2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Slm herkese

Çok duramayacağım .bilgi paylaşmaya geldim.

Gün içinde 1 tane havuç yiyin.sütünüz göğüslerden taşsın :)
Öyle dere otu gibi hemen etki değil 3-4 satte oluşuyor.bebeğiniZ emdikçe bile göğsü boşaltamıyor.
Deneyin.

Iyi geceler.💋

Selam güzel anneler nasılsınız?
Biz hamdolsun iyiyiz, kızım iyileşti gibi, fazla ilerlemedi hastalığı elhamdülillah.
Artık eskimo takılmıyoruz:)
Sürekli elleri ağzında tontonumun, ben çekiyorum o götürüyo yine, aşırı derecede de salyalandı. 5 Ekimde 3 aylık olcaz.
Sizde durumlar nasıl? Bir de ben gülük mama miktarını arttırmak zorunda kaldım, doymuyo çünkü.
90ml veriyodum, artık 150(60+90) veriyorum.
Çok şükür gaz sıkıntımız da yok uzun süredir.
Günden güne güzelleşiyo miniğim,yerim ben onu :)

“Euzü bi kelimâtillâhit tâmmâti min külli şaytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmeh.”

Şimdi yesem olurmuki :)

maşallah bu Zehra bebiş çookk güzel annesiiiii
bu arada kızın sadece gözlerini babasından almış güzelliği senden )

Son düzenleme:

maşaallah ben de çok beğeniyorum kızınızı, bi de kıyafetlerinizi :) bu üzerindeki filan da çok güzelmiş, nerden alıyosunuz?

Ya bnde öyleymm 2 gündür çok duygusalım gizli gizli ağlıyorum herşeye dün haberlerde babası tarafından dövülen duvardan duvara çatpılan bi kız bebrği gösterdiler kuzum bnm o kadar da güzel masum ki 5 kez beyin ameliyatı olmuş ve zihinsel engelli kalmış , yarım saat ağladım bn kızım hık dese ödüm kopuyo Allahım yardım et diye vallahi foşur foşur alan sağmakla bitmeyen sütüm azaldı haber izlemeyin 😞😔

allahım nasıl anne babalar var yaa
izlemeyelim haberleri hakkaten

canım o en pahalı oyun halıları bile çin malı amerika diyo altında üretim yeri prc yani çin diyo bebek işi dizide de dikkatimi çekti nurgül yeşilçayın repliğinde zaten bütün oyuncaklar çin malı demişti

cok saol canım ya

bende fotograftaki gibi bi kot takımı daha var onu giydireyim diyorum ama rahat edebiliyor mu içinde bilemedim :)
kendime de safamerve den elbise aldım normal giydiğimden bi beden büyük aldım ama bi geldi ne göreyim acayip büyük oldu yollayıp hamilelikten önceki bedeni alacağım

Kızlar gece emmeleri 6.aydan sonra kesilecekmiş...Milupadaki dr cevaplamış birinin sorusunu..

ne demekmiş ki kesilecek bebeğimiz mi emmeyecek biz mi keseceğiz ben paşamın hiç emmeden uyuyacağı bi gece bile hayal edemiyorum da

canım bana bi doktor bi ayken bıngıldağı geniş dedi ultrason çektik normal çıktı diğer doktorlar çok erken demişti boş ver

bütün bebişler çok dadlu kızlar ya hayranlıkla izliyorum :)

evet suzancım ya ateş topiğinden buralara Rabbime binlerce kez şükürler olsun hatırladıkca o günleri dua ediyorum isteyen herkese nasip etssin Rabbim ...

benim oğlan artık resmen konuşmaya başladı uyanır uyanmaz bi başlıyor kendi kendine oyalanıyorken bile mırıldanıyor gülüyor konuşurken resmen cevap veriyor :) annem bu nasıl çocuk böyle siz bu zamanlarda sürekli uyurdunuz diyor :)

Valla canımcım biri sormuş gece beslemeyi nezaman kesicez diye 6.aydan sonra kesebilirsiniz demiş dr sorucam ben zaten eğer oda aynısını derse bende 6 aya kadar emziririm geceleri ben hala kızım uyanmadan uyandırıyorum geceleri..bazıları yatırıyorum sabah kalkıyo diyor nasıl yapıyolar anlamaıdm.

z

1'de emzirip 6 veya 7 de kaldırıyorum ben :) zaten o saatlerde kendisi kıpırdanmaya başlıyo.. acıksa ağlar dedi bizm doktor ben de çok sık uyandırmıyorum..

allahım nasıl anne babalar var yaa
izlemeyelim haberleri hakkaten

ana baba denmez hakketen, ağlıyor diye dövmüş bide sigara basmış duvara fırlatmış! istemiyosan git ver onlarca insan evlatlık arıyor yana döne! kuzum benim günahsız off çok etkilendim adamıda görsen adam sanarsın, cehennemi bu dünyada da yaşasın inşallah bin beter olsun hapishanede hakkından gelsinler ölmekten beter etsinler inşallah. off gene kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…