilirsin dedi fakat prospektüse baktım 6 aydan
(7kg altındakilere önerilmez) itibaren kullanıbilirmiş doktoru aradım asistanına sordurdum doktor da ateş olursa yarım ölçek calpol kullanmamı söylemiş sanırım calpol de 3 ay sınırı var velhasılı sabahtan beri araştırıyorum yurt dışındaki calpollerde parasetamol oranı fazla türkiyedekinde çok azmış ama sonuçta parasetamol içeriyor (2gr dan fazlasının ölüm riski var )

ateşle ilgili araştırma yaparken buyrun güzel bilgiler OCUKLARDA ATE VE ATE DRME METODLARI - Dr. Savan Gnay - Salk Makaleleri

neyseki yavrumun ateşi çıkmıyor takipteyim derecem yok bu arada braun kulaktan ölçen ateşölçer alıcam en sağlıklı ölçüm sanırım kulaktan kızılötesi olanlar yanıltıcı olabiliyormuş civalılarda küçük bebekte zor ama fikirlere açığım.
bilgiler çok şahane hemen kaydettim özellikle eşime okutucam.aşıdan sonra oğlumun ateşi yükseldiğinde ben kıyafetlerini çıkartıp ince bişeyler giydirdim diye bana kızmıştı üşütüceksin çocuğu diye :1::1:

Kızlar gece emmeleri 6.aydan sonra kesilecekmiş...Milupadaki dr cevaplamış birinin sorusunu..

benım bebıs hıc uyanmıyor ya ıyı tabıkı bende uyuyorum:nazar::nazar:ama normal mı dıe endışelenmeden edemıorum:31::31::31:
bütün gece mi uyuyor :53::53:
benimki 2 saatte bir uyanıyor mutlaka öyle uzunnn uuzzunn hiç uyumadı tabi bende uyuyamadım :1::1:

kızlaar markafonide bunları beğendim şimdilik nasıllar sizcee :31::31:
$bluz.webp$bluz2.webp

nihayet bebeğimin aşısını yaptırdık kuzucuğum pek bi ağladı heşire bacaklara yaparken köküne kadar soktu iğneyi off off
şimdi takip ediyorum da kuzumun hiç ateşi olmadı hemşireden ateş düşürücü tavsiyesi istedim calpol dedi herkesin dediği gibi
ben yurt dışında yasaklandığını söyledim alternatifi yok mudur diye ibufen kullanabilirsin dedi fakat prospektüse baktım 6 aydan
(7kg altındakilere önerilmez) itibaren kullanıbilirmiş doktoru aradım asistanına sordurdum doktor da ateş olursa yarım ölçek calpol kullanmamı söylemiş sanırım calpol de 3 ay sınırı var velhasılı sabahtan beri araştırıyorum yurt dışındaki calpollerde parasetamol oranı fazla türkiyedekinde çok azmış ama sonuçta parasetamol içeriyor (2gr dan fazlasının ölüm riski var )

ateşle ilgili araştırma yaparken buyrun güzel bilgiler OCUKLARDA ATE VE ATE DRME METODLARI - Dr. Savan Gnay - Salk Makaleleri

neyseki yavrumun ateşi çıkmıyor takipteyim derecem yok bu arada braun kulaktan ölçen ateşölçer alıcam en sağlıklı ölçüm sanırım kulaktan kızılötesi olanlar yanıltıcı olabiliyormuş civalılarda küçük bebekte zor ama fikirlere açığım.

canım
bizimde aksama kadar cıkmamıstı aksam bırden cıktı ve hızla arttı onun ıcın yarım olcek calpol verdım gectı fitilde verebilirsin ama erkek bebeklerde onerılmıyor.
Onun için ateşe dıkkat et anıden cıkabılıyor.
bende dıjıtal kullandım ama canımı çıkardı olçum yapılana kadar onun ıcın kızılotesı sart oldu
yasaklanan calpolun ıcerıgı bızımkınden farklı kı parasetamol hamılelıkte bıle kullanılıyor

Kız anneleri,
Ben bu çorapları çok seviyrum :6::6::6:bugün butikbebe'de var ve kargo bedava
Paylaşayım dedim sizinle:16:

Birincinin armasını pek beğenmedim ama ikinci çok güzelmiş:34:
Zevk meselesi tabii:) herkesini farklı...
1. arkası gömlek gibi onu sevdim aslında. 2. nin önünde de taşlardan kocman bir kalp var. onların fotosunuda koyayımm ben :1::1:
$blz.webp$blz2.webp

Back