2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Anaaa kız aynı gün doğurmuşuzzzz yaaa saat kaçta doğurdun
ben 17 de doğuma girdim(sezeryan) 17.15 nisam doğdu...
hadi yaa. ama o ara tabi birbimizden haber alamadığımızdan farketmemişiz
11:55 te doğdu benim sıpamda

......................fazla mesajjj

Son düzenleme:
Kızlar gece emmeleri 6.aydan sonra kesilecekmiş...Milupadaki dr cevaplamış birinin sorusunu..

bilgiler çok şahane hemen kaydettim özellikle eşime okutucam.aşıdan sonra oğlumun ateşi yükseldiğinde ben kıyafetlerini çıkartıp ince bişeyler giydirdim diye bana kızmıştı üşütüceksin çocuğu diye

Kızlar gece emmeleri 6.aydan sonra kesilecekmiş...Milupadaki dr cevaplamış birinin sorusunu..

benım bebıs hıc uyanmıyor ya ıyı tabıkı bende uyuyorumama normal mı dıe endışelenmeden edemıorum
bütün gece mi uyuyor
benimki 2 saatte bir uyanıyor mutlaka öyle uzunnn uuzzunn hiç uyumadı tabi bende uyuyamadım

kızlaar markafonide bunları beğendim şimdilik nasıllar sizcee

canım
bizimde aksama kadar cıkmamıstı aksam bırden cıktı ve hızla arttı onun ıcın yarım olcek calpol verdım gectı fitilde verebilirsin ama erkek bebeklerde onerılmıyor.
Onun için ateşe dıkkat et anıden cıkabılıyor.
bende dıjıtal kullandım ama canımı çıkardı olçum yapılana kadar onun ıcın kızılotesı sart oldu
yasaklanan calpolun ıcerıgı bızımkınden farklı kı parasetamol hamılelıkte bıle kullanılıyor

Kız anneleri,
Ben bu çorapları çok seviyrum bugün butikbebe'de var ve kargo bedava
Paylaşayım dedim sizinle

Birincinin armasını pek beğenmedim ama ikinci çok güzelmiş
Zevk meselesi tabii:) herkesini farklı...
1. arkası gömlek gibi onu sevdim aslında. 2. nin önünde de taşlardan kocman bir kalp var. onların fotosunuda koyayımm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…