2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bebek gormeye gıttık geldık paşayı uyutum dedım emmek ıstemedıı bende tmm dedım cılvelesıyordukk kı paşamla bırden bagırmay a sonrasındada ugunmaya basladı 3-5 sn hıc kendıne gelmedı yaa
nazaramı geldıkıı
cok sevdıler cunkuu
:18: yaa sızdede varmı böle bır durum cok korktumm elim ayagım karıstı kımsede yoktu evdeee cok kotuydu ya rabb ım beterınden korusun ınsll hepımızınkınıde caresı varmı bılgınız varmı cuma dr muayenemıs kalca vs kontrol varr bılgısı olan yassın plesss

sımdı uyudu bakalımmm pöffffffff

amın.ınslll cnm belkıdee ama kucuk gorunuyonn kısss

peteklerı yakmaya sımdıden baslanırsaa gercı gunes gormeyen evler yakabılır benımı gunes oldugu surece sıcak :) sanslıyız o konuda vesselammm

tabi canım süper bi yaklaşım ateşi olan çocugun üşümesiii

Kızlar bu markanın oyuncaklarını kullanan varmı ve hangi ülkeye ait?
Çin malı mı diye merak ettim de nette bilgi bulamadım.Oyuncakcıyada haftasonu gıdecegım oyun halısı bakmaya.Bakalım cın malı olmayan bır marka bulabilecek mıyım :)))

Eger bu marka degılse alabılırım oyun halısı guzelmıs

ben de yârim_ in dediği oyun halısından alıcam e-bebekte 109 lira şuanda. playgro marka .. çin malına niye bu kadar taktınız ki?? önemli olan işimizi görmesi

canım bunların renkleri çok soluk bence daha canlı renkler tercih et

Doktora gittik bugün, baktı baya bi, bi sıkıntı yok dedi, dönemsel olabilir dedi, bana sanki dişleriyle ilgili bişey var gibi geldi, elleri sürekli ağzında, bi de kaka testi ve idrar testi yapalım dedi. kaka testinde bişey çıkmadı, idrar testinin sonucunu da daha alamadık. İnş. onda da bişey çıkmaz.. siz yemek istemese bile yedirmeye çalışın dedi bize, çünkü kızım bu ay diğer aylara göre az kilo almış, normalde bir ayda 1200 gr filan alıyodu, bu ay 11 eylülde ölçülmüştü en son 600 gr almış, iyi bence kilosu yine de aç kalmasın yesin dedi. Ben de doktordan sonradan beri 4 saat filan o istemezse yedireceğim diye uğraşmıyorum, 4 saat veya 4 buçuk saat sonra iyice acıkmış oluyo, öyle yapalım dedik..

benım bebıs hıc uyanmıyor ya ıyı tabıkı bende uyuyorumama normal mı dıe endışelenmeden edemıorum

Biz bugün dopktora sorduk uyandıralım mı diye, gerek yok uyandırmayın dedi, acıksa ağlar dedi. Ben de bana herkes kan şekeri düşer, beyni zarar görür diyo dedim, öyle bişey olmaz elleme uyusun acıkınca ağlar dedi, benim de içim rahatladı

belcika cnm , ablam hollandada benim oglusuma getirmişti , belgium yazior

vaalla cnm benim oglumun gece uyanip acikip bi aglamasi var görmen lazim etinden et kopariyolar sanki

doktorun dogru demiş , ayrıca buyudukce uyuma süreleri ve acıkma sureleri artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…